goodie.

Vilken superb helg det har varit. Igår var systeryster här och käkade tacos med mig, efter det så drog jag och Sandra till Clooneys och dansade och idag är det definitivt en chilldag. Jag sitter och äter lite leftover tacos ochär inne på min tredje film (:
 
LIte smått jag fångat on the cam ^^
 
 
 
 
 
 
 
Yepp, pretty nice weekend!
 

cover me.

Jag har nu länge och väl letat efter en bra concealer. Har haft smashbox tidigare och den är verkligen SUPERbra. Men nu har ju både åhlens och kicks slutat med smashbox (!!) Så då har jag varit tvungen att hitta nått annat. Och nu äntligen har jag hittat en som fyller mina kriterier (:
 
 
Mac's select moisturecover. Det enda negativa är väl att den är i den behållaren, tycker bättre när det är i tub, men men, man kan inte få allt (:
 
 

so much to see, so little time!

oj, nu var det längesen jag uppdaterade er med filmer. Blitt en hel del nu på senaste! So here you go.
 
 
 Alltså denna var faktiskt inte så himla bra, väldigt lik paranormal activity, fast sämre. Kan väl inte säga att den var dålig, men bara.. bleh. Så nja, inte direkt en tumme upp.
 
 
 
 
Men den här får definitivt en tumme upp (; Man måste ju bara älska Tim Burtons filmer <3 Och Johnny depp!!
 
 
 
 
 
Jag måste faktiskt säga att jag var lite besviken på den är filmen. Trodde den skulle vara bättre på nått sätt. Dock helt okej, men jag hade förväntat mig nått spektakulärt.
 
 
 
 
Hah, den här var å andra sidan mycket bättre och roligare än jag förväntat, mycket bra skådisar i denna film!
 
 
 
 
En stor tumme ner är vad denna filmen får av mig, så himla dålig. Jag och Sandra skulle mysa framför nån trevlig film, och så valde jag denna ruttna film. Så tråkig och utdragen. Vi såg inte ens klart hela. Nej, verkligen inte att rekomendera!
 
Det var allt för denna gång! (; Puss
 

underwater is where i´ll go.

Oh, har ju inte skrivit något om den magiska upplevelsen som jag hade förrförra söndagen. Var ju och kikade när Joshua Radin spelade på trädgårn. Så otroligt bra!! Älskar verkligen hans musik men sedan var han så fantastisk på scen. Han berättade rätt mycket om låtarna osv. Så bra! I got a little crush! (;
 
 
Finaste bilden lyckades jag även fota <3
 
 
 

some 60´s.

Pjuh, sicken dag på jobbet, märks att folk fått lön! :O Well.. detta är dagens jag! (;
 
 
Puss på er!

some nice shit.

Gårdagskvällen var ju så himla mysig, käkade på moonthaikitchen med finaste arbetskamraterna!
 
 
 
 
We´ll do that again, indeed!
 
 

a day.

Trala.. Idag har varit sån skön dag, gått 7-14. Dock inte så trevligt att kliva upp fem men att sluta två är heaven. Skulle egentligen gå 14-20.15men min räddare i nöden, Johnnyboy vela byta med mig och voilá fick jag en tidig dag! WOOP!
 
Så efter att jag kommit hem har jag pussat lite på Jonas, tittat en outfit till morgondagen, kikat lite happy endings och sedan snoozat lite! Love it! Sen lagade jag och Jonas lite middag och tittade film! Toppen dag minsann!
 
Det var det, puss på er!

långfilm&smågodis.

Jag och Jonas har haft myskväll ikväll. Köpt godis, kikat film, och gosat en massa (: Filmen vi såg var väldigt bra, och otroligt snyggt gjord!


äppelpäppel.

Ja, jag har ju varit i slottsskogen med kusin Sanna, hennes flickvän och vovve och strosat runt i ett loppishav idag på förmiddagen. Och här har ni mitt lilla fynd.
 
 
Det var faktiskt det enda jag hittade men är glad ändå, för en ynka 10e krona fick jag ge för denna. NAJS! Så.. lyckad dag! Nu är det deg som gäller resten av dagen <3 ^^
 
Puss på er!
 

black&white.

Oh, idag har det varit loppislördag. Och detta kände jag var en perfekt loppisoutfit! (:
 

 
Skjortan är från kappahl, byxorna H&M och halsbandet är en gammal goding från
mammas lådor tror jag ^^ Mitt inköp från loppisen får ni se senare (;  Puss
 
 

Yummy.

Btw, bakade lite här idag. MUMS! Kanske finns lite över till några fina kollegor imorgon! (;
 
 
 

and again the three.

Okej, nu har jag sett en riktigt bra film, sjukt gripande!
 
 
Mr. Butler gör en sån otroligt bra roll. Ja jag vet inte riktit vad jag ska skriva, svårt att ändå skriva 'jättebra film' om en film som är så hemsk. Men jag tycker ändå att det är bra att se sådana filmer, för att bli mer uppmärksam om vad som händer/har hänt i världen. Tycker verkligen denna ska ses!
 
 
 

Sen har vi set denna för ett tag sen, inte dirket lika seriös :D Jonas tyckte nog den var bättre än vad jag gjordemen helt klart smårrolig och smått sjuk :D
 
 
 
Jag och syster kikade denna, helt okej. Jag gillar ju verkligen superhjälte filmer så jag var inte så svårflörtad ! (:
 
 
Ja det var dom tre för denna gång (: Puss!
 
 

morning visit.

Imorse när jag klev upp och kikade ut genom fönstret såg jag denna lila filur som hade en liten morgonpromenad på balkongräcket (;
 
Söten!

passion.

Samlat på mig några 'dagens' bilder men inte blivit att lägga upp, så här får ni en 'outfit-bomb' ! (:
 

Tröjan är från myrorna, linnet och byxorna är från H&M.
 
 
 
Linnet är från erikshjälpen och byxorna från H&M.
 
 
 
 
Allt från H&M :P
 
 
 
 
 
Kragen och tröjan är från erikshjälpen och byxorna från H&M.
 
 
 
 
Tröjan är från reningsborg, kragen har jag själv klippt av från en blus jag hittade på kupan,
byxorna är från cubus.
 
 
Puss.
 

fabulous.

Åh, gårdagen va toppen. Fyndade en kofta på erikshjälpen. VAr en intressant tur, vi for runt som en