väntan.

Nu är det kväll och snart ska jag hoppa i säng. Det ska bli så kul imorgon när lilla mamsen kommer. Ska åka och hämta henne vid tåget, som kommer in 10.52 om det inte blir några förseningar.

Vi har invigt soffan med en film idag (: Så himla mysigt att äntligen kunna mysa järnet i en stor soffa (: Vi kikade 'Prince of Persia', den var väl sådär, helt okej film, men några 'b-moments' ploppade faktiskt upp här och där.



Tjimmer&Tjut!

Nu är den äntligen här, vår nya SOFFA! JIPPI. Jag kan ju säga att det var inte det lättaste att få in den i lägenheten. Som tur var så hjälpte en kille oss att bära upp den för trappen iaf. Men sen att knöka in den från hallen till vardagsrummet, not easy my friends! Efter mycket knök, svett och tårar insåg vi att vi måste skruva bort bena på den, sen gick det ju så mycket lättare, DAH! :D

Aja, nu är den på plats och jag är svettig ^^ Så en dusch på det här och sen kåosa ner sig i nysoffan och kika en serie eller två, inte helt fel va?

HAH, fast nu när man kollar in i vardagsrummet så är det bara.. en soffa! ^^ Men man vänjer sig nog, har ju lixom varit van att bara ligga på en rutten liten madrass, men no more, no more! Nu är det bara ett mindre vardagsrumsbord som fattas, får dra ut och kika efter ett sånt när mami är här (: Hon komemr ju imorgon, IH! Pratade med henne nyss, hon var på väg till tågstationen. Stackarn, ska sitta på tåg i över 20 timmar, mys, NOT! Men hon har ju iaf liggplats så det är ju grejt! (:

Btw, var lite grinig på killen som skulle komma med soffan, han ringde nämligen i morse och sa att han skulle komma vid halv elva, då var klockan ca tio. Sen då när jag snabbat mig och pyst ut all luft från luftmadrassen, snabbdammsugit i vardagsrummet, då ringer han och säger att han kikat fel och att han skulle komma på två timmar istället, kul. Då står jag där utan luftmadrass och har bara en pall att sitta på, kul i'll say! Så då blev jag lite grinig. Men efter tre mackor och lite top model så var jag på bättre humör igen (:

Nej, nu väntar en härlig långdusch, see ya!

sleepless.

Buuh, kan verkligen inte sova. Blir alltid såhär när det är nått på g nästa dag. Nu är jag ju helt exalterad över soffan, så nu är det helt omöjligt att somna. GOSH! Plus att det bara snurrar runt bakverk i mitt huvud. Är så himla sugen på nå gott. Kakor eller muffins, mmmh.



Funderar faktist på att baka nåå tills mami kommer, om jag hinner. Soffan kommer ju imorgon, då blir det väl att pilla ihop den. Sen ska jag städa litegrann och sen har vi tvättstuga på eftermiddagen. Så då ska jag alltså därimellan någonstans hinna kolla upp nått recept, gå och handla och sedan baka. Hm, vi får väl se (;

Btw, jag och Jonas har sett dom två första avsnitten av en ny serie, 'Boardwalk Empire'. Den verkar än så länge riktigt bra. Utspelar sig på 20-talet, me love! Och sen är ju Steve Buscemi med, riktigt bra!









Jag gillar verkligen 20-talet. Kläderna, frisyrerna, hela köret (: Så himla kul att dom gjort en serie i den miljön (:

Ska nog spela lite puzzelspel så jag blir trött nångong (;


dilemmablemma.

Åh, sicket dilemma. Har kommit upp massa pass nu denna vecka, just denna vecka som mamma ska komma och hälsa på. Har ju självklart bokat in mig på dom flesta (så vi får se om jag får några pass). Men på ett sätt önskar jag nästan att jag inte får dom, vill ju som inte jobba helatiden mami är här. Men vill ju som ändå jobba, ÅH! Aja, nu har ja ju iaf bokat in mig, så det är bara att vänta och se.

Nu ska jag gå å käka lite nudlar tror jag. Magen kurrar så det tjuter!

Systra mig.

SYSTERTESTET
- gör testet om du vill visa att du bryr dig om din syster!

