11 ÅR IDAG!

Hipp, hipp, HURRA! Grattis, grattis, till (en av) världens bästa systerdotter som fyller 11 år idag! Hoppas du får en superb dag och många presenter och gratulationer!! Ringer senare och grattar dig lillskrutt!


HURRA HURRA HURRA, CLARA BLIR 11 ÅR IDAG! :D






nyckelsatan!

BÖH, ska nog dra mig iväg till Frölundatorg idag. Jobbit dock att jag inte kan ta bilen, GRR! Skulle ju fara dit igår MEN det gick ju inte så bra. Gjorde mig i ordning och gick ut till bilen, skulle blippa upp den.. Inget hände! WTF! Den brukar ju vara lite seg men nu gick det inte alls. KUL! Så nu kan vi inte använda bilen för tillfället. AAH.

Aja, får väl ta spårvagnen och sen byta till buss (slökatti) !! :D För vad ska jag annars fördriva dagen med lixx?


1 advent.

Jobbat idag då. 12-17.15. Nu har då minstsagt julruschen börjat. JIIS! Riktigt jäkla mycket folk. Och det är bara första advent. Då kan man ju bara tänka sig hur det blir närmare jul. CRAZY (: But i like it! ^^

Jah förrästen, trevlig första advent mina kamrater. Eller hur man nu säger ^^ Nu är det julpyntat och fint här i läggan och det var super mysigt igår på liseberg. Ska nog dit nästa helg också, hann ju inte med så mycket eftersom vi skulle på bio också. (Som, om någon undrar, var riktigt bra!)

Här kommer årets första julbilder från mig ^^



















Det är ju tydligen 5 miljoner juleljus på liseberg ^^ Mysigt så det bara smäller om det. Men sjukt kallt var det igår kan jag säga. Skulle nog behövts bättre skor och täckisar, men men det är lätt att vara efterklok ^^ Det funkade iaf. Hoh.

Nu blir det lite julmusik och mys.


wonderland.

Myspys idag då. Efter maten åker vi till liseberg och mysa runt på julmarknaden.



Sen efter det ska vi fara på bio och kika 'Devil'. Jonas har pratat om den ett tag nu så jag tänkte bjuda han på den (; Så himla mys. Sitta helt spända och knipa varandras händer. Love it! Läskiga filmer is the shit! ^^ Hoppas den är bra.




Nu känner jag lukten av färdig mat. Blir honungs/chili/vitlöks/citron marinerad kyckling, MMM!


mtf!

Godmorgon, or something..

Litet snabbinlägg. So amusing musikvideo ^^ :D Dom som sett filmen 'the hangover' måste ju bara älska denna asiat :D




Och en fransk film som verkar såå bra. 'La Horde' heter den. Want to see it now!!


oh my darling.

Sicken trevlig dag det har varit, från början till slut, eller ja den är ju inte slut än men, jah ni förstår. Dagen började med att jag fick mess om jobb kring åtta, snabb som jag var fick jag det! ÄNTLIGEN! Och det var på kungsgatan , najs! Jag skulle gå från 12-19.15 Så då behövde jag ju inte stressa på morgonen, kunde snooza lite till. Sen i lugn och ro gå och duscha och dittan & dattan. På jobbet var det bara trevligt, med trevliga och glada kunder. Kanske för dom just fått lön :D

Sen när jag kom hem lagade jag och Jonas ihop lite mat och så efter det väntade lite idol, godis och vin! (Btw, Linnea åkte ju ur idol, NOOO!) Och sen hade jag minsann ett litet överraskningspaket som väntade. Som min käresta hade inhandlat. (Eftersom jag varit lite nere nu i några dagar för att jag tappat bort mitt favvohalsband, så vela han göra mig glad) Och i paketet hans ett underbart litet armband från accessorize.




JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN! <3 :*

do it!

Gosh, vilken huvudvärk jag har. Har haft det nån dag nu. Damn. /:

Har kikat en film, (unthinkable), till maten, den var bra, lite obehaglig på sina ställen. Bra slut!



Och samuel L. Jackson är ju verkligen the man! Han passade riktigt bra i denna roll. Han är misann en respektingivande man (:

Och snart börjar faktist en annan film klockan nio på kanal 6, Crank. En SJUKT bra film. Har sett både ettan och tvåan (är ettan som är idag) Båda är riktigt bra, men gillar nog ettan mest. Om ni inte sett den, SE DEN! SJUKT BRA!




Plus att huvudrollen spelas av Jason Statham, HALLÅ! SE DEN! (:


flats and heels and wedges, oh my!

