cölör!

Weeo, nu sitter jag med massa färg i håret, fness.


Få se om jag får nån bukt med denna utväxt som jag haft (; Det hoppas vi. Nu ska jag bara sitta såhär i ca 40 min innan jag får hoppa i duschen, gaah! Och det kliar ju nått så ursinnigt, bajja! Ska försöka döva mitt kliande huvud med lite Whale Wars! (:




walking.



Åter hemma. Varit en väldigt banjo dag idag. Dock självklart några kunder som man skulle kunna skjuta om man hade chansen (; Eller kanske inte. Men otrevligheter är vardagsmat ska jag då säga. BU!

Till lite trevligre saker, är så SJUKT fint väder, vi ska käka lite middag på balkongen var det tänkt (: Hade verkligen velat vara ledig imorgon, vill bada i havet, men icket. Får hoppas att det är lika fint nästa helg, snälla, snälla, SNÄLLA! Jag vill. Har ju inte tagit ett enda dopp detta år /:

Oh well, nu är maten klar, synes PEEPS!


tree.

Hej mina vänner. På språng till bussen strax. jobb jobb. Och vilket vackert väder vi har ute idag. 21 grader när jag vaknade, tuuusan för jobb en dag som denna. Oh well. Får väl mysa i solen efter iaf (: Hoppas alla får en trevlig dag, och här är jag idag (sicket rim ^^)



Linne från H&M Divided
Shorts (impulsköp igår ^^) Kappahl Barn (;


en påse full.

















Judu, nu har vi varit och handlat, STORhandlat. Har tillome inhadlat en vattenpistol (: För att jaga bort dom rackarns katterna som stryker omkring här. Jonas träffade faktiskt tre stycken här för ett tag sen ^^ Det kanske låter hemskt men tusan va katter det springer här, och på nått måste man ju försöka få bort dom. Så det ändå rätt harmlöst att spruta vatten på dom (försöker jag intala mig ^^)

Nu ska vi kika lite film (: Pöss!


glass i stora lass (minus glass plus kläder?^^)

Heyhey, inhandlat några godingar idag, OH det kliar ju verkligen i fingrarna nu när höst kläderna börjar komma (;





Båda är från H&M. (:


Och sen btw, alla flickor bör äga ett par jeansshorts.. eller som jag, nio ^^



Dom längst ner tll höger är nya, hög i midjan och jättesköna, me lajk!




Nu ska jag åka och handla, PÖSS!


yelllow.

Hey morgon människor. påväg till jobbet om nån minut. Trött idag igen, surprise, surprise!
Oh well, kör nog en repris från igår när jag kommer hem, SNOOZE! ^^ Ha en bra dag!


zombielichious.

Jaha, så har denna dagen gått. Eller ja den är ju inte slut än men ni fårstär hur jag menar (; Har varit sjuukt trött idag, gick omring som en zombie på jobbet antagligen med en 'i don´t give a shit'-uttryck i ansiktet. Hah, kanske inte det bästa att ha inom serviceyrken ^^ men men, ibland så går det inte att dra på ett fake leende.



Och inte nog med tröttheten så krånglar höften igen, eller bäckenet eller vad det nu är. GAH! Måste nog boka en tid till vårdcentralen igen.

När jag kom hem så hoppade jag i säng på en gång. Snoozade en 40 min tills klockan ringde, hade stoppat den på halv fyra men kom inte upp ur sängen förrän fyra. Så JÄKLA trött, whats up with that?

Aja, nu har Jonas kommit hem för ett tag sen och vi har käkat middag, nu smaskar jag på lite glass med saltlakrits flakes och kikar på gamla avsnitt av cougar town, the BESTEST EVER! (;

Ha det gräjt!


trevlig dag.

Idag har varit en strålande dag må jag säga. Gick smidigt att jobba (8-14) sen strosade jag på stan lite, handlade lite scrapbook-grejer och så. Sen träffade jag upp Emelie och vi handlade lite mat, och satte oss vid kanalen och käkade lite i det härliga sommarvädret. (Dock var det inte så trevligt väder när jag for på jobbet så jag hade pälsat på mig med jenas, kofta och jacka. Oh well..^^).