HON
Vad heter hon?
Erika Katarina Larsson
Vad var det senaste hon sa till dig? Hejdå
Vad brukar hon säga när hon kommer hem? Hallå (kanske)
Vem umgås hon mest med? Hm, Kalle tror jag (pojkvännen)
Har hon någonsin haft en pojkvän? Jepp (:
Har hon en speciell lukt? Jo, Erikalukten.
Kan du hennes mobilnummer? Jepp
Vad är typiskt henne? Att inte äta klart maten helt :D
Är hon din lillasyster? Nix
Är hon din tvillingsyster? Nix
Är hon din storasyster? Yes

NI
Hur många år skiljer det mellan er?
4 år

Har ni samma föräldrar? Japp
Brukar ni göra saker tillsammans? Jo, när vi är i samma stad (:
Kan ni prata om allt? Mycket
Kan ni skratta åt allt? Det mesta
Bor ni i samma hushåll? Nej, inte ens i samma stad ):
Umgås ni med samma människor? Nej inte direkt
Är ni oftast sams? Ofta, inte alltid ^^
Tycker du att ni har en bra relation? Definitivt
Tror du att hon tycker det? Ja, det hoppas jag (:
Samma skola? Nu går ingen skola, men när vi var mindre; Ja.

Samma musik? Mja, kanske lite

DU
Vad var det sista du sa till henne?
Hejdå antar jag
Uppskattar du henne? Absolut, mer än hon vet
Litar du på henne? Yes
Brukar du sno grejer av henne? Hah, nej inte det (dock brukar jag hitta massa av mina saker hos henne, Hmm) :D
Är det du som startar era fighter? Kan hända inbland kanske ^^
Ställer du upp för henne om hon behöver? Självklart
Om du såg henne gråta, skulle du gå dit? Såklart!
Till sist, älskar du henne? JA <3

 

 

Miss you sis

 

 

(btw, snodde 'testet' av Anne ^^)


ÄNTLIGEN.

WIHO. Imorgon kommer vi att få våran älskling, soffan! YAY. Dom ringde idag och sa att dom komemr med den imorgon mellan 10 - 13. YAYAYAY! Helt perfekt tajam eftersom mamma kommer ju på onsdag. HIHO! Så då slipper hon sitta på en pall eller luftmadrass i vardagsrummet ^^

Annars så har jag sovit väldigt bra, vaknade dock nu på morgonen av ett vidunderligt borr ljud. JIIS vad ljudet färdas genom betong alltså :O Låter verkligen som att dom står tre centimeter från ens huvud.

Nu ska jag sätta mig och dricka lite smoothie och kika nått spännande på pch:n (:

the greek.

"..you can't outrun me, i'm black!"

Yes, 'get him to the greek' var ju riktigt rolig faktiskt. :D Jonah Hill är ju great! Men jag tyckte nästan Sean Combs var nog ändå bäst (: HOH!



Nu blir det nog lite mys med min boyfriend och så. See ya suckers!

filmo.

Filmsug denna gång. Precis sett 'the expendables', tyckte att den var bra, coolisch med alla gamla hjältar (; Men den borde ha varit längre. Tror dom tryckt in lite väl mycket i en för kort rulle. Well, jag är iaf nöjd med den (: Inte helt fel och se typ bruce willis och sylvester stallone i samma film :D


Nu blir det ännu mera film, shockad över att jonas vela se en till (han är så grinig på att kolla film nu när vi inte har en soffa att ligga i ^^). Det stod mellan Repo men, Bring him to the greek och Frozen. Alla verkar jäkligt bra, men vi var sugna på komedi nu så det fick bli 'Bring him to the greek', hoppas den är bra! (:





shoppsug.

Åh, snokat runt på accessorize hemsidan, guuudarsh vad mycket fint. Vill som ha så himla mycket. Damn you shoppingsuget, damn you! Men när mami kommer så blir det nog lite shopping iaf, whoppi! Pillat ihop två små kollage av allt fint som jag vill ha på accessorize :)




I DIE! Dom blå ballerinaskorna var ju hur söta som helst! Hoppas dom finns i butiken (: Och ringen med ugglan <3 OHLALA! Vi får vänta och se vad man kommer hem med nästa gång efter besökt himmelriket :D


Happy.

Hello biatches. :D Idag är jag gladare. Har sovit bra inatt. Och nu sitter jag och kollar sista avsnittet av supernatural säsong 5, WOOP! Har även fått en liten surprise av min söta lilla pojkvän, första avsnittet på säsong 6! YAY! Det ni!





Jag längtar tills på onsdag, lalal.. (:


ce-ce-ce-pe.

åh, jäkla photoshop, vill inte funka som jag vill. Eller rättare sagt funkar inte det jag vill i den versionen jag har. BLÄ. Kan bli så irriterad! GRR! Nu kommer jag nog (till Jonas förtret) sitta och sura ett tag. FANFAN!

cepephotoshop! Hatar när inte saker går som jag vill >:(

dag ett.

