Midsommarcheck.

Hej vänner, vet att jag varit lite off ett tag. Men ni vet, midsommar och hela köret. Vi har varit ute i lilleby där mamma och pappa campar med husvagnen. Mycket trevligt, dock har det varit lite kallt. Men nu äntligen har värmen kommit. YAY! Men iaf; här kommer lite bilder från midsommar då. (;


(på campingen hade personalen fixat ihop ett eget litet midsommarfireri)





(vi drog till slottsskogen på dan och fikade lite och kikade på midsommarfireriet)








(två slagna hjältar påväg hem från stan ^^)



(vi spelade lite kubb på campingen)


(tjejerna vann mot killarna, WIHO! (:)




pinklady.

Nu är jag strax på g, ska bara diska undan lite först. Sen ska jag iväg och hämta ut min kamera, YAY! Spännande! Hoppas alla har en trevlig dag! Pöss.







Har på mig min underbart söta tröja från Ginatricot, love it!


en gnutta.

Mhmm, då var det torsdag. Och idag kommer mami och papi. WOOP! Så nu är det bara tre timmars jobb kvar sen beges det ut till lillebycamping (: Och sen  LEDIGHET! Yay. Men först en liten fikastund med Ellie, blir trevligt!


Pöss, pöss.

God morgon?

Heyhey, tidig morgon. Och trött är jag, buääh. Är inte riktigt en morgon människa, GÄSP! Nu sitter jag och käkar lite fruppe och laddar inför denna lååånga dag. 9.45-20.15.

Vad ska ni göra idag då månne? Inte sola iaf, eller iaf inte om ni är i göteborg ^^ BLuä vilket väder, hua, blåsigt! /: Nu vill vi ju ha soool, kom igeen nu råå! Oh well, ha en bra dag. (;




light it up.

En förmiddag som denna så har jag lite smått tråkigt efter allt doneri här på morgonen så här har ni bilder på vad jag roar mig med en förmiddag som denna (;









Tunika, H&M trend
Leggings, H&M Divided
Halsband, Accessorize
Hårklämma, H&M
Lampskärm, Ikea ^^

Tjilevippen


åter igen.

Heyhey, är trött idag. Buh. Har diskat, gjort sallad och sorterat tvätt. Nu sitter jag och kikar lite serier väntan på lite jobb dårå. Igår hände det inte mycket, bara jobb och mat och säng ungefär. Och samma lär det bli idag. Och imorgon. Hah. Jobb, jobb, jobb, äh jag ska väl inte klaga.

På torsdag kommer mami och papi och sen är jag ledig två dagar, SKÖNT! Midsommar, yay!

zigzag.

Åter igen måndag. Men det känns bra, har haft en riktigt trevlig helg. Nu har jag tre långdagar framför mig och en kortis, sen kommer mor & far ner. Och då ska vi mysa och fira midsommar! Ska bli så trevligt.

På tal om något annat.. såhär ser jag ut idag då (;






Toppen, H&M
Linnet, H&M
Shortsen, Åhléns
Strumpisarna, Lindex
Hårklämmor, H&M
Halsband, Accessorize


Ha en bra dag! Pöss!




gore.

Då har vi käkat mat, snicksnackat lite och kikat film, med trevligaste Emelie på besök. Filmen för kvällen var denna lilla rulle.



Haha, de var rätt rolig må jag säga (; Faktiskt en rätt bra film. Inte riktigt sådär töntdålig som många sånahär filmer kan vara. Om man har mage för lite slask och bra humor bör man nog se denna film (:

Nu ska jag slappa i soffan och kika på Whale wars!


raindrops.

Ojoj, idag är det en riktigt regning dag. Jag och Jonas har varit och handlat lite mat för kommande veckan, sen drog vi en sväng förbi nyläggan och kikae lite på omgivningen där. Dock körde Jonas lite fel först så vi fick dra en rajd genom stan också ^^ Men det är ju rätt mysigt att åka bil när det regnar. Hittade btw en mycket fin 'regnbild' på en blogg som jag tänkte dela med mig av. Man blev som lite glad tyckte jag.



Snart ska Emelie komma hit och vi ska käka lite lasange och kika någen rulle, men vilken det blir får tiden avgöra (;





cybershot.

Oh, vettni va? Har beställt en liten leksak idag (: Wiie.