Okej, nu har jag varit och kikat runt en massa på have2have.se och OJ vad mycket fint det finns. Känner att jag är lite skogalen just nu. Ute efter massa skor, men igentligen behöver jag inga just nu. Aja, förrutom rosa uggs, men annars :D Men det finns VÄLDIGT många skor som jag vill ha ^^






Måste, MÅSTE hitta ett par ljusrosa fina uggs innan det är jul och vi ska upp till fimbulvinter ^^ Om jag inte hittar några andra får jag nog ta och köpa dom rosa på melba.se

Men nu blir til att laga lite mat, citronpasta m. sparris, awsome! Och sen nån film kanske? ^^



deppoholic, ditt & datt!

Okej, ännu mer depp. Mitt fina 'cupcake' halsband är försvunnet. FAN! Mitt favvo ju! Antingen har jag glömt det i Östersund, i Matfors eller så har jag tappat det. SKIT! Jah, och sen har jag ju fått en massa mess om jobb men inget av dom fick jag! BAJS! Hatar det nya systemet, HATAR det verkligen. ÅÅH.


Aja, idag har jag iaf dregglat lite medan jag kollat eclipse. Den var grejt! Så romantisk, aww!




Och igår kikade jag och Jonas på en rolig film, 'easy A'. Hoh, riktigt bra!




Den kan jag verkligen rekomendera!

Yes, i know, film, film och åter film. What can i say; JAG ÄLSKAR ATT TITTA FILM! (:


ingen edward.

Well, det blev ingen film just nu, fastnade på inetrnet när jag börja kika runt på grejer. HAH: SÅ ovanligt för mig vettni. Hittade en rolig sida med lite trevliga saker, och inte allt för dyra heller (; missjuniversum.se

Dom här fina sakerna villl jag ha minsann. Så himla fin spegel, cutsie. Och halsbandet, i DIE! (; Pinsen var ju inte heller i det fulaste laget. Coola tyckte jag :D

Btw, här kommer bilderna på min fina lanvin/hm-jobbtröja (;






Tyckte dock killtröjorna var finare, på dom var det typ en svart fluga vid kragen, men våran var fin också ^^
Nu ska jag återgå till att göra.. ingenting. WOHO!


in a rutt.

Jaha, vad gör man?

Var så mysglad i morse efter att ha sovit 12 timmar. Tyckte att livet lekte och det var så skönt med sovmorgon. Men nudå, ÅH vad jag är uttråkad och smått deprimerad, och det gjorde ju inte saken bättre att jag verkligen inte kan klara av en bana på nya donkykong country som Jonas fixat åt mig. ÅH, inget vill ju.

Och när jag känner såhär brukar jag gå in och kika på lite kläder på nätet, men då efter ett tag blir jag ännu mer nere bara för att jag vet att jag inte har råd med de grejjer jag vill ha. Plus att just nu är jag ju på jakt efter rosa uggs eller surfarboots, men jag hittar ju inga i min budget, bara skit dyra för typ 1000:- GRR! Aja har ju faktist hittat ett par men dom är låga och dyrare än dom jag tänkte först (som nu är slutsålda!!) Så då blir man ju inte gladare av det eftersom man aldrig hittar nått.

Och sen då om man nu köper nått trevligt, jaha, när ska man ha det då? När jag sitter hemma och häckar? NJAE! ÅÅH! Depp, depp, depp.

Nu tror jag att jag ska drömma mig bort lite och dreggla en droppe medan jag kikar på twilight: eclipse. Som jag har längtat (:

Jag har ju en bra boyfriend, nått att vara glad över ändå (:

the shift is over.

Ja fy tusan alltså, nu är jag äntligen hemma efter en oändlig dag. Och snöskitväder har det minsann också varit. Synd om dom stackrarna som har stått ute i morse och köat utanför H&M. Crazy i say! Men det var faktiskt inte så otroligt mycket folk, hade förväntat mig lite mer kaosartat, men icket! HOH, mewn jäklar vad dom shoppade. En karl handlade ur kollektionen för typ 10.000:- och sa åt mig; nu får jag nog en puss av min fru! Jomenvisst, bara typ överraskar henne med kläder för TIOTUSEN! SCHAJSE! Aja, är man rik så är man ju lixx. Själv tyckte jag inte det var allt för mycket i min smak. En t-shirt och en klänning var väl det som skulle funkat för mig.



Annars var det nog lite to wild & crazy för mig.

Nu ska jag lägga mig som en död sill i soffan och bara.. vaaara! Och i varenda muskel i min kropp. Men vetni, har ju minsan fått en liten lanvintröja, elelr ja, det var våra jobbar tröjor, och dom fick vi. Det är ju nått ändå (; Kan ju fota och visa imorgon.