Yes, första dagen på jobbet då. (: Det gick väl helt ok. Lite småstressigt eftersom det är löningshelg! Men kul ändå, finns ju som alltid någonting att göra! Jo juste, har fått ett smeknamn också; 'Lappen' ^^ .."lappen till kassa, lappen till kassan, tack!" HAH, så sa dom faktist inte. Men chefen kallade mig för lappen iaf :D

Nu blir det lite mat och sen ska jag försöka planera lite vad som komma skall när mami kommer hit (: Och så måste jag ju städa litegranna innan också. Men det hinns ju. Hon kommer ju inte förrän på onsdag! IH längting!

Annars så är det ju faktist transformers idag på teve. Kanske man kollar den.. kanske inte  ^^

Dagens.

TJOHO! Kväll igen då. Ska nog gå och lägga mig på ett tag, ska ju jobba imorgon (: Dock börjar jag tolv. Men det är ute i Kungsbacka och jag ska köra bil dit. har ingen aning hur lång tid det kommer ta, så ska åka en timma före hemmifrån bara för att vara säker. Om man kommer i förtid är det ju bara att springa på lite butiker. Är nämligen ett köpcentrum där som hm ligger i. Oh, spännande och nervöst känns det (: Är ju som första 'riktigt' jobb dagen.

Jag och Jonas har varit på stan en sväng idagrå. Hittade eint några groddar på kinabutiken. Men det gick bra iaf. Gjorde ändå en supergod kycklingwok med nudlar.

Sen var jag även förbi panduro en sväng, och dom hade fått in den lilla smyckeshängaren som dom inte fått in förra gången jag var där. Ih, den är supersöt (: Perfekt för mina kortare halsband!

Vi var ju förbi hemmakväll också och köpte lite godis, eller jah, lite och lite ^^ Så nu har jag ätit alldrelens för mycket. Brukar ju som bli så ^^

Är lite tvestjärtig när det gäller mid jobboutfit till imorgon (stora problem, i know) funderade först på kjol.. meen, tror det lutar lite mer åt mörkblåjenas och senapsgul tröja. Btw så ÄLSKAR jag senapsgul. Är nog min nummero uno färg just nu! LOVE IT! Kan inte få för mycket senapsgula kläder :D

Aja, nu ska jag nog kika nån liten filidutt på teve innan jag går och lägger mig, och kanske äta nån mer godis, oupsi! :D



todo:

Vad står på schemat idag då? Handla lite groddar till woken, på lilla asiatiska shopen inne i stan, handla lite annat på willys. Och sen såklart handla karra på hemmakväll (: YAY!

Men först måste man ju fixa fejjan lite och kolla nån serie också kanske ! OH, hörde av min käreste att greys är på G (: Kanske man kikar den i eftermiddag! I like the höst! Då kommer alla serier <3 :D


lycka ggr 3.

WOHO. Massa trevligt som hänt idag då. 1. Sett första avsnittet av Cougar town (gillar den så mycket att man dör lite varje gång man tittar den) 2. Mami ringde och sa att hon hade hämtat ut biljetter, hon kommer på onsdag, YAY! 3. Vi fick mess från Chili att vår soffa har kommit. JIPPIKAEY! Så förhoppningsvis har vi den nästa vecka. Sicken surprise!

YAYAYAYAY! Nu är jag så glad så det tjuter ur mina öron! Och i morgon är det fredag, då får man köpa karra om man vill :D



nu mat!

pezlig.



JIIS, så himla sugen på pez alltså. Bästa godiset evaah! Sen 'r jag på ännu mera pysselhumör. Vet dock inte vad jag ska pyssla med. Måste ta en tripp och inhandla lite sandpapper och målafärg så jag kan börja dona med våra två fulgröna byråer. Dom ska bli vita såklart. Kommer nog bli riktigt snyggt. Men det är bara det, vill börja nu, nu, nu.. ^^ 

Och imorgon ska jag på cellprovstagning hos kvinnodoktorn, FYFAN. Hatar såntdär. Men, det är väl kanske bra att göra det en gång per år så man kan se så man inte har påbörjan till cancer.. men ändå FYFAN!

Well, annars så hoppas jag med alla fingrar och tår att min mor kommer nästa vecka, skulle vara MYS! Saknar ju lilla mamsen <3


Frustration.