Vill nämligen kunna ta med mig kameran typ överallt, och det är lite svårt med min systemkamera, den är ju inte så liten. Så då har jag inhandlat denna lilla filur. Ska tydligen vara rätt bra. Hoppas det! (: Så nu sitter jag som ett barn på julafton och väntar. Hoppas det går snabbt tills den kommer. (;


babydoll.

Godmorgon mina vänner.

Igårkväll kikade vi en ritkgit bra film. SÅ BRA!



Föll verkligen mig i smaken, så jävkla skön stämning, superpassande musik och riktigt bra skådespeleri! Åh älskar verkligen sånahär film, en liten blandning av verklighet och fantasi. Utspelar sig mycket i huvudskådisens huvud. Hon går som in i en egen liten värld. ÅH måste ses!!

Huvudskådespelaren Emily Browning är ju sjukt söt! Crazy. Det hade nog inte skadat att se ut som henne. (;


Mätt/slut AB.

Jodu, ingen vila denna helg. Nu har vi påbörjat våran packning.



Nu är nästan allt som ska ner i lådor nerpackat i vardagsrummet och sovrummet. Vi har påbörjat i köket men där är det ju så överjävulskt mycket grejer. GAH! Men vi har faktist fått ihop två lådor med skit vi inte ska ha någemer. YAY! Katti <3 rensa! Men nu har vi tagit en liten paus, har käkat våfflor och nu ska vi chilla nån minut innan vi fortsätter (;










voff.

ÅH, den här vil jag ha, ha, ha! Men det känns så onödigt astt bara beställa den lixx, är från Asos. Måste kika vidare om det är något annat som kan vara 'bra att ha' ^^

 


fruppe.



Yes, lite frukost i magen är alltid bra. Idag står havregrynsgröt på menyn. Mums. Sen blir det lite packelipack. Jag och Jonas har varit nere i förrådet och hämtat upp lite lådor, så nu ska det sättas igång (;


Xidelicious.

Skulle ju ut idag MMM...




..MMMen dessa flaskor får vänta. Blev inte utgång idag tyvärr. Min vän Sandra var lite för trött, tydligen hade det varit lite utgång igår för henne och sen jobbade hon hela dagen idag, så jag kan väl förstå tröttheten (; Men jag var faktiskt rätt sugen. Men.. det kommer ju faktiskt fler gånger (:

Så då blev utekvällen utbytt mot hemmamyskväll med lite film (; Inte helt fel det heller.

Pöss


rutor.

Hej mina vänner. Nu är det jobb på g igen, idag är det 12-20.15 som gäller sen är det utgång! WOOP! Ska hem till Sandra direkt efter jobbet och sippa lite vin, det blir nog najs.

Här har ni lite 'jag-idag' bilder dårå (;







Klänning, Jive
Strumpisar, Lindex
Hårklämma, H&M
Ring, H&M
Armband, Accessorize
Halsband, Accessorize

Puss på er godingar!


yellow.

Yes nu ska jag strax kila iväg på jobbet igen. Och här kommer min lilla outfit för dagen.










(Sista bilden här lekte jag lite med hårsläng ^^, ser ut som jag väntar på
guds välsignelse eller liknande (; Men den bjur jag på)

Linnet, H&M
Kjolen, Beyond Retro
Strumpisar, Lindex
Hårklämma, H&M
Skärp, Secondhand


palt AB.

Jo ni, nu är det palt på gång i stora lass (; MUMS!










Hoppas dom blir bra, ska hacka och steka på dom ikväll efter jobbet. Det är ju bara för gott.


oopsi.

Kom på att jag ej ätit någon frukost, magen knorrade lite (; Var så uppe i mitt donande. Men nu tar jag en paus för en bit frulle, oc h lite new zeelands next top model s.3. (:




my fingers.

