halloween dax.

Jepp, idag är det dagen D. Först jobb 9-18.15 sen är det party all night long, eller ja, jag ska ju hem och käka och fixa mig innan. Sen drar jag till Sandra och fixar det sista. Och sen hoppar vi nån gata ner till Emma (: Och efter det Villafesten. Blir nog najs ska ni se.

Blir nog stress stress när jag kommer hem, så någe mer updateande blir det inte. Hoppas alla har en trevlig dag och kväll!



Puss. 

Amandafied.

Tjohej. Och så var det kväll. Trevlig dag har jag haft, lite jobb på morgonen sedan lite spring på stan med Sandra, hittade nästan allt jag skulle ha dock gick inte riktgit mitt tjat hem hos Sandra, tråkmånsen ^^ Får försöka pusha henne lite mer imorgon (; Sen käkade vi lite lunch på condeco, mums.

Och nu sitter jag och kikar på idol. Och Amanda F är ju helt klart bäst!




Så jäkla bra röst, och så egen sångstil och hon är ju bara för söt! Och den som ska åka ut är ju lätt André, han hädade ju helt klart ikväll i och med att han förstörde en sån bra låt som neil sedaka's oh carol! Nej fy, och Olle är ju inte heller att hurra för, usch, så fort han öppnar munnen så.. ja jag vet inte. Usch!  Det är tjejernas år i år helt enkelt. Såhär inne i idol har jag inte varit på år (; Dom är ju så himla små i år, eller är det jag som blivit äldre? Hmm.

 


fredag.

Gäsp. Så himla trött. Tycker om att börja tidigt, för då slutar man ofta tidigt. Men just denna morgon är jag ritkgit överjävulskt trött. GÄSP! Min kropp behövde nog mer sömn än ja har fått. Dock gick jag och la mig vid halv elva igår. Men men, min kropp kan vara krävande ^^

Så.. idag går jag från 9-12 sen ska nog jag och Sandra stick på stan och fixa det sista inför helgen och jag ska gå hårt in för att övertyga henne att klä ut sig till nå bra (: Jag vet, jag är lyrisk över helgen, tycker att det är så kul att klä ut sig. Men tråkigt när alla ska banga hela tiden /:  Oh well, jag kommer då vara utklädd sådeså (;

Nu ska jag klä på mig och på ett tag gå till bussen.


Puss!

(btw, fredag = GODISDAG! ^^)

nr 4.

Så var det torsdag.

Och idag har jag lagt upp min klänning som jag ska ha på mig på lördag. Det blev väl helt okej. Sen har jag även sytt på lite knappar på min kappa. Och strax ska jag bege mig till jobbet, en sening idag 16-20.15 BUH! Och imrogon blir det en tidig en 9-12 hah, lite udda tid men oh well, ska göra lite ärenden efteråt, måste fixa flytande latex till mina alvöron (; Sen tror jag att jag har allt till min lilla älvoutfit till helgen ^^

See you later alligator.

l.e.d.i.g.

Heyheyhey.

Idag har varit en ledig dag. Dagen började med lite fukost på eggs and milk med Sandra, sen lite halloweenshopping på bodega och på buttericks. Hittade finfina lösögonfransar och vingar. Ja, jag ska vara lite småtråkig och vara älva. Men det blir nog bra ska ni se, dock blir det nog lite halvsvårt att göra alvöron på sig själv. Men jag ska nog klara't (: Det är ju öronen som gör hela grejen lixom ^^ Vad ska DU vara på halloween? :D

Sen har jag varit på monki och testat MASSOR med kläder, hittade så himla mycket fint. Men INGET passade, GRR! Så himla tråkigt. Oh well..  Nu ska jag gå och klippa luggen lite. Puss.

ps.



Hämtar hem Jonas från flyget om en halvtimma, blir nog lite gos ikväll <3


exalterad fashionisterad?

Ojoj, imorgon får man lön, då är det väl obligatoriskt att shoppa, eller? (; Ska iaf möta upp fina Sandra på förmiddagen och dra iväg och inhandla biljetter till helgens halloweenfest och kika in på buttericks och förhoppningsvis hitta nått spännande där. Ska nog även droppa in en sväng på monki, dom har ju så mycket tjuuusigt. Detta skulle jag ju inte säga nej till om man säger så;



Tuudiloo..


oh deer!











Har varit ännu en trevlig dag på jobbet, inte lika hektiskt som igår. Testade på en ny frisyr idag förresten, i kinda like it! Puss på er!


lasanga.



MUMS!

Idag har jag slitit hårt på jobbet 8-17 sen har jag kommit hem och lagat en härlig lasange. Blev dock inte lika bra som när Jonas brukar göra den men den blev rätt god ändå (: Och nu sitter jag och snaskar lite godis i soffan. Är SÅ trött eftersom jag inte fått mycket sömn inatt, kunde verkligen inte somna. Låg och snurrade runt som en lämmel i sängen hela natten, och när jag väl hade somnat så drömde jag att jag inte kunde somna, crazy. Så ikväll blir det en tidig kväll så jag får många timmars skönhetssömn! :D


love it.

Vad dagen går fort när man han roligt. Eller ja, roligt, och roligt, men när man är bizzy iaf (; Var ju iaf förbi emmaus en sväng idag! Hittade en liten godbit där.