Det är det jag känner just nu, har just sett dokumentären the Cove. Fruktansvärt bra, fast hemsk. Önskar lite att jag inte sett den, men ändå inte. Man blir så tagen att det finns såna eldsjälar i världen som faktiskt kan få stopp på sådant elände. Om jag inte hade varit så feg hade jag nog varit ute och jobbat FÖR djuren och DERAS rättigheter på sådan nivå! Men det är ju det, man måste ju verkligen viga sitt liv åt det. Krävs lite guts.

För er som inte sett dokumentären handlar den om delfinjakt/slakt och dessa människor som försöker stoppa det! Blir så upprörd när man tänker på att delfinerna är ju fan smartare än oss och dom vet precis vad som väntar dom när dom ligger där i vattnet, skräckslagna, infångna, i deras kamraters blod.

Ric O'Barry är mannen som verkligen brinner för delfiner och deras välmående. Men det är också han som startade hela 'delfinjippot' med att han var med att fånga in dom fem delfiner som spelade rollen Flipper i serien 'Flipper'. Därav blev det väldigt poppis för 'vattenparker' att ha defliner på 'scen'.  Han blev inte en aktivist förrän han var med om att ena delfinen Cathy dog i hans armar (efter sju år i fångenskap) av stress. Som han beskrev det tog hon självmord. Hon slutade bara andas för att hon inte orkade mer.

Dagen efterblev Ric O'Barry arresterad för att försökt frisläppa några andra delfiner i fångenskap. Sedan dess har han kämpat för delfinernas rättigheter.






Skulle nog kunna skriva ner vad som händer i hela dokumentären eftersom man blir verkligen tagen. Men det ska jag inte. Tycker ni borde se den om ni inte redan gjort det. Så får man verkligen upp ögonen på hur känslokalla, obrydda och pengagiriga många människor (i detta fall japaner) är!



Pysselpussel.

Tjoho, varit bizzy, bizzy, hela dagen lång. For på stan på morgonen, var förbi zara och hittade en superfin tröja. Dock lite dyr men jag får vänta och se när lönen kommer om man har råd eller ej ^^ Cute var den iaf. Sen fastnade jag ju på panduro huur länge som helst typ. LOVE IT! Hittade massa roliga saker där. Köpte ett litet 'trähus' med smålådor (: Och lite färg. Så efter jag kommit hem har jag suttit och pysslat hela dagen (; Har även målat min andra smålåde samling. Den var grön förut nu är den vir med rosa knoppar (:











Supernöjd med mitt pyssel (:

Btw, bokat mitt första jobbpass. WOHO. Så på lördag är jag en working woman ^^ Nu lite gossipgirl!


fastpool.

Jepp, nu har jag äntligen kommit in på fastpoolsidan (H&M´s vikariepool) och bokat in mig på alla pass som fanns (: Så nu återstår bara att se om jag får några (;

Annars så ska jag nog ta en lite tripp till panduro idag, kanske svänga förbi zara också, längesen jag var där, dom har säkert fått in massa nytt höstfint som är alldelens för dyrt för mig med är sånt som man bara måste ha.

Drömt om Mallis inatt, igen. Tror att jag börjat drömma om henne eftersom jag stoppat upp en tavla med henne på mitt emot sängen. Ibland saknar jag henne så mycket att det gör ont. Längtar efter att få ligga i soffan och skeda med henne, lillgumman. Mamma sa att hon blivit mycket mer 'vithårig' i pälsen i ansiktet nu. Gamlingen. Är ju rädd att det inte är så många år kvar nu ): Men inga lessna miner nu, man får göra det bästa av tiden som finns kvar <3




höstcravings.

Åh, sugen på lite höstshopping. Ska nog dock på Panduro imorgon, såg att dom skulle ha fina smyckesställ m.m. Kan man ju nästan aldrig ha för lite av :D Men sugen på lite kläder också. Hittat massa fint på H&M och på Bik Bok. Me want! M-hmm!

 

Hah, syns verkligen vilken färgskala jag fastnat för huh? Kappan från Bik Bok är nog min favorit (:


Utkast: Sept. 20, 2010

Så blev det blått iaf då /: Tycker faktiskt att det är skit det här med blockpolitik. BU! Borde definiitivt vara en folkomröstning om det!

Nog om den skiten. I väntan på resultatet så tog jag och Jonas oss ett långt mysigt bad.



Vi låg i badet tills vi blev skrumpna som russin! (: Men det var najs, inte igår man badade badkar direkt.