Himlen är blå och solen skiner. Yey, fast jag ska ju dona på inne idag /: Meen, kan kanske åka in tidigare till stan så kanske man kan få en solstråle eller två innan jobbet (: Har iaf varit hurtig nu på morgonen, har haft tvättstuga sen sju i morse. Buhu. Småtrött när klockan ringde. Jonas har dragit iväg på jobbet och nu sitter jag här själv. Känns lite konstigt faktiskt, man är ju som inte van. Men de är skönt (;

Ska hänga in lite tvätt och sen göra palt så vi har någon middag ikväll. Nu blir det mycket mer planerande med maten, har ju haft sån lyx att Jonas alltid kunnat göra maten om jag slutar sent. Men nu slutar han fem och jag åtta så då får jag minsann sätta mig och göra maten i förväg så att man slipper börja med det på kvällen. Vi bara slungades in i planerarlivet ^^

Hoh, vettni, igår när jag, Emelie och Emelis kompis Jessica satt och fikade igår så satt det en man i bordet bredvid som var väldigt inne i vår konversation. Vi babblade om massa bakisgrejjer och skrattade och hade oss, och då satt denna man och tittade på oss, fnissade till när vi skrattade och så, och det höll på rätt länge. Creepey. Och han såg faktiskt inte helt hundra ut. Så han kanske trodde han var med i snacket. Who knows? ^^

Åh jag har ju hittat två superfina kjolar på jobbet. Jag skulle ju dra ner på shoppandet nu meen.. det är ju rea nu så, HAH! Självdiciplin deluxe! ^^ Oh well nu ska jag börja dona på med hemmafruandet (: Pöss!

Dagens.

Lekt lite med kameran i min ensamhet (; Här har ni hur jag ser ut en dag som denna (;











Linnet, H&M Divided
Shortsen, Lindex Heartquake (har varit byxor)
Stumpisarna, Lindex
Fjärilshårklämman, H&M



Peace out! <3


närmare.

Jahaja, ännu en dag, och ett steg närmare till flytten, WOOP! Och idag börjar jag jobba kl 16.00 men ska till stan vid två och träffa Emelie och hennes kompis för en fika. Det blir najs.

Är så pepp att hitta på nått roligt till helgen. Ledig hela helgen lång, sen börjar sommarschemat (; Så vad ska man kunna knåpa ihop? Hoppas vädret blir bra iaf. Vad man än ska göra så blir det oftast roligare om det är bra väder (:

Oh well, nu ska jag dona på lite här i lägenheten innan jag drar mig. Men först bjuder jag på en härlig bild som jag tog uppe i Malmberget. Älskade papi med sin älskade pärla (: (Som han byggd helt själv btw ^^)

 

mankiss.

Jepp ännu en film sedd. En riktigt bra film.




Den är inte sprillans ny, några år gammal. Riktigt underhållande, är både spännande och rolig och inte sådär töntig som vissa sånahär filmer kan vara. Och så är ju en favvo med;
Robert Downey Jr. (: Man ska defenitivt se den. Jepp!


Reevan.

Min kropp är död idag. Why? I don´t know. Jobbade bara 6 timmar igår så jag borde ju inte vara det. Pjuh, har jobbat sen i torsdas och ska jobba till fredag. Men sen är jag ledig helgen, WOOP!

Btw, kikade film igår. Blev en rulle med Keanu Reeves.




Den var bra, rätt rolig sådär. Inte super rolig, inte superspännande, men helt ok. Trevligt slötitt. (:


make me up.

Tjo jobbat och slitit idag då. Har väl gått bra, varit så jäkla trött bara. Men det har gått bra ändå (: Slutatde ju ändå redan 14.00 ! Skönt! Sen har jag varit och donat på med lite småsaker, lämnat in papper, handlat och sådana saker. Men nu är det gjort.

Btw, på tal om något helt annat; smink. Har ju hittat den bästa concealern ever. Som jag verkligen kan rekomendera. Är från smashbox. Och det har tagit väldigt länge för mig att hitta en sån ljus som passar mig. Men nu jäklarsch! Smashbox high definition concealer, ca 260:-




Och när vi ändå är på ämnet så har jag skrapat ihop en liten bild på det jag använder
sådär daglidags som jag tycker är bra (;





Min ansiktskräm är från l´oreal (triple active day, ca 85:-). Faktiskt helt okej. Har börjat använda en annan, en från clinique (moisture surge, extended thirst relife, ca 380:-), nu på senaste som är himla bra. Har dock ingen bild på den nu. Min ögoncreme är också fråmn clinique. Superbra! (Moisture surge extra refreshing eye gel, ca 280:-) Riktigt bra konsistens och återfuktar väldigt bra!





