i´ll fix it.

Ja idag var jag på arbetsintervju på H&M. Vi får väl se hur det går. Man får veta på måndag iaf, så det är ju skönt att man inte behöver vänta så länge. men jag har inte så stort hopp om att få jobbet, känner mig en aning ohoppfull om mycket idag faktist /: Hatar att det finns så mycket människor som jobbar i butik som SUGER på det dom gör. jag skulle lätt fixa jobbet bättre än dom, men nej, dom har säkert fått jobbet för att dom har kontakter. Och jag, som inte har det har inte en chans i världsrymden att få nått jobb, jah, så känns det iaf nu. Men vi ser ju som sagt /missnegativAB!


Well, sa ju att jag fotat rätt mycket när jag och jonas var på botaniska trädgården, här kommer lite av dom dårå (;














Det var verkligen riktigt mysigt där, och STORT är det! När vi planerar en tripp dit nästa gång blir det med en liten picknick korg, så himla mysigt att sitta på klipphällarna och mumsa på något gott och mysa (:

Nu ska jag slå på en supernatural och dega framför teven. So long!


Mys helt enkelt.

En måndag i Göteborg. Ensammma i lägenheten, najs. Varit ute på en liten promm med Jonas i det fina vädert. YAY! JAG GILLAR SOLEN!

Igår var vi på botaniska trädgården, det var rikgit fint. Fotade en massa (: Bilder kommer sen vill jag lova.
var lite skeptisk i början eftersom vädret var lite dåligt /: REGN! HUHU. Men sen när vi kommit fram vart det toppen! Sicken tur. Sen drog vi till järntorget och käkade lite thailunch. mumma! Jonas bjöd (;

Senare på kvällen åt vi en härlig middag, grekiskpytt, med kyckling. MM! En härlig dag fullt ut helt enkelt !

Btw, nu har jag klippt lugg igen, orkar inte spara luggen nå mer och lugg känns som lite.. höstigt :D Så, så fick det bli.

Aja, nu ska jag gå och dona på lite här i lägon, som jag äntligen kan börja med efter att ha plockat och städat undan andra skit. Och sen blir det mat, Tabbuli idag!

Partehehey!

App, nu ere lite party idag igen då. Girls night out, Jonas får stanna hemma (:
Vi sitter och dricker lite vin och lyssnar på gamla godingar som basic element och gör oss i ordning (;
Sen bär det av till.. Emma tror jag att hon hette.

jag kör på lite sixties style idag. med en nyinköpt kjol från beyond retro. I LIKE! Jag var lite tveksam i början men nu är jag bara glad att jag köpte den(: HALLA! 129.- inte allt farligt för en kjol lixx ^^


dego.

Tjoho!
Idag blåser det igen minsann. marri har kommit tillbaka från Malmö och hittills idag har det bara varit deg. Aja, men det får man ju faktist göra när man är arbetslös :D Eller ska man söka jobb 8 timmar per dag? Det är väl det arbetsförmedlingen tycker. Bajs on you säger jag då!

Böh, så himla hostig nu också. Bajs på det också. Men annars är jag väl helt positiv en dag som denna :D
EH! Nu ska jag gå.

- vilken blåsig sommar vi har.

Idag stormar det så mycket så man vet inte var man ska ta vägen (: Men det är rätt mysigt ^^ Iaf när man bestämt sig för att sitta inne och kura. :D Och jäklar var vädret är ombytligt. Det har toktok regnat idag och sen vart det super soligt och varmt. Sen när vi kom ut från butiken (jag och jonas har varit på ikea och handat lite) så var det jättetokblåsigt igen ^^