Var ju till nordstan igår på dan och röstade, kikade in i några butiker då också. Hittade ett par superfina vinterskor på din sko. Äntligen har det börjat komma in lite skor med mysigt foder. Men jag köpte dom faktist inte, vill vänta lite till och se om det kommer in fler i den stilen (: Det gör det säkert. Sen var jag ju såklart in på accessorize (dom hade inte fått in halsbandet jag vill ha) hittade ett annat superfint halsband; ett rätt långt guldhalsband med tre vita hjärtan på kedjan och hänget var en rätt stor fågelbur med en rosa liten fågel i. Hur söt som helst. Den köpte jag faktist inte heller, 130:-, så det tåls att tänkas på, man är ju lixx inte blå och har hur mycket pengar som helstb :D HAH. nämen har blivit så himla cautious med shopping nu för tiden. Måste alltid tänka igenom saker sju gånger innan jag köper det. (:

well, nu blir det lite serietitt tror jag (;


Favorit i repris.

Gårdagen var ju toppen må jag säga. Efter maten (vi käkade en supergod korvstroganoff) så drog vi iväg till hemmakväll vid vågmästareplatsen och köpte lite lördagsgodis, vart så himla sugen på typ loka, och det kostade 22:- på hemmakväll (lite overkill) så vi tänkte dra till backaplan och gå på coop och handla där istället. Var ju ändå så himla mysigt väder.

Men på spårvagnen så babblade vi förbi vår hållplats ^^ Så vi åkte in till stan istället och prommade runt en sväng på kvällen, handlade citronbubbelvatten på hemköp, vandrade runt lite till och mös i det härliga, varma höstvädret. Sen for vi hem, käkade lite godis och drack lite vin. Toppen kväll or what?



Jag gick och la mig kring tolv. Tyckte jag kikade på klockan när Jonas kom och la sig, typ 05.30 :O Crazykid det där ^^ Nåväl, är ju faktist helg :D

Jahapp, idag då? Nu sitter jag och trycker i mig lite nudlar till frukost och ska väl börja fixa mi8g framför Rachel Zoe (kikade inte avsnittet tidigare) och sen ska vi väl (om Jonas orkar upp ur sängen) dra in till nordstan och rösta (: Hua, borde ha gjort det tidigare, nu kommer det väl vara smock. HOPPAS inte.







overdone.

TJOHO! Gårdagen var ju grejt! Bara att tiden går så himla fort när man har trevligt. Klev upp vid sex tiden och drog till jobbet vid halv nio, började nio och slutade halv åtta. PJUH! Men trevligt har vi haft.

Vi fick individuell feedback av våran 'handledare', och inte helt förvånansvärt kunde hon inte hitta nått jag var dålig på :D HAH nämen jävligt kul och bara få positiva saker sagt om en (: Hon trodde jag skulle kunna gå långt innom företagen, katching! (: Nu får man ju bara hoppas att man får börja jobba på rilly! (:

Jo btw, köpte jag en så himla fin klänning igår från H&M


 

Så kan man ha axelband på den också, det är det 'översta' lagret av 'kjolen' som är axelbanden, man kan antingen ha det som dom har på bilden eller med axelband, supersmart. me lajki <3

 

Har ju varit superduktig och städat lägon med Jonas här på morgonen, nu luktar allt ajax, YAY! (: Men jag fick lite psykbryt på dammsugaren när jag råkade dammsuga över min egen tå, inte skönt ska ni veta. Pain = lizzardbrain! Grr! Can't help it.

 

Nu ska jag nog mojsa ner mig på luftmadrassen (jepp, ni såg rätt, luftmadrassen, har ju inte fått vår fucking soffa än, så här sitter vi på luftmadrasser i vardagsrummet och lodar) och kika på nått spännande, såg att det fanns ett till avsnitt av rachel zoe project. JIPPI!

 

(btw, Clara, klart att du kommer bli stans snyggaste 13 åring, men just för stunden är du stans snyggaste 10 åring (; )

 

 

 


FYND

woop, har avrit på emmaus idag och fyndat. 5 plagg för typ 300:- YAY! ett par byxor, en höstig tjocktröja, en tunika och två tröjor (: me lajki!

Sen drog vi och storhandlade på coop. 700:- balobas, schajse! Men härligt fulla kylskåp och skafferi (: Mumma. Lite glass med chokladbitar slank också ner i matpåsen ^^ Så nu blir det lite glasstryck :D

tonåring deluxe.

HIPP HIPP HURRA! GRATTIS (en av) världens bästa systerdotter, HANNA! 13 år idag! WOOP WOOP! Hoppas du har haft en underbar dag och fått massor av roliga presenter. Som sagt har jag jobbat hela dagen lång så jag hoppas du inte är allt för grinig på din moster för att hon inte ringt. Ringer imorgon och grattar dig plutten! <3


Snyggaste trettonåringen i stan ^^ (jepp, snott bilden av tonåringen själv :P)


up, up and away.