Lanvin for H&M

Worky today then. Fick mess i morse. Jobbat 9.45-17.00 Nu är jag helt slut. Ska gå och lägga mig snart faktiskt, blir en hård dag imorgon. Kollektionen 'Lanvin for H&M' släpps ju imorgon i några butiker runt om i landet, i två butiker här i Göteborg. Och jag ska jobba på dom båda :D 7-14 på ena och 17-20.15 på andra. CRAZY! Ska upp vid halv fem, ja FYFAN säger jag då. Men vad gör man inte för konsten (: Butikerna öppnar åtta (lite special sådär) och det kommer vara veschta kösystemet och så, dom 480 första kunderna får ett armband var som representerar en viss tid (kommer vara typ 16 olika färger = tider) och när det är ens färgs tur så har man 10 minuter på sig att shoppa loss. HOOH! Gissa om kunderna kommer vara stressade, crazyshit!

Påtal om shopping så är jag så ARG, mina wunderbara rosa skor, som jag beställt är tydligen slut, WOOT! Har typ blivit nå knas så jag kommer inte få dom. HUHU! Nu måste jag genast hitta några andra fina rosa vinterskor innan det beges upp till kalla norr till jul. Hmm, hoppas hoppas jag hittar några!

Och påtal om shopping igen så har jag inhandlat en liten håraccessoar och ett halsband på jobbet idag. Så nöjd med halsbandet (;







Ne nu ska jag kika lite paradise hotel :D Och sen blir det nog sängen. Btw, har kikat ett nytt avsnitt the walking dead här till middagen, SÅ BRA! (:


weekendlicious.

Heyhey!

Oj, jah nu ahr vi kommit tillbaka hem till Göteborg. Det har varit en trevlig resa till både Sundsvall och Östersund.
Drog iväg med tåget till östersund på fredag morgon, sen när jag kom fram mötte min kusinvitamin upp mig på stationen och vi drog vidare på stan. Hittade inget speciellt där så vi åkte hem till hennes lilla stuga (eftersom hon är student så bor hon på campingen där, mysigt värre) och lagade lita mat. Sen började festfixet. Vi sminkade oss lite, lockade lite hår, drack lite vin och snackade en massa skit :D

Sen drog vi ut på nån pub, umgick lite med Kristins kompisar, och for vidare till en klubb och danced 'til we dropped! Kvällen avslutades med en korv på starre och sen sängen. En hellyckad kväll måste jag säga, vi hade riktigt kul! :D

Sen på lördag hoppade jag på tåget mot Sundsvall och idag så satte vi oss i bilen vid halv åtta och körde hemmåt. Nu är vi båda helt slut och det ärr rätt skönt att dega i soffan (:

Har btw beställt mina mysiga rosa skor nu (: Plus att blusen, the one and only, från H&M är min nu! YAY! ÅH, i´m so happy. ^^ Men nu ska jag återgå till deg a´la deg. SiiJooo!



oh so pink.

Hallu kamrater.

Nu har vi anlänt till Matfors. Var en lång färd men den har gått bra. Jonas har kört hela vägen. Vi stannade en sväng på subway och köpte en macka vid lunch och snaskade i oss den efter vägen. Annars har det inte hänt så mycket mer efter vägen. Massa babbel, musik och lite sovande (för min del ^^)

Och vet ni va? Det är snö här, hiho! Kul va? Har ju som sagt saknat snön lite ^^ Och snön till ära ska jag faktist beställa ett par uggs, i know, dom är inte världens snyggaste skor men jag vill verkligen ha ett par mysiga vinterdojjor. Och så hittade jag ju ett par rosa så det gjorde ju faktist saken bättre (;






Men det får bli när vi kommer hem, hoppas dom finns kvar då. Nu blir det lite deg i den superstora soffan, nästan helt själv (för småbrudzen ska precis gå och lägga sig.) Sen blir det hopp i säng eftersom jag ska ju upp vid typ halv åtta. Dona runt lite sen bär det av till tågstationen och off to Östersund. Yay!


checklist.

packat - check.
packat ryggan som jag ska aha med till Östersund - check.
tränat lite - check.
duschat - check.
handlat färdkost - check.

Så imorgon är det bara att åka iväg. Drar nog vid åtta tiden.

Har tvättar lite idag också, plus att jag har tokskurat golvet i köket. Fyfan vad äckligt det var, skrubbade med en svamp. Såg verkligen vart man tagit och inte. Har nog inte blivit riktigt ordentligt skurat for a really long time indeed. Aja..

Nu blir det lite slapp framför teven (;

....

Baad morning. Usch!


Aja, imorgon drar vi. Wippidooh! Trevligt med lite omväxling. Och att få vara lite social for once.

oh lordi.

Goodmorning!

Tusan vad trött jag var i morse när jag klev upp, gäsp! Men upp kom jag iaf. Och nu sitter jag och kikar på ung & bortskämd. HOHO! Helt galet att man kan vara kring 20 års åldern och inte kunna göra nått. HHAH. Det enda man kan göra är ju skratta! OMG!