Påtal om ikea så hittade vi ju rätt fint dit med bilen men när vi skulle hem så vart det lite tjorvigare :D Aja vi kom ju hem iaf, det är ju faltist bara att följa skyltar, om man åker fel så hittar man nog en skylt som man kan följa efter ett tag, men vi har iaf köpt en gps nu. HEH, kan behövas så man inte får nått vredesutbrott i bilen (om man är lite hungrig eller så ^^)

btw, så fick vi ju världens trevligaste inflyttningspresent, MHM! I söndags när Jonas skulle komma och hämta mig och Uzi från krogen (eftersom nyinflyttad som jag är fattade jag inte att spårvagnen gick faktist inte från stan till mig vid tretiden på natten) så insåg han att nån jävlaidiot hade försökt göra inbrott på våran bil. Låset på förarsidan är typ sönderhackad och så är lacken rispad där vid handtaget. MORON! Jag menar, hur dålig kan man vara på en skala. Den jäveln kan ju inte ha haft några bra inbrottsskills. SEPE!

Men påtal om något roligare så hade vi riktigt kul när vi var ut kusin och jag. Fast att det var typ sju personer på rockbaren när vi kom ^^ Aja, vi hade ju typ ett helt rum för oss själva :D Dock så träffade vi två riktigt trevliga gottländska pojkar där, som vi umgicks med hela kvällen. Det var najs, och man kan ju bara sitta och lyssna när en gottlänning pratar bara för att. ÄLSKAR dialekten (:




kvällen.

Nu har vi ju börjat få i ordning på våra grejjor.

Var en trevlig kväll igår. Vi lagade tacos och hade Uzi över som matgäst (: Vi drack lite vin och snackade lite gamla minnen från ungdomens dagar i Gällivare ^^ Sen for vi på rockbaren och hängde, rätt najs. Jonas trivdes som fisken i vattnet.

Nu är jag rätt seg och slö. Vill ha en soffa att slappa i. Nu, nu, nuu!

hejdå.

Göteborg.

Jomenvisst. Nu är vi på plats! Anlände med flyttlasset på kvällen i måndags. TUSAN vad mycket saker vi har. Två fulla, stora släp och lite inknölat i bilarna. Ja herregy! Men vi fick ju in det i lägenheten iaf ^^ Men nu behöver man nog inte träna.. ever :D

Dock inte så kul att komma till en.. ska vi säga.. inte så vidare värst städad lägenhet! Grr.

Har varit och beställt en soffa idag, JIPPI! Men kommer tyvärr vara sofflösa i 8 veckor, eftersom leveranstiden var så pass lång. men men, får väl komma på nått att sitta på, dra ut en säng i vardagsrummet eller så ^^
Imorgon blir det att åka in till stan och köpa lite smått och gått. (: Och se stan lite ^^ Men nu är det sängen som gäller efter en bizzy dag. God natt.

nu drar vi.

Jahapp. Sista kvällen i Sundsvall for now. Imorgon drar flyttlasset söderut! Har hunnit med mycket dom senaste dagarna. Har dock inte blivit att skriva så mycket, det har ju bara varit pack och pack i mitt huvud. ja och inventering såklart ^^ Men nu är den över! Najs! Var ju också på 'farväl-middag' med brudarna Aina och Stina i fredags. Riktigt trevligt minsann! Lite skitsnack, lite mat, lite vin, lite crazyaina på stinas cykel, och sånt där man kan räkna med på en farväl-middag (: Najs var det iaf.

Men nu ska Jonas packa ner datorn.

See you in Göteborg biatches :D Crazy!

last time.. for now.

Happ, jobb, jobb har det varit idag, var SJUKT trött när jag kom hem. Fast då hade jag ju aven sprungit en vända på stan. Inhandalt lite vin till 'farväl-middagen' med Aina och Stina som vi ska ha imorgon. Sen när jag kom hem var jag ju bara tvungen att snooza lite, eller försöka iaf, medan Jonas lagade middag :* 

För sen efter middagen var det bara att hoppa iväg i bilen och dra till matfors, och träffa sysyeryster en sista sväng innan vi sticker söderut. Och så har jag och Jonas spelat lite fotboll med the bestest girls in the world, systerdöttrarna (: Men dom slog mig på långa vägar i kondition ^^ Fybubblan vilken dålig kondis man har. JIIS!
Så det var sista gången vi kommer att träffas på ett tag. BUHU /: 

Imorgon kommer ju kusin Sanna förbi Sundsvall med sin karl, för en liten lunch förhoppningsvis, ska bli så mys att träffa henne, var ju lixx bara ett halvår sen vi träffades :O Ska bli KUL!  