Off to work för mig idag då. IHP! Nu börjar det kännas lite pirrigt. (: Bara fram med parraflaxet kan jag då säga, regnar och härjar ute. Man vill ju kanske inte se ut som en blöt hund första dagen, och lukta håtspray, nae  ^^

Aja vi får se hur det gå, bra hoppas jag (: Jag är ju faktist ingen rookie nåmer :D

See ya peeps.

tomorrow is the day.

Jahaja, imorgon är det första dagen då! WOHO. Det blir nog grejt. Har redan valt ut min lilla jobb-outfit :D
Fast att jag nu börjar på H&M så finns alltid Lindex och Indiska i mit hjärta (:

Well, idag har jag inte gjort speciellt mycket, diskat lite, tittat ett gäng serier och gjort palt :D Det var min dag. Palten blev riktigt bra, blev några över så det blir ju perfekt till lunch på jobbet (: ..'lunch på jobbet' i like it :D

Eftersom jag ska upp vid halv åtta så ska jag bara kika nån snutt på teve sen blir det nog godnatt för mig. Gick ju inge vidare värst att lägga sig tidigt igår serru. Och det gick jäkligt segt upp på morgonen vid tio. Men det ska nog gå imorgon ska ni se ^^


Crazy.

Jiizes, helt sjukt det här. Crazy unge som inte tänker längre än näsan räcker. Tur att mannen som räddar han gör det! Ungar alltså!





Svensk komedi in my <3


Nyss kollat 'Bröllopsfotografen' <3 Ulf Malmros är ju inte den värsta att regissera filmer direkt! Hade faktiskt förväntat mig lite mer "komedi" men tji fick jag. Men jag blev definitivt inte besviken. Hoho, jag älskar verkligen Björn Starrin som skådis, fast att jag bara har sett han i två filmer, men vafan, vilken pärla (: Och inte tala om Kjell Bergqvist <3 HALLAH! Roligt att dom gjorde en lite flört med Smala Sussie, hade samma låt i båda filmerna.
Ah, ni som sett dom känner kanske igen den (;




ÅH, Smala Sussie kanske är den bästa svenska komedin ever, or what? (: Ni som inte sett den borde det, definitivt DUDES!


 


Aja, nu är det ju bara 1 dag kvar snart till min stora debut på H&M :D Ih, fan va kul. Jo, sen har vi ju varit till frölundatorg igen idag, för att jag skulle se hur det var att köra dit. Eftersom jag ska ta bilen dit på tisdag (H&M) istället för spårvagnen, tar nämligen 40 min med spårvagn och typ 10 med bil så it´s sort of given. Det gick ju som smort med GPSen (: Gudars, hade nog aldrig pallat utan den. HOH. Körde ju faktiskt fel en gång FAST jag hade GPSen :D Så utan den hade jag nog varit rätt lost!

Nu blir det nog bingen för mig. Har blivit lite väl sena kvällar OCH morgnar för mig på senaste :O Så försöker vända tillbaka lite (;


Fläsklägg.

"I forntiden fanns på Svinsta skär två grisar vid namn Elof och Rutger Svinsson som blev ganska trötta på att användas som spelpjäser i det urgamla spelet grisstötning. Det fick stiga upp i svinottan när de helst vela ligga och tryna i sin stia och de blev fulla av blåmärken på skinkorna under spelets gång. Bröderna Svinsson bestämde sig för att tälja två små kultingar av trä, att användas i stället för dem själva. Natt efter natt snidade de på sina konstverk. Sista natten råkade Elof tappa grisarna på¨stians golv när han skulle räcka dem till Rutger för att han skulle måla dem vackert skära.

"Ett blev en svinrygg och ett tryne." sa Elof och så var idén till spelet 'Kasta Gris' född.

Spelet blev en ofantlig 'suggcé' bland invånarna på Svinsta skär. Elof och Rutger förundrade sig över sitt dina tryne och affärer. Framgångarna gjorde dem förmögna och dessutom sparade de nu pengar när de inte behövde gå till doktorn så ofta för att få skinkorna omplåstrade.

En del av överskottet skänkte de till ortens gris-sjukhus - och det var verkligen inte att kasta pärlor för svin!"