Ja detta är väl då min lilla samling av 'dags' smink om man säger så.
1. concealer, smashbox (som jag skrev om häruppe)
2. Isadora, perfect powder blusher, ca 115:-
3. Makeupstore, cake eyeliner, ca 175:-
4. Maybelline, colossal volume express mascara, ca 110:-
5. i.d., foundation, ca 450:-
6. Isadora, velvet touch compact powder, ca 125:-
7. Clinique, colour eye shadow soft shimmer, ca 180:-
9. Viva la diva, eyeshadow, ca 50:-
10. Artistry, time defiance firming créme foundation, ca 230:-
11. H&M, dipliner, ca 50:-
12. Isadora, inliner kajal, ca 75:-
13. i.d., liner shadow, vet faktiskt inte riktigt vad den kostar (; 


Japp, det var den lilla trudelutten ^^ Tycker verkligen man ska välja något som passar en själv,
inte gå efter märke och sådant. 


back to basics.

God morgon mina vänner.

Ska kila på jobbet på ett tag men först tänkte jag ge er lite bilder från 1 juni när vi var uppe i norr. Gick ju inte riktgit att ladda upp bilder där eftersom det gick sååå långsamt. Men nu ska ni äntligen få se några snapshots (: Och självklart är typ 80% av alla bilder på Malpan (: Men det är ju bara för att hon är bäst (;
































Jag och pappsen var på en liten promme med Mallis runt om Malmberget, där jag fotade omgivningen lite, är ju inte allt för länge tills allt är borta känns det som. ):

Sen så slog vi på grillen och grillade massa gott, var ju sånt strålande väder den dagen (:


movastrophi.

Ojoj, nu var det längesen jag skrev. Det har som kört ihop sig! Hah, nej inte ritkgit men det har rullat på rätt härligt här. Jag jobbar på som en galning, sommaren är verkligen här nu, vi flyttar snart, snart, snart och min älskade Jonas har kirrat sig ett jobb. Kompis det går bra nu! (;

Oh well, detta inlägg ska faktiskt till största del handla om film, SURPRISE! (; Har sett fyra filmer på senaste. Första ut på scen är:



En riktgit trevlig, underhållande film som jag och Jonas kikade med Jonas brorsa Daniel och
hans fru Jenny uppe i mampa. Mycket roligare än vad jag trodde. Mycket bra. Se se se! (;


Sen har vi;



Jo det var också en trevlig rulle. Med Simon Pegg kan det ju knappt gå fel (:
Man småfnissade igenom mestadels av filmen!


Efter den har vi;



Oh lala! Riktigt bra västernfilm. Mycket bra skådisar, och Matt Damon gjorde ett sjukt bra jobb. Aldrig sett han i en sån roll faktiskt. Go Matt! Jonas tyckte att det var det bästa han sett på länge, jag skulle väl inte säga riktigt så, men en defenitivt sevärd film! Oh yes!


Och sist.. och minst;



Hmm, ja. Ingen tummen upp av mig iaf. Känns som dom bara pumpat in pengar på strid scenerna och inte tänkt så mycket längre. Men vad hade man förväntat sig? Hade dock velat se att dom lagt ner liite mer på karaktärerna, oh well, okej slötitt action film, so go for it vettja.


Nu var det slut på det roliga. Nu ska jag klippa Jonas så han blir fin första dagen på jobbet! (:


onsdagspub.

Hallillå. Nu är det ju lördag. Så vad hände på onsdag då. Jah, inte allt för mycket. Har en del bilder men det går ju överjävulskt långsamt att ladda upp bilder här (är hos Jonas föräldrar) så tyvärr blir det inga idag.

Men vi grillade ju iaf först hos mor & far. Mycket trevligt och mycket gott. Sen smet vi upp på vindan och blandade lite drinkar och drog vi iväg till nex. Det var väldans mycket folk där men.. mja.. inte så många jag kände igen, antagligen många småttingar ^^ Man är ju gammal nu vetty ^^ Ne men det blir ju lite sådär när det finns en krog där alla kommer in. Hade varit guld värt om det fanns en krog här där det var typ 23 års åldersgräns åtminstone (: Well well, det var väl ändå helt okej, träffade några gammla godigar (: Tog en pizza efter krogen och mådde galant dagen efter (:

Yes, nu ska jag nog lägga mig och lyssna på regnet (:

RSS 2.0