Aja, nu ska jag hopp ner i säng och kika till sista satc avsnittet :O

gimmi some mys.

Ja fytusan. Inte är man då pigg! Gah. Hade ju inte sagt nej till att mysa längre i sängen med my lovlie, ligga inkurad bakom hans rygg. MMH! Men imorgon kanske (:



Nu ska jag fixa frippen och sen är det jopp jopp!

jizz!

Hah ja alltså, Jon Lajoie, det är ju också ett geni ^^ Inte så lite provokativ :D LOVE IT!







Hah, och detta klipp hade ju bara 17 miljoner träffar på youtube, han har som lyckas den där karln :D
Annars så har det bara varit jobb idag då! PAOWH! Sådeså!

some shit.

Jadu idag har vi då packat ÄNNU mer! PJUH! Har tvättat ALLA fönster, ut och invändigt. Och emellan! Och två spindlar mötte jag också, UCK! Så dom fönstrena fick vänta tills Jonas kom hem ^^ Så att han kunde rädda mig från vilddjuren!

Imorgon blir det lite jobb, 12-19.15 Så antagligen inge städ ^^

Såg en film idag, 'greenzone' med matt damon, (hah alla som sett team america: worldpolice, måste ju fnissa med mig när jag säger, Matt Damon!) Den var helt ok, inte superbra, men lite spänning och lite shooting ^^¨








Minisemester deluxe.

Har fått mycket gjort idag faktiskt. Sen har jag ju jobbat fyra timmar också. Och nu har vi precis kikat klart en film, 'the book of Eli'.  Riktigt jäkla bra, riktigt snygg film! Hade väntat mig mer action eftersom det var ju ändå Denzel som var huvudperson. Men den var som sagt riktigt bra!


Btw, åter till minisemestern, kanske ska berätta lite vad vi gjorde (: Vi åkte ju på morgonen på tisdagen (vid niotiden) iväg mot Söderhamn, Stenö camping. Var härligt väder. Dock lite för varmt för att åka bil. Men!.. man ska inte klaga!
Vi närmade oss Söderhamn vid elva tiden, jag hade börjat bli rätt hungrig. Hade ätit frukost men min ämnesomsättning är ju helt psycho! Så när vi kört igenom Söderhamn, börjat närma oss Stenö camping, pallade jag inte mer. Sa åt Jonas att stanna på stört på en Ica. Utspelade sig lite såhär: Jag -du måste stanna här på ica och köpa nått åt mig. (Jonas svänger in och stannar) Jag (nu i en toksvetthungerfrossa)  -köp banan och nån choklad så jag får upp energin lite. Jonas -är det inte lite onödigt att köpa choklad, vi är ju snart framme? (Vi skulle nämligen äta lunch på campingen) Jag (som halvligger i framsätet nu i lite smått panik för 'hunger' håller på att gå mot 'död') -ahh, men kan du inte bara köpa det jag säger åt dig att köpa!! Jonas (Säger ingenting, går in och handlar det han blivit tillsagd om) När han sen kommer med det jag beställt (banan och kexchoklad) , trycker jag det i mig fortare än mario på speed!

Efter en sådär två tre minuter, vänds mina smileband uppåt och 'hungersvettfrossan' (som tydligen är ett symptom för mig iaf när jag bli sådärsjukt tokhungrig) is nowhere to be seen! Hallelujah! Jag klarade mig ytterligare fem minuter innan magen började knorra igen men då var vi framme vid mami&papis husvagn så vi kunde luncha lite (: Min hunger är inte att leka me i´ll say!