Jonas har inhadlat ett efterlängtat spel idag. kasta Gris. YAY! Vi spelade två omgångar och jag vann båda. Som Jonas sa 'jag kanske inte är nått svin iaf' EHE :D

Annars så har vi käkat god mat och kikat film, 'Ironman 2' Den var grejt, med riktigt bra specialeffekter må jag säga (:





Btw, var ju veschta dramat på lidl när jag var där och hade idag, när jag kom dit och skullegå in igenom ingången så stod en av personalen och höll i en kille och försökte slita in han i affären. Sen när jag stod i kön till kassan fick jag veta att det var en kille som hade snattat och killen från kassan försökte få in han i affären igen, men han (snattaren) försökte bara slita sig loss. Tydligen är det de enda personalen får göra: försöka dra in snattarna i butiken, för om dom skulle ta tag i typ armen på snattaren eller vara mer hårdhänta kan dom bli anmälda (?!) Helt crazy.

Nu ska jag gå och äta lite godis, idag är det LÖRDAG! YAY!


doneri.

oh, nu har jag donat en massa här i lägon. Mest i mitt lilla gäst/klädrum (: Det blev grejt. Men jäklar vad mycket prylar och skit jag har ^^ But i like it! :D

Ja såhär fint blev ju inte riktigt vårt gästrum ^^ ÅH ÄLSKAR verkligen vitt!!



Nu blir det lite seriekoll igen i väntan på att Jonas ska komma hem och vi ska börja laga lite brieost&soltorkadetomatfylld kyckling med potatis & majsmos! MM!



Game on.

WOHO. Godmorgon alla glada! Just sett första avsnittet av Vampire Diaries, andra säsongen. OH som jag har längtat. Nu börjar alla serier börja igen! YES!




Yepp, jag är en sucker (no pun intenden) för highschool drama, och pricken över i:et är ju definitivt att det är med vampyrer. Kan det bli bättre ? :) 

Är all alone nu. Skönt. Don´t get me wrong, jag och Jonas tycker om att vara med varandra rätt så mycket, RÄTT så mycket ^^ Men det är skönt att vara ensam ibland. Så efter jag fått min dos av wincheterbröderna ska jag dona runt i lägenheten lite (:


rise and rise again until lambs becomes lions.

ujuj vilken shopping dag det har varit idag. New Yorker in my <3 :D Fast jag köpte faktiskt bara ett par leggings där. Men galet vad mycket fint som har. Det var mer Jonas som storshoppade. Han hittade en superfin skinnjacka, ett par jeans och en tröja. Men jag hittade faktiskt en söt liten höstmössa på monki också :D Rätt så nöjd med dagen ändå. Hade dock velat hitta ett par skor på New Yorker men inte, kanske en annan gång (; Detta är mina inköp iaf;







När vi kom hem så lagade vi lite carbonara och kikade lite film, det blev Robin Hood denna gång. Den var riktigt bra, typ en liten precuel. Intressant.  Se den vettja. Vi myste till filmen med lite vin ocj kakor :) Mumma. 






Nu blir det lite winchester-lööv för mig (; See ya pepps!

 






:D


btw,

Btw, jag och Jonas ska till frölunda torg imorgon! WOOP! Dom har tydligen klädbutiken New Yorker där! Blev helt överlycklig när jag läste det på deras sida! WOOT!? Tänkte jag lite för mig själv. Trodde verkligen inte den butiken fanns här i gbg. Har ju tillome sökt om det på nätet, men men tydligen finns den ju! YAY! Där kan man verkligen hitta smaskiga saker. Hittade ju ett par superfina marinblåa skor där när jag var senast! LOVE IT!



Ih, hoppas jag hittar någe trevligt!

Sen är det ju såhär att Robyn har ju släppt en ny skiva 'Body Talk Pt. 2' Helt sjukt bra. Tycker bara att hon blivit bättre och bättre på senaste. Min favvo jst nu;





mh, tjarrå!


junkie?

Tjo, seg dag idag då.

Har dock gjort världens godaste kycklingwok idag med Jonas. TUSAN! Vad god den var, kan som inte rikgit förstå att den var hemma gjord :D Tyckte nästan det smakade som om man var på restaurang, själva kycklingen blev verkligen perfekt. MM! GÖTT.



Har kikat klart att avsnitt av the gates som jag hade, buhu. Men det är ju så det blir när man bara ligger hemma och degar ^^ Tur att jag har sjuttiotvåtusen serier att kolla då :D HAH. Nämen dom flesta som känner mig vet nog att jag är serie junkien med stort J! (; Säg en serie jag inte kikar lixx :D Faktist så har jag varken sett bones eller prison break, det kanske är en liten synd i serievärlden eller? ^^ Men annars så är jag rätt serieknarkad så det tjuter :D

Hah btw, kikade lite på några avsnitt av bella&tyra show, när kissie var med. JIIS!  Ja man kan ju inte säga att hon är dum i huvudet för hon har ju obviously lyckats. Men, ah? Vad ska man säga? Kanske inte den vassaste pennan i lådan :D Men tur är väl kanske det, så vi blir underhållna. ^^ Hoppas bara att det inte är massa kids som ser upp till henne, vore ju lite synd. /:

Well, jag vill åka utomlands. Typ nu. PRUTT!

