Flying monkey.

Kvällsfikat igår var ju härligt, inte alltid man trycker en våffla och tittar på midnattsolen uppe på ett berg (;
Har tagit massa trevliga bilder därifrån men som sagt sitter jag ju hos mor&far så dom bilderna får bli ett senare uppdrag.

Idag blev det ju också lite tjuvsoveri men då även från min sida (: Vaknade kring halv 11, men brudarna snoozade vidare ett tag till, till pappa tyckte att det var nog ^^ Efter dittan och dattan och att ansiktet var på (stackars pappa fick vänta på tre tjejer som skulle göra sig i ordning ^^) drog vi vidare till flygplatsen.
Där brummade vi var och en upp en sväng med papi och hans flygplan.



Plåtade lite bilder över stan och gropen m.m. (: Blev ju inte tok bra men man ser ju aif vad det är (: Inte allt för lätt att fota från ett litet flygplan! Men vårat hus fastnade iaf på bild. (:

När vi kommit hem efter flygfärden så har vi lunchat lite och spelat lite kubb. Det gick inte allt för bra för vårt lag 'Lag myggspray', eller ja, vi vann ju ett av tre iaf ^^ Det stod 1-1, men sísta ronden med hejjarramsan skrålandes i halsen förlorade vi faktist. Ramsan som Clara kom på gick att sjunga på tre olika sätt;

Om vi fick ner en kubb; "Vi kastar, vi skjuter, vi träffade, vi njuter!"
Om motståndar laget fick ner en; "Dom kastar, dom skjuter, dom träffade, vi tjuter!"
Men när dom tillsist vann blev det: "Dom kastade, dom  sköt, dom vann, dom njöt!"

Vi har haft en rätt trevlig dag :D Sen har vi såklart fikat lite (always) och spelat lite andra spel, men dock inne, jag pallar inte myggen :O Så jag går dag ut och dag in och luktar myggspray, därav lagnamnet :D

Ju btw, när vi stod och spelade flög det in en fågel i fönstret, den störtade ner på altan och låt där och hade ryck /: Men pappa tog och la den under en buske och när han efter ett atg skulle kika hur det var med den satt den upp, kikade lite på honom sen flög den iväg, så den klarade sig den lilla rackaren (:

Well well, bilder från diverse utlykter kommer ju som sagt senare (: Men nu blir det strax mat och sen bär det av till marri för kontraktskrivning och hårklippning!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0