Efter att vi fyllt energin till max drog vi och kikade på våran stuga och på stränderna runtomkring. Mysigt minsann! Och stugan var ju tokstor, väntade mig nått litet skjul med en säng, nej här fanns det ett litet kök och dusch och hela faderullan (: Najs! Ja och pappa hittade ju ett litet hundgossedjur utanför vår stuga som nån stackars unge säkert tappat, han tog had om djuret och kallade den Frippe (: En liten minigolf hann vi ju också med, ett måste på camping vettni! (:

Till middag blev det grillad kyckling och potatisgratäng, mumma! Sen satt vi ute i solen och sörplade i oss ett gäng glas vin innan vi drog vidare till campingpuben :D Där var ddet galejj med tisdagsquizz (: Om jag minns det rätt hade vi nog mer rätt än fel :D pappa var i rätt rolig form, satt och småfnissade åt sina egna skämt och var allmänt som en liten pojkspoling (: Lillpappsen <3

Vi hade dock fått några feta rökande kärringar i vårat bord så vi ungdomar (jag & Jonas) tog vårat pick och pack och drog till våran stuga efter quizzen var slut. (pallar inte rök BLÄH) När vi kom till stugan kikade vi en serie på datorn och sen gick vi och la oss.

Dagen därpå var riktigt regning så vi stack och kikade på ett flygplansmuseum och sen tog vi en tripp in till Söderhamns centrum. Och än en gång blev jag påmind om hur ku det är att vara mig ibland;  På morgonen åt vi frukost med mor&far sen fixade jag mig lite, vi var påväg ut till museét och jag blev bara helt störthungrig, så inann vi ens kommit ut från campingen fick vi gå och käka något på restaurangen. Vi for på museumet vbar där kanske en timma eller så. Efter det kände jag igen hur energin bara sjönk. In till centrum, köpa en banan och lite dextrosol, promma lite i stan, gå och fika en macka. Jiiz, why? Hatar att vara hungrig all the time. Aja sen for vi hemmåt och åt middag lite senare på restaurangen, innan det spelade vi lite yatzy (:

På kvällskvisten spelade vi även lite kubb (: Vi ynglingar vann, 5-2 ^^ YAY! Och en liten promm till vattnet hann vi med.  Sen var det nog sängen som väntade. På torsdagmorgon begavs det av hem igen. Jag började jobba fyra.

Så det var det, kort fast mysig (:






















GE MIG!

Ih, jag vill ha vill ha vill ha! Finns så mycket fint på bikbok!! GE MIG! Grr. Hoppas saker och ting finns kvar när man kommer ner till gbg! I WANT!




Sneaky snoozer.

Hej å hå. Vaknat halv elva idag (!!) Nuförtiden brukar jag ju stiga upp typ nio men men, vaknade iaf av att mamma ringde. Hon skulle komma och lämna Erikas nyckel, eftersom dom åker hemmåt idag. Dom ska kanske komma och hälsa på i slutet av september i gbg. Hoppas, det skulle ju vara trevligt!

Well nu är jag uppe iaf, Jonas står i duschen och snart blir det väl ännu mer pack må jag tro. Ska packa lite mer kläder och så ska vi ta ner en vägghylla, som man måste vara två och ta ner, är rätt tung.

Off to packilando.


pack & shop.

Idag har jag & mami varit ute i birsta och shoppat lite. Var på SIX. LOVE IT! Så himla synd att inte den affären inte finns i gbg. Men men, finns säker andra trevliga smyckesbutiker! (: Jag köpte ett par öronhängen och en ring, ÄLSKAR ringen. Så himla fin!