Well.. idag ska jag dra och hämta ut mina östersunds biljetter, JIPPI! Can´t wait! Dock ser jag inte fram emot den lång bilresan, men det är ju faktist värt det (:

Btw, klänningen som jag visade i förra inlägget är från H&M. Glömde skriva det. Och stumpisarna från Lindex. (:

show your legs.

Har blivit toksugen på nå stumpisar. Hmm,











ååh, vill ha typ alla (; Är riktigt sugen på nr 2 där. Till juldagen, skulle passa fint till min klänning skulle jag tro (: Men dom sista är ju också trevliga, nu till vintern och så. Hm, detta tåls att tänka på. Sen måste jag, eller ja rättare vill, hinna köpa lite skivor så jag kan bränna lite musik till våran tripp nästa helg, plus att jag ska stoppa in lite music på mp3n så man har på tåget (;

Juste, jag har ju en klänning till juldan, men har hittat en till som är cutsie. Hmm, what to do? ^^


Dagen som så.. och lite till.

Hejhejhej! Nu sitter jag här med lite on i min rygg, varit på akupunktur igen, och jäklar vad det stack till! GOAAH! Klev upp vid åtta och for iväg dit till nio. Var trött som ett as. Så när jag kom hem har jag legat och snoozat i soffan i två timmar ungefär. SKÖNT! Och sen har jag legat och kikat lite Nikita, ny serie jag börjat kika på. Helt okej slötitt.

Något som dock inte är slötitt utan SKITBRA, och som har kommit ett avsnitt till av idag är the walking dead, WIHO! Som jag har längtat. Jag har sagt det förut och jag säger det  igen; finns det något bättre än en zombieserie? :D

Mös till det igår och kikade lite film, Salt, med angelina jolie. Den var grejt.





Nu ska jag återgå till lite slötitt, och vila min lilla rygg.


B to the oring!

Ja, som sagt har jag ju haft lite tråkigt att göra, har ännu inte blivit nå tevetitt. Men jag har knåpat ihop ett litet kollage :D Snokade runt på Jonas dator och hittade massa gamla mobilbilder (: HIHO!



Fniss och fnuss!



maskinen är ett monster.

Nejmen så tråkigt jag har! WÄH! Har spelat massa kortspel (min nya passion) här på datorn, lyssnat på lite ny musik och blippat runt på fejjan i evigheter, WHAT TO DO!? Jonas har ockuperat teven med fabel3-spelande så där kan man inte ligga och dega och kika på nå heller. Hm, just nu sitter jag och dricker lite rödvin och lyssnar på maskinen :D mhh, thats right, har verkligen ingenting att göra just nu. Kanske man skulle kika om det är nått på teve man kan sova till? ^^

Har btw bokat biljetter till Östersund nu också. Var ju svinbilligt (; typ 300:- tur&retur, NAJS lixx! Det blir att vara där fredag-lördag. Eftersom vi åker nog hem från Sundsvall på söndag. Blir väl Östersundsparty på fredag då, eller? (; 

peppolino!

Jahaja, då var biljetten bokad till GVE till jul. FAN VA NAJS! Åh, vad jag har hemlängtan alltså! Saknar faktist snön lite. Fast jag måste ju ändå säga att det är ändå övervägande bättre med en härlig längre sommar (; Nu börjar ju juldagsoutfits snurra en massa i huvudet, hah! Men jag känner mig verkligen så pepp. Inhalera gällivareluften och träffa lite trevliga peeps, inte helt fel. Men först så längtar jag till nästa helg ^^ WOOPSKI! Traffa lite familjemedlemmar och sen åka och göra östersund osäkert (; Och ha lite qualitytime med kusin vitamin (:


fucked up!

Wopidoo! Jag klarade av mario, jippikayey! I´m so happy! :D 



Sitter och lyssnar på en en catchig låt (:

 

Hon var ritkgit bra faktiskt, lyssnat på några av hennes låtar! Påminner lite om Robyn tycker jag faktiskt.

Well, nu är det bestämt, jag åker upp till norr över jul. Efter mycket om och men, så åker vi tyvärr tåg /: Men men, man kommer ju fram nångång iaf. Jäkla skitolle att det är så överjävulskt dyrt att flyga. F**tflygbolag säger jag! Men iaf, WOOP, nu kan man ju börja planera juldagen lite ^^ HOH!
Och en sak säger jag då: ERIKA DU SKA TAMMETUSAN VARA LEDIG DÅ! Okej? ^^

Nu ska jag försöka få tag i min lillkusin och höra lite om tåg och sånt till nästa helg (;





KaTching!

Todelidoo! Morgonen startade med en breakfast for champions (: Havregrynsgröt, hårdmacka med pepparsalami och proviva! MMH!