Finfin tischa med söta små knappar.

Påtal om fynd så hittade jag två riktigt kap när jag var uppe i norr. Var på vår älskade Kupan och shoppade lite.
Helt galet vad billigt det är där (:



Hittade två supersöta 'hatt' askar för endast 10:-








Sen hittade jag denna lilla godbit, älskar verkligen det här blommiga mönstret!
Och denna för ynka 20:- LOVE IT!

Man blir så lycklig när man gör sånna kap! (:


sunnyday.

Godmorgon, eller förmiddag är det väl nu (;

Idag har jag varit hurtig; klev upp, städade hela lägenheten, diskade bort ett diskberg och nu sitter jag och chillaxar framför lite topmodel. Sen ska jag ta mig till emmaus en sväng och sen handla lite mat.



Hoppas ni får en bra dag, tjillevippen!


colourful.

Godkväll.

Idag har varit en trevlig dag på jobbet. Dock hade jag lite footpain sista timman, man får väl skylla sig själv när man inte har bra skor ^^ Imorgon är jag ledig, SÅ SKÖNT, ska städa, diska, dra en sväng på emmaus kanske, handla lite och ÄTA GODIS! (: Så idag firar jag morgondagen till ära med lite glada naglar! (:


 Hoppas ni har en bra kväll! Puss!

green.

Nu är jag redo för en dag på jobbet, med nykjolen och allt ! (:





T-shirten är från H&M Trend och kjolen är från Myrorna (:

Puss på er!


longtime, no see.

Hej mina trogna. Såg att det var sex dagar en jag kluddrade ner något här. Galet. Har verkligen inte haft sug. Bara jobbat, ätit sovit. HAH. Förutom på måndag. Veschta toppen dagen. Gick från 8-14. Och efter det drog jag och Sandra iväg på en secondhandshopping tur. Dock blev det bara myrorna och emmaus på linné. Heh men det var för att vi var typ på myrorna sjukt länga. Hittade ju massa. Dock köpte jag bara två saker men provade x antal kläder (; Här är mina kap;



En fin mysig stickd tröja, lite oversize sådär.






Och en mycket fin plisserad kjol. Dock var den mycket längre men jag har kortat av den lite (:



Men Sandra den rackaren hittade en hög med kläder hon köpte (: Me <3 secondhandshopping!

Sen efter några timmars shopping så försökte vi hitta nått ställe att käka på och det blev en liten restaurang i vasastan. Kommer inte riktgit ihåg vad den hette, la bouffe eller nått sådant. Mycket god pizza där ska ni veta. Vart massa snick snack där innan vi drog kosan till nordstan där jag inhandlade lite nödvändiga saker. Och sen bar det hem. En mycket härlig dag! Indeed!

Nu blir det lite soffmys innan jag sticker till jobbet! Puss!






 

 


Något på g.

Tjohej.

Nu var denna dagen slut. Jobbat 8-14 idag, NAJS. Sen har jag och Sandra suttit på condeco och mumsat gott och snackat en massa skit (: Så trevligt. Sen har jag shoppat järnet på jobbet, och hämtat ut min poncho (som tyvärr inte var till belåtenhet /: Såg ju inte ens helt ut som på bilden, suck), sen har jag städat och lagat mat. Jo juste sen har jag ju planerat vad jag ska ha på mig imorgon. Utgång AB. Oh så pepp, är ledig hela helgen så om denna gamla kropp orkar blir det nog en tvådagars, hör och häpna. (;

Så morgondagen till ära ger jag er en fantastisk bild jag googlade fram som skriker party, och självklart några trevliga partylåtar som alltid får mig att bli på g! Puss på er!










the castle.

God morgon.

Tänkte ge er lite bilder från min tripp upp till norr. (: Ena dagen var jag och hälsade på syster på hennes jobb. Så sjukt fina rum på det hotellet!






















Inte helt fel att bo där en natt eller två (;

Nu börjar det ljusna lite iaf, så tråkigt att kliva upp när det är mörkt /: Välkommen till det mörka halvåret, bläh! Well, ska börja dra mig till bussen på ett tag. Ha en bra dag!


En dag.

Heyhey honeybuns.

Idag börjar jag klockan två så det blir en slappmorgon för mig (: Ställde klockan på nio men degade vidare i sängen till tio och nu käkar jag lite frukost. Ska nog sätta mig i soffan och kika på nån serie eller två (;
Dock är det superfint väder ute nu så man borde ju ta sig en promme men.. nja. Har som inte lusten ^^

Btw så har jag fått en liten avi hem från posten, WOOP. Min (förhopnningsvis) fina cape/poncho har kommit. Spännande, ska hämta det imorgon, går nämligen bara till två då så (:





Hoppas verkligen att den passar. Verkar så himla gosig (: Btw är den beställd från prinsessankawaii.se Oh well, nu blir det soffhäng.

Tjillevippen!


på plats.

Tjo vänner. Nu är jag hemma i Göteborg igen, har inte riktigt haft tid eller sug att blogga medans jag varit uppe i gve. But i will tell you everything.. in time. ^^ Nämen har inte hänt så mycket där uppe faktiskt ^^ Men nu ska jag strax springa till bussen. Men först en dagens (;





Kläderna är olidsar,
tröjan från H&M Divided
och byxorna från Lindex Heartquake


Puss


RSS 2.0