Sen begav vi oss på en shopping runda för att hitta lite presenter åt Emelies mamma, och ja, jag hittade lite smått och gått till mig själv också, what a shocker :D Hittade lite nagellack och strumpbyxor, sånt som man aldrig kan ha för mycket av (: Hmm, undra hur många strumpbyxor jag egentligen har? Borde sätta mig ner och räkna dom nångång, bara sådär på kul (;

Åter till dagen, efter nån timma på stan så hade Emelie hittat några fina saker, så då tog vi en glass som avslut och smaskade dem i solen (: Btw, när vi käkade maten där vid kanalen, så blev vi attackerasde av fåglar, okej inte riktigt men nästan, kunde ha hänt. Var en crazy bäbismås som vela åt våran mat som försökte smyga sig på med hukat huvud och onska i ögat. Sen pep den till, gav antagligen nån slags signal till mammafågeln, så kom hon rusande och tittade med otroligt läskig blick på oss. Hua, dom är inte små dom där fåglarna, inte på nära håll iaf (;För att citera Emelie när jag tänkte skrämma bort fågeln med min kofta: 'Nejnej, om du gör så tror hon (mammafågeln) att du ska döda den (bäbifågeln) och så attackerar hon oss' med en livrädd blick :D SötEmelie (:

Ne nu ska jag nog bege mig mot sängen, upp med tuppen imorgon. Pöss peeps!


cuppie.

Oh, hittade dessa trevliga bilder som jag glömt bort att jag fotat här förra veckan. Var på ett väldans bakhumör så det blev lite cupcakes och 'jennykaka' i muffinsform (:






the crib.

Jag lovade ju bilder på nyläggan när vi fått i ordning lite, så här kommer det en hel drös med bilder. (:


Hallen











Köket









Sovrummet






Vardagsrummet









Balkongen









Toaletten







Klädkammaren


raindrops.

Crazy, vilket väder det var för ett tag sen. Drog förbi veschta regnskuren. Tycker att det kan vara rätt mysigt.






rollercoaster.

Det var väldans trevligt på liseberg igår, var där från fem till elva. Var mer folk än jag trodde faktiskt, var ju inte det bästa vädret direkt. Men det kom bara nån droppe regn så det var ju bra iaf. Vi hade riktigt roligt iaf.

















Jonas var väldigt nöjd att han vann på marabou-hjulet (: Jag med för den delen, MUMS!


watching.

Kikade ju filmen Super igår som ni vet, rätt udda film, a real svartkomedi om man säger så. Mycket underhållande men också väldigt grose.

Sen såg jag även klart en film jag börjat kika tidigare.



Den fick vara i 'Kattimappen' eftersom Jonas inte trodde den skulle passa han i smaken så mycket. Och jag antar att han hade rätt. Den var helt okej, inte allt för mycket handling men som sagt helt okej.


Dåligt & bra.

Hua, hemskt det som hänt i Norge, man blir som illamående när man inser hur mycket skada en enstaka människa kan göra, fy!

Men åter till trevligare saker. Jag och Jonas har varit och handlat glass i stora lass, mums, och nougatsås och saltlakritsflakes. Men nu är jag mätt så in i bomben. Och nu ska vi fortsätta kika film, och för kvällen bliev det komedin 'Super'. Har typ sett halv nu och den är rätt roande och knäpp (; 


Harry & Jake.

Tjoho, var ju på bio igår med Emelie, kikade sista delen av Harry Potter. Kikade även nästsista delen i förrgår (; Mycket Harry på kort tid (: Dom var iaf bra, bra slut lixom (:

Sen har jag kikat en film idag också, helt själv. Rätt trevligt faktiskt, har varit ledig. SKÖNT! Det blev denna film;



Mycket bra måste jag säga, en trevlig eftermiddagsdrama med riktigt bra skådisar!


skogstur.

Yep, jag och Jonas tog en liten skogstur igår. Det var mysigt. Och jäklarsch vad sniglar det är ute, crazy!










gubbar.

Igår mös jag och Jonas lite med en toppenserie och jordgubbar, en perfekt kväll helt enkelt (:












OH, älskar när alla trevliga serier börjar gå igen, LOVE this one!


Nu ska jag iväg och käka lite frukost med kusinvitamin på egg and milk, PÖSS!


two and two.

Blivit lite dåligt på filmfronten på senaste, men har faktiskt kikat två filmer som ni ska få ta del av (:



Först så har vi kikat en lite läskig en, vid ett tillfälle skrek jag så jag nästan skrek öronen av Jonas ^^




Och sedan har vi en spännande Liam film, kan ju inte gå fel (: Himla bra twist på allt!


trendilichious.

Inhandlade tre nya godingar igår!





Älskar verkligen shortskjolen med bambimönster, so cute! Kanske blir den till helgen månne. (:


cupcakes.