Det var upp och hoppa i ottan, okej kanske inte ottan. Men jag fick ett mess om jobb i morse vid halv nio, och tur som jag hade, blippade jag fort som fan och fick jobbet (long story, HATE IT! Alltso, inte jobbet utan systemet). Började klockan elva och slutade sex. Dagen gick som smort (: 

När jag kom hem käkade vi lite citronpasta (SÅ GOTT!) och kikade lite robinson (som Jonas laddat ner för vi missade det igår). Sen har jag spelat mario, mario och mario. Är på sista banan, SISTA! The end of the line! Jäkla king koopa. Han är sjukt stor och sjukt jobbig! Kunde inte riktigt fortsätta spela eftersom min springtumme är helt röd och slut! Better luck next time!     





Nu är det lite seriekoll och deg i soffan som gäller, och vila min tumme och min kropp (;

både gott och ont!

Hej alla sötsugna. Idag har jag minsann bakat lite. Macaroner, kakor. Dom blev väl kanske inte som dom skulle men dom var ändå goda (: Var ju första gången jag gjorde dom så ^^












Det blev chokladmacaroner och citronmacaroner. Mumsfilibabba! (: Vi kikade också såklart en liten film till maten och efterrätten! Det blev en komdei, eftersom jag är inte på det bästa humöret idag så det var bra med en lite rolig film. 'The other guys' Med Mark Wahlberg och Will Ferrell. I LOOOVE Will Ferrell. Så himla rolig alltså. Tror inte jag sett en enda film där han inte varit grejt i. Några filmer som borde ses av de flesta; Talladega Nights: The ballad of Ricky Bobby, Anchorman, the legend of Ron Burgundy, Stranger then fiction, Land of the lost, Blades of glory, Elf, Zoolander. HOHO, han är bara för bra. Haha, kika in detta klipp :D Love it!





Filmen var riktigt rolig :D Och det muntrade faktiskt upp mig något. Sen har jag spelat massa mario också, håller på att samla på mig massa liv i dom lätta världarna som jag redan gjort så jag har mycket i bagaget när jag ska ta dom sista banorna på sista världen (;

Sen har jag funderat och funderat i massor idag. Om julen, om jag ska fara hem eller inte. Men just nu lutar det mot det iaf. Jag vill ju inte förlora så mycket jobbdagar så jag kommer nog isånnafall bara vara hemma några dagar. Men det är det värt, längat verkligen hem. Nu har det gått allt för länge. Senast vi var hemma var ju i juni.

Har även bestämt mig att följa med Jonas till Sundsvall nästa helg, han har skolträff igen. Men ska nog åka vidare till Östersund sen. Och hälsa på kusinvitamin. Kommer bli NAJS! Så vi åker upp till Sundavall på torsdag, sen åker jag nog till Östersund på fredag på förmiddagen och åker tillbaka till Sundsvall på lördagkväll eller söndag morgon, vi får se hur det blir. Kort visit men man hinner ju iaf träffa en massa nära & kära ändå (: Som småbrudarna <3


temo.

Kväll igen, såhär snabbt. Jag och Jonas har varit på stan idag på julklappsjakt, hittade lite trevligt stuff. (: Och Blusen jag vill ha på H&M har kommit in, ÅÅHG, jag vill had en så mycket. Har dock inte riktgit råd just nu. BUHU!

Snön är nästan bortsmält och det är nollgradigt ute, men tuusan alltså vad kallt det är ändå. Är så sjukt fuktig kyla här. Men jag och Jonas har mysigt ner med en film här till maten. Det blev en spansk film idag, 'El secreto de sus ojos', översättningen; 'Secret in their eyes'.




Den var lite seg ibörjan men sen rullade den på och var rätt bra, slutet var ju iaf superbt måste jag säga.
Har ju spelat lite mer mario också, har kommit till borgen på åttonde världen nu, YAY! Men nu har jag ju massa ont i min 'spring' tumme ^^

Tog ett glas rött här på kvällskvisten, det var ju ett misstag, blir ju alltid så sugen på lakrits och choklad när jag dricker rödvin. Och sötsuget sitter ju ännu i som klor i ryggen. MMM! Skulle inte sitta helt fel med dumle lakrits eller en lakritskola med choklad täcke som finns på willys (drool), det är snart fredag, det är snart fredag..

Nej nu känner jag lite grus i ögonen :O


flingfling.

Hej å hå. Idag blir det lite mer akupunktur. Och vet ni vad? Det är snö ute, hoho! Ska ta på mina nya vinterskor, har ju inte hunnit använda dom nästan nått än, har ju varit så varmt. (:

Hah, nu inatt när jag skulle gå upp på toaletten, var jag helt säker på att Jonas låg bredvid mig i sängen, men sen när jag öppnade sovrumsdörren så var lampan dänd i vardagsrummet och där satt han, blev överjävulskt rädd. Var verkligen helt hundra på att han låg i sängen, crazy!

well, nu ska jag sticka. tjillevippen!