Wanna.

Hej hopp.

Var på ams idag igen, grr. Och där sa dom ju inte mycket av intresse som vanligt. Sen sprang jag på stan en snabbis. Har nu på senaste varit in på accessorize flera ggr i veckan, vill verkligen ha ett halsband därifrån men det är slut och hon i kassan sa att den skulle komma in på nytt igen, men har fortfarande inte gjort det. Så då måste jag dit hela tiden, vill ju som inte missa det igen ^^



How cute, right? (: Hoppas det kommer in snart!

Nu har jag lite alone-time (: Jonas är på backa och springer, najs. Hmm, what to do, what to do? ^^


Produktiv?

En lång dag kännsd det som. Kanske för att jag i vanliga vis inte brukar göra så mycket alls? :D
Har varit på arbetsförmedligen för att skriva över mig hit till göteborg från sundsvall. Men såklart ska dom tjorva till allt så jag måste ändå dit imorgon på nått jäkla öppet hus. Grr! Aja..

Och sen drog jag vidare till lila bommens konferenscenter där jag skulle på introduktionsmöte om H&M. Det tog 3 timmar. Mycket att ta in men allt var faktist väldigt intressant, ingen 'råka-nicka-till' händelse här inte. Men jiiises vad min kropp inte pallar att sitta ner i tre timmar på en hård stol. BÖH! Trodde att mina revben skulle punktera levern eller nått sånt (?!) Och att inte tala om stjärten!! Tur att man har lite vadering iaf :D

Så nu ska jag om 1-2 veckor på typ bervidgång i butik två dagar. KUL! (: Och sen får man bara hoppas på att det behövs massa folk så jag får jobba (; (håll tummarna)

Lite roligt att namnet 'hennes' från hennes&mauritz kommer från att han som startade h&m lät sin syster styra och ställa i butiken och när folk frågade vems butiken var så pekade han typ på sin syster och sa 'hennes'! (: Lite roligt fakta jag lärde mig idag :)

Nu blir det deg, deg, deg framför teven, för jag måste hoppa i säng relativt tidigt, ska ju på jäklarns ams kl 10.00 på morgonen! ><

Segolle?

Hoho hehe. Blää, jag är lite uttråkad. Dock har vi varit rätt produktiva idag jag och Jonas. Fått upp en hylla! Häh, nämen det tog jävligt lång tid, jäkla betongväggar. GRR! Aja, nu är den uppe iaf (: Annar har det väl varit en rätt seg dag idag, kikade en film på morgonen 'Girl, interrupted' Sett den tidigare men fick lust att se den igen (: I like.


Sen lite morgonfika, lite hylluppsättning så så. Men det är ju ändå söndag, då får man sega, jepp.
Aja, nu åter till mina Winchester boys :D


YEHEHEY!

Ja som sagt var jag ju på arbetsintervju på H&M i tisdags, gick inte helt toppen bra tyckte jag. Dom sa att jag skulle få veta om jag fått jobbet på måndag. Men vipps så var jag och kikade mailen igår och då hade det ploppet ner ett litet mail där, där det stod att dom vela att jag skulle börja jobba i detras vikariepool. Jippi!

Så på tisdag ska jag på ett introduktionsmöte (: Spännande!


:D

Aja, nu har Jonas kommit tillbaka från stan så nu hoppas jag på lite mys (;


some this & some that.

Ikea som varit på schemat idag. Köpt en persienn till vardagsrummet. Har varit superfint väder idag. Varmt och härligt. En riktig sommardag vill jag lova (: Hoppas det blir lika fint imorgon, tänkte nog dra en liten rajd in till stan (: Leta efter lite födelsedagspresenter kanske, fast undra vad en blivade trettonåring önskar sig nurå? (Pik, pik till den blivande trettonåringen ^^) Nått trevligt ska vi väl hitta på (;

Btw, har ju köpt en ny klocka för några dagar sen. LOVE IT! Är en ringklocka. Finast i stan (:




Gah, gudarns vad true blood slutade spännande i senaste avsnittet! Vill se nästa NU NU NU! ><
Aja, nu ska jag åretgå till en annan serie, supernatural (;


RSS 2.0