Är så himla sugen att baka till helgen, men när ska man ha tid att handla, hm! Kanske ikväll. Men sen är frågan när ska man hinna baka. Slutar ju sex på lördag sen måste man ju fixa sig och sånt. Tusan, får kanske bli imorgon kväll. Dessa sena kväll, aja, sånt är livet när man går till jäkla åtta varje dag typ, grr.

Oh well, har ju så himla smarriga recept i mina 'baka' tidningar, så det får nog bli nått därifrån isånnafall (:
Dessa såg ju inte heller helt fel ut (;


Hunnam.

HALLELUJAH! Snart är samcrow är tillbaka på gatorna (: I septe,ber börjar säsong fyra av Sons of anarchy, can´t wait! Men det finns en lite bummer, Jacks har klippt av sitt hår!? What, why, WHAT!? Not cool, okey? Vi får väl se om han vinner våra hjärtan ändå (;






VS.




imse vimse..

btw, här är en riktig otäcking som levde rövare på vår balkong, fybubblan.



Fy, har tänkt sanera hela balkongen och skrubba den noga och tokspreja nått insektsmedel. Blaj!


Tjallåh!

Heyhey.

Nu ska jag strax ner på stan och träffa lillkusin Kristin får en fika och lite snack, sen blir det jobb 15-20.15 Tråkpass, och så blir det hela veckan, fybubblan, men sen är jag ledig tre dagar och efter det en riktigt toppen vecka med toppen pass (:

Haregött!

bambi.

Denna fina klänning har jag köpt för ett tag sen men inte använt, så det blir första gången idag (: I loke it!










Cya!


donamera.

Hey hey, ännu en dag ännu lite jobb (; Fast idag blir det bara en kortis, 16-20.15 Inte det bästa passet, but what todo. Har donat på lite här hemma, sorterat lite grejer och så.  Imorgon slutar jag 14.00 så då tror jag att jag ska ta en tripp till frölundatorg, kika lite på dimoda, sugen på lite nytt till badrummet (;

Well, nu ska jag fixa håret och sen käka nått, ha det bra! Pöss!

Jewellrybox.

Nu har jag donat och donat. I min lilla klädkammare (: Och såhär ser det ut än sålänge;





Riktigt nöjd med min lilla smyckes-anslagstavla (; Fick min inspiration från bloggen beatrixmix.blogg.se
Jag har som insett att jag har rätt mycket smycken and shit ^^ But i löööv it (:

Pöss pöss.



Mumsbitar.

Hey alla goa.

Idag ahr jag jobbat 8-14, NAJSdag serni. Sen har jag sprungit på stan en sväng. Inhandlat lite smått och gott (: Har ju shoppat en del här på senaste, har som inte livit att visa upp något. Men här kommer några goingar jag inhandlat på senaste (:

Highwaist byxor från bikbok.




Söt liten klänning från H&M Divided.




Boyfriend shorts från H&M.




Sommrig liten tunika från H&M.




Finfint cupcake halsband från Accessorize.


Nu blir det lite tv-titt (: Pöss!



rubrik.

Tjo & Tjim.

Idag har edt blivit en sväng på stan med mor & far. Sista dagen dom var här nu, fikade på ett ritkigt fint fik vid ån, Red Cottage hette det. Åt smaskig glass där (; Sen var vi även på feskekôrka och köpte hem oss lite fisk till middag. Mumsigt! 

Nu blir det slöhäng i soffan och sen sängen tror jag. Börjar åtta imorgon, men slutar dock vå, SÅ skönt. Kanske en snabbis på stan efter kanske (: Har hittat riktigt fina handukar från pip studio som jag känner att jag behöver (; 
Påtal om att behöva så råkade det komma med en tröja med mig hem idag (; En härlig enkel tischa från monki, eller var det kanske weekday. ja trevlig var den iaf och billig. 40:- NAJSPRAJS!


Vihörs!

back in business.

Tjoho. Nu är jag här igen (:

Har varit mycket donande här dom senaste dagarna, och jobbande, så det har inte blivit mycket bloggande ^^
Tänkte lägga upp lite bilder på läggan men inte än, vill få det helt klart och fint först (:

Nu har jag iaf varit ledig två dagar, SKÖNT. Och är även ledig imorgon. Mor & far stannar till på onsdag. Idag har vi bara varit en sväng och handlat lite mat och spelat lite kubb. En banjo dag. Skönt! 

Igår så fyllde min underbara pappsi 59 år. Så då var vi och firade med en toppen middag på trevlig restaurang, och sen for vi hem och käkade hemmabakad tårta (:





Nu ska jag bara dega lite här på kvällskvisten. Ha det gött! 

 

RSS 2.0