Danny, please!

Woop, har börjat på värld 6 nu i mario (: Har dock fastnat på en liten svår bana men det ska nog gå, iaf inte lika pisig som bossen i förra världen iaf ^^

Har precis kikat klart en film med my lööv, shocker i know! Det var en film som hette 'The disappearance of Alice Creed'. den var riktgit bra, en väldigt smal film, men bra! Tjejen det handalr om är Gemma Arterton, hon som är med i 'Price of Persia. Det var rätt mycket vändningar i filmen som man inte riktigt förväntar sig, good i say!



See it, yes? Oh well, nu ska jag nog hoppa i säng tror jag! Måste nog på stan imorgon och köpa hålfotsinlägg. Hemläxa från sjukgymnasten till på tisdag (;

Godnatt allesammans!



JAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Han klarade det! :D

skit i pengarna, satsa på friheten!

Hej alla gameare där ute.

Just nu håller min käresta att föröska klara ut en bana på new super mario åt mig, så jävla svår. Och jag har ju inte så mycket tålamod med såntdär, jag blir lite lätt förbannad när man fått game over typ 6 ggr, och det är samma bana som sätter käppar i hjulet. FUCK! Aja, få se om min gamenörd kan fixa det. Men han har också dött några gånger. CRAZY! Jag håller tummarna med hjärtat i halsgropen. Jäkla mario :D

Annars så har vi varit ute och prommat i det strålande vädret, ritkigt fint höstväder. För det har blivit höst igen ^^ Vi fick ju lite hagel här för nån vecka sen men it's all gone, pete tong! Skönt. Borde ta och göra lite varmchoklad med nån liten macka och sätta sig på sån stenhäll här nånstans och mysa! (;

Nu ska jag återgå till att hålla andan och hoppas!


k-k-kokko.

Jahjaha, hade ju inte tackat nej till lite utgång. Men så sitter man här lite smått uttråkad. Okej, ska väl inte klaga, har precis myst med my love och kikat en film, är ju grejt. Men ändå. Buhu.. Btw, filmen vi såg hette 'Centurion'.



Lite i samma stuk som filmen vi såg igår, eller ja.. nästan. Men den var BRA. Lite riddaraction sådär. Inte helt fel. Men nu är jag trött och avis på min syster som är på galejj och utklädd till hippie! Jag vill också klä ut mig.  Kanske kommer som cowgirl nästa gång jag drar på jobbet :D Eller inte.

Men nu blir det väl sängen för mig antar jag, har inte så mycket annat att ägna min tid åt just nu. huhu, depp, depp.. Memen, godnatt då.

cleaning, movies and series, oh my!

PJUH! Då var storstädningen klar. Gud vad skönt! Och igår var det myskväll, med ost, kex, godis och vindruvor. MM. Plus lite idol och film, vi såg 'Black death' med Sean Bean. De var bra, inte som förväntat men det var helt okej (;


Sen efter den blev det då sängen, var ritkgit trött, och sov som en stock igen, SKÖNT! Och sen avr det upp och hoppa på morgonen och städa lite. Så himla skönt när man fått det bortgjort. Efter städeriet kikade jag på ännu en film ^^ (me <3 movies, ok? ) Det var en fransk animerad film, riktigt bra gjord. 'chasseurs de dragons' eller 'Dragon hunters' som den engelska titeln är. Den rekomenderar jag varmt till dom som gillar animerade filmer (:



Nu ska jag nog faktist ägna mig lite mer tid åt min läskade.. teve :D Kika lite 'vampire diaries', går rykten om att handsome Ian, ska vara riktigt handsome i detta avsnitt ^^




i <3 youtube.

Ja fyfan, blir alltid så glad när jag ser det här klippet, man kan som inte annat än att ryckas med och svänga på höfterna lite. LOOOVE it! :D




Jag har sett klippet massa gånger men man blir som inte less. HAHA! (;

Och sen ett annat klipp här, crazy (: En kille som sjunger låten från Alladin. Han sjunger både som Alladin och som Jasmin (:




Nu blir det lite filmtajm with handsome!

some presents.

Tjo & Tjim.

Igår blev det ju faktiskt lite jobb (: Ute i Högsbo. Var himla najs butik och trevlig personal. Och det var ju ett stort plus att det fanns två STORA godisskålar i personalrummet. MM. En som det var massa dumle lakrits och toblerone, my favourits! (; Men det avr inte helt lätt att hitta dit. Kom en kvart försent eftersom jag kikade upp på hm's hemsida vart butiken låg, och sen när jag kom dit vart butiken 'skulle ligga'. Var det bara en kyrka där. Hmm, så då fick jag ringa dom i butiken så fick dom guida mig, inte det lättaste (: Men nu vet jag ju iaf.

