flowery.

yesterdays.









Ny klänning från H&M divided.


lovley.

Påtal om mys hemma så fick jag denna härliga bukett av min härliga pojkvän igår <3




peach.

Igår var en bra dag, trevligt på jobbet och mys hemma (: Och detta var gårdagens outfit.





Klänningen är second hand och strumpisarna är från cubus.


and the cuteness continues.









Tror det var pappa katt som fick syn på mig och stirrade ut mig en lång stund (;


a pair of three.

Okej, vi har ju massa förvildade katter som springer omkring och härjar här på området. Och det är ju lite en pain in the ass, när dom är på balkongen och smutsar ner och man har ju ingen aning och dom bär på sjukdomar och sådant. Så vi har ju köpt en vattenpistol för att jaga bort dom, och det är ju relativt ofta som nån rackare är och hänger på balkongen och varje gång är man där och jagar bort dom.

Men ibland, i repeat, IBLAND kan man göra undantag! Syster var här igår och vi bytrte lite däck. Då hade hon en skruttmadrass som skulle slängas i bilen som vi bara för tillfället la på våran balkong. Sen när hon for hem glömde hon madrassen, och det resulterade i det här..





Ibland har man inte bara mage att jaga bort dom rackarna, dom var ju bara för söta (;
Så denna gång fick dom freepass.


nice.

Nu har jag ätit våfflor, målat mina naglar, myst framför en film och strykt mina kjolar. En härlig eftermiddag/kväll tycker jag (: Btw, detta var filmen vi såg.


Den var bra, lite seg i början men blev mycket bättre senare, så håll ut (: Och sen var det väl inte helt fel att två av mina favvisar var med, Sam Worthington och Jeffrey Dean Morgan (; Klart sevärd!

 


the beautiful nr of 3.

Idag har jag haft pysselhörna. Har fixat till tre kjolar jag inhandlat på emmaus och erikshjälpen.





Så himla härligt men färg! Love it! Och dom kändes riktigt sommariga <3
Nu är ju frågan, vilken av dom ska jag ha på mig imorgon? :D


something light and nerdy.

Igår jobbade jag 12-20.15 och såg ut såhär (;





Och idag är jag ledig och jag och Jonas har varit på en liten utflykt till backaplan, han var på siba och jag på emmaus (; And this is how we looked. (;



:D


Lars.

Jag och Jonas kikade på remaken av the thing igår. Eller ja den var väl mer baserad av gammla the thing för den var då inte likadan. Men den var faktiskt helt okej måste jag säga, bra effekter. Och jag säger bara det, Lars! (:




påskafton.

Idag har varit en härlig ledig dag. Först drog jag och Syster till erikshjälpen, komersen och emmaus. Sen käkade vi en smaskig lunch på condeco. 

 





När jag kom hem så gosade jag med min gos, slappade lite i soffan, åt en god lunch och kikade lite serier (:
Och nu ska det strax bära av på festligheter!

Ha det gött godingar!


skärtorsdag.

Idag har varit en hetsig dag på jobbet, har jobbat 8-17, btw så var det sviinkallt på morgonen när jag gick till bussen. Förtusan frost i gräset, nejnej vädret, det ska väl bli sommar nu, elleh?

Efter jobbet kom jonas och plockade upp mig och vi for raka spåret till netonnets lagerbutik där jag lämnade in mitt trasiga objektiv, så förhoppningsvis får jag ett nytt/ett lagat om några veckor, utan någon kostnad alls, sedär så finurligt det kan vara med försäkring.

Sen kändevi oss lite slöa och skyllde på att det var skärtorsdag och nästan fredag så vi käkade på subway, MUMS! Sen bar det bara hemmåt där vi har suttit och kikat på en riktigt ruskig men bra film. Red State. Fybubblan alltså! Man spyr verkligen på en viss sorts människor, har lite svårt med religion alltså.

Och imorgon är det låmgfredag, då jobbar jag endast fyra timmar,, WOOP!, men får betalt för åtta, dubbel WOOP! Sen är jag ledig hela helgen, trippel WOOP! Så det blir nog lite påskkäk hos Erika och kanske kanske utgång på lördag, vi får la se (;


Puss på er godingar!

thur & wed.



Gårdagens försök till sommar (; Nyinköpta shorts från ginatricot och nyinköpt tischa från H&M divided.








Och dagens lilla trudilutt. Linnet är från H&M och kjolen är inköpt på sthlm stadsmission.


colours of monday.




and this is..

..my weekendoutfits.



Igår blev det en oldie top från H&M Divided och en secondhand kjol.






Och idag blev det en top från cubus, ännu en secondhand kjol och strumpor från H&M.


RSS 2.0