Jo, sen var vi en sväng på bik bok, hittade ett par jeans leggings för 49:- underbara rea! (: Mamma hon inhandlade 8 par öronhängen :D Lika att passa på när man är nere i storstan (:

Sen har vi packat en massa idag, lägenheten ser ut som ett bombnedslag! HAr tagit ner alla hyllor, elelr ja nästan iaf. Och eftersom vi ska slänga gammsofforna så har pappa tagit ryggskinnet av dom, som han sen ska använda till hotten som klädsel, ser ju en aning tattit ut nu kan jag lova. Halv avklädda soffor, not my style :D

Börjar först fyra imorgon så då hinner vi nog packa lite mer. Småskit och sånt, plus att man kan börja pla ner ännu mer kläder. jag menar, vi åker om 8 dagar, så jäkla mycket kläder kan man ju faktist inte behöva!

Back to base.


Hej å hå. Ja nu är jag ju hemma, eller ja vi kom ju hem i förrgår. Men har som inte direkt hunnit sitta vid datorn speciellt mycket. Har varit en bizzey woman! Kom ju hem vid två på torsdag, tog en snabb snooze, sen var det bara att sticka på jobbet. Slutade sju, kom hem och käkade, drog iväf till Erika (mor&far bor där nu när dom är i Sundsvall) så att mamma kunde vaxa mina ben (nu är dom smoothe ^^)  Sen igår har jag jobbat från 12-19 och därefter for vi vidare till syster nr 2. som fyllde år igår! Där åt vi massa smaskig mat och tårtor och hade det trevligt. Och sen var det bara hem och hopp i säng, och nu sitter jag här (:

Berättar mer om lillsemestern senare, för nu är det dags för jobb igen (: Ledig imorrn (: YAY! Här kommer ett litet pic från myssemestern!



 

The night before.

Woho, nu är det inte länge kvar. Det mesta är nerpackat (blir ju inte så mycket packning för en tredagars semester ^^) men iaf. Och jag har klippt Jonas så att han ser respektabel ut och inte har sin lilla hockeyfrilla som han kan få om han blir för långhårig (me no likei). Så nu är det bara att hopp i säng (ska nog stiga upp vid  sju imorgon så att man kommer iväg i rimlig tid) och mysa ner framför teven och.. wait for it.. satc (: Woho. 

See ya in söderhamn peeps! 

tomorrow.

Idag har vi avrit hurtiga, plockat ihop det mesta som ska plockas ihop i förrådet, sen har jag packat ner alla mina väskor och skor, det blev 4 LÅDOR, crazy! Och Jonas har tagit ner några hyllor. Nu börjar det ju likna nått ^^ Nu börjar det verkligen kännas som att man räknar ner, när det är såhär lite tid kvar. Och jag är såå sugen att åka på liseberg. JIPPI!

Imorgon drar vi ju iväg. Mami ringde och sa att hon skulle stoppa kyckling i marinad så att vi kunde grilla imorgon (: Det låter som bra idé tycker jag. Har ju faktist bara ätit grillat en gång nu i sommar. Så det blir nog toppen.

Men först ett kort litet jobbpass.



the last day.

Så var denna vecka slut då. Och nu är det bara en dag kvar tills vi drar iväg söderut för en liten semester! YAY. Ska bli så himla skönt att få åka bort en sväng och göra något annat en stund (:

Imorgon börjar jag först fyra så på förmiddagen ska vi packa litegrann, försöka fixa ihop allt i förrådet och slänga allt som ska slängas. För nu börjar ju dagen D krypa sig närmare. Prio ett när vi kommer ner är att köpa en ny soffa. Eftersom dom vi har nu åker ju i soptunnan innan vi drar, blir som lättast så. Är ju som ingen idé att knöka med dom ner till gbg och slänga dom där när vi hittat en ny soffa. Så vi gamblar lite ihopp om att vi hittar en fin soffa rätt snabbt ^^ Vi får se hur det går (:

Asch, känner mig hungrig, och lite trött.. Och med det kommer självklart lite grinighet, Not good, måste hitta nått att äta, annars kan det hända att en viss oskyldig man kommer i skottlinjen :D


RSS 2.0