Och idag har det blivit lite julklappshandlande, hittade en så bra julklapp till en viss syster (; Helt out of the blue. Najs. Plus att jag hittade en ny liten butik jag aldrig sett förut, 'kawaii shop'. Det var ju massa söta saker där (: Me like! Hittade lite julklappar till min gudson Nilas och hans storebror Lo. (: Småpojkarna! Miss them! Plus att jag nog kommit på lite andra julklappar jag ska köpa. (:

Har även varit på akupunktur idag igen, och idag blev det mer nålar än förra gången :O Har ännu inte känt av något men jag har bokat in tre besök till. Hoppas verkligen att det kommer hjälpa. Well, nu ska jag börja med maten, så att min söta boyfriend slipper, han ligger så sött i soffan och sover :*

you fool.

Middagen var himla god och vi kikade på A-Team, helt okej action rulle faktiskt.




Och jag är ju helt såld på Liam Neeson, han är ju en ruggigt bra skådespelare. Han kan förtusan spela vad som helst. (:

Jag har varit i julklappstankar här på kvällen, har nog kommit på en del bra faktistkt (: Är ju så himla kul att köpa julklappar. Tänk om man hade varit superrik, fan va kul det hade varit att fixa julklappar då!

Nu ska jag kika vidare på julklappsidéer och sen spela lite Faerie Solitaire, mitt nya favvokortspel ^^


high & low.

Hemma igen. Blev en massa mat men inget bord. Eller ja vi har lagt en handpenning på det vi vela ha, efterom det fanns tyvärr inte inne /: Men det skulle komma om typ tre veckor. Så det är ju inte så länge vi behöver vänta iaf (; Kommer bli såå stor skillnad här när vi får bordet. Det är typ fyra delar så litet som det vi har nu ^^ Och mycket längre. om jag hade fått mitt frömbord hade det nog varit lite högre än det vi valt. Men det finns ju typ inga såna, så detta var det bästa vi kunde hitta. Och riktigt snyggt är det också (:

Byw, blusen där som jag VERKLIGEN vela ha, har inte kommit ännu, till butik alltså. inte dom jag varit på iaf. Så vi får la vänta och se när den kommer.

Nu blir det strax matdag, håller på att laga lasange, med spenatplattor, MMM. Tidig middag för att vara oss (; Men jag är faktist riktigt hungrig, och Jonas den rackarn har tydligen inte ätit nått på hela dagen förutom några fysalisar. Vojvoj :D Och så blir det nog lite filmkik till maten, but what to watch?

Spets & Bilder.

Hej mina kära.

Jag har sovit som en stock inatt, och idag blir det mathandling och bordshopping. Men först blir det lite deg framför teven ofcourse! (; Och kanske lite pyssel, här är förrästen lite bilder på mitt album jag håller på med;






Det är inte ritkgit klart än, men snart. Ska stoppa spetskant runt alla bilder tror jag. Och framsidan är inte heller riktgit klar. Vet nämligen inte om albumet kommer gå till 1998 eller 1999. Så jag har lämnat sista siffran lite öppen (;

Tjotjo.


zzZZZzzzzZZzzZZzZzz..

Oh my gosh, är så otroligt, otrligt trött nu när jag ätit. Blev TOK hungrig, sådär så man typ kallsvettas och drrar. Sen proppade jag i mig massa pasta med tomatsås och hårdmackor. Nu känns det som om jag håller på falla i koma. SÅ TRÖTT! Och jag sak iväg och jobba på en timma ungefär, hur skall detta gå? Får kanske ta en powernap eller nått.




I <3 H&M

Okej, nu ahr jag hittat nått jag vill ha verkligen supermycket. En jättefin blus från H&M, såå snygg okej.

 

 

Jag håller alla fingrar och tår att den finns nu i partille, men det kan ju hända att den inte en har kommit i butik än. vi får se, i hope! Det går inte så bra för mig med det där 'jag ska inte köpa så mycket till mig själv' det är ju hopplöst ^^ Aja, bara jag har råd till hyra, mat och julklappar är jag nöjd (; Plus att vi ska ju köpa vårat vardagsrumsbord imorgon tror jag. Men till det ahr jag faktist lagt undan pengar, så de så :D

inventering.nu

Ja idag är det inventering på jobbet som sagt. Och jag ska fara till Partille och blippa lite. Ska nog åka en sväng innan så jag kan kika om det är nått jag ska handla innan jobbet börjar. Har precis fixat klart mig (iaf sminket) och valt kläder, vela ha en trevlig outfit men ändå ska det ju vara bekvämt lixx (; Så det blev en pepita rutig tröja från h&m och mina älskade svarta highwaistshorts och rosa strumpbyxor till det (; Det blir nog najs. Plus att jag inhadlade två svarta rosetter igår som jag ska ha i håret hade jag tänkt ^^ (Dom var från barnavdelningen 30:- LOVE barnavdelningen ^^)

Idag har jag degat rätt mycket i soffan och chillaxat (: Kikat en film såhär på förmiddagskvisten, Charlie St. Cloud.

 

 

Bättre än jag förväntade mig faktist. Var en perfekt förmiddagsfilm faktist. Har en liten mapp med såna filmer :D Sånadär som inte är fullt så intressanta men ändå underhållande, såna som man kan kika på medan man göra nått annat, typ spelar på datorn eller nått sånt (; Och Zac Efron var inte smörZac, han var helt okej faktist. ^^



creepy stalker.

Sore feets and home at last. Nejmen lite ont i fötterna har jag allt. Har ju jobbat idag igen, wiho. Var i frölunda idag. Det var lite lustigt ju, för jag tänkte ju åka ut dit idag och kika på lite stuff, och så när jag satt och fixade fejset lite och då fick jag mess om jag vela komma och jobba ute i förlunda idag (: Coincidence or not? hmm.. :D

Oh well, hade ju inte en så trevlig avslutning på min dag där ute. Slutade vid sex och sen sprang jag på några butiker och sen när jag skulle åka hem var klockan vid sju tiden (alltså rätt mörkt ute) jag gick ut ur köpcetntrumet och var på väg till bilen (som jag verkligen inte kom ihåg vart jag hade ställt den). Efter några meter in på parkeringen inser jag att det är nån som går bakom mig. Tänker inte så mycket mer på det och fortsätter leta efter bilen. När jag inser att medan jag sicksackar mellan bilar och bilrader så är det ännu någon som går bakom mig.

Nu börjar det kännas lite obehagligt och jag kikar bakåt och ser att det är en kille en går efter mig. Jag tänker ännu att han kanske ska till nån bil, men när jag gör en liten usväng och slingar mig runt några bilar och han FORTFARANDE går efter mig börjar jag bli lite rädd. Parkeringen är mörk och det är inte speciellt mycket bilar där eller folk. Då ringde jag till Jonas och sa att det var nån som förföljde mig. ÄNTLIGEN ser jag våran bil och går mot den, killen bakom mig följer fortfarande efter. Sen är ju våran bil lite knepig, när man blilppar upp låset öppnas den inte alltid och man måste som hålla inne knappen ett tag innan det låses upp. Så jag fortsätter gå runt bilen (eftersom jag inte vill stanna) och försöker få den upplåst. Nu står jag på passagerarsidan och killen står några meter bort på förarsidan. När jag stannar, stannar han. Nu var jag faktist riktigt rädd och börjar darra som fan, försöker förjävulskt att få upp bilen, tillslut låses den upp. Och då börjar killen gå mot mig, runt bilen, då går jag åt andra hållet mot förar sidan. När jag kommer till förar dörren hoppar jag snabbt som fan in i bilen och låser. 

Bilen är helt igenimmad så jag ser typ ingenting utifrån. Men mot bilen kommer en figur och knackar på passagerarsidan, han säger ingenting bara knackar på rutan. Jag är nu typ livrädd och startar bilen, då går killen runt bilen och knackar på mitt fönster på förarsidan. Han säger fortfarande ingenting. Mina ben darrar sjukt mycket medan jag försöker backa (är så dimmigt att jag verkligen inte ser mycket men känner att jag vill bort därifrån). Sen kör jag iväg och ställer mig långt bort på en annan ruta så jag kan torka bort dimman. Sen drog jag därifrån.

Fytusan. Vem vet vad som kunde ha hänt lixom? Jävla creep. USCH! Känns som att det tog ett bra tag innan jag lugnat ner mig, inte det bästa när man är ute på storvägarna och kör. BLÄ! Men nu är jag hemma iaf. Pjuh.

Har kikat lite mer skräck idag, en ny serie som har börjat, the walking dead.





Verkar vara riktigt bra. So far so good (: Äntligen har det kommit en zombie serie, jippie. Hoppas den håller måttet (: Nu ska jag bara dega ner mig i soffan och.. dega. (:


one, two, Freddy is coming for you..

..three, four, better lock your door. Jag och Jonas har kikat lite film såhär på kvällskvisten, det blev lite skräck helgen till ära. A nightmare on elm street 2010 blev det denna gång.



Den var väl sådär, som väntat. Det är lite dåligt på skräckfronten tycker jag. Vill att det ska komma nån överjävulskt bra skräckfilm. Det var längesen. Gärna nån spansk, dom är ju bara för bra på läskiga filmer (:

Men nu blir det nog sängen för mig, tror jag ska bege mig till frölunda imorgon och kika lite julklappar kanske, och kanske nått litet till mig själv. HAH, jag är SÅ bra på att inte handla till mig själv :D

Godnatt mina vänner.

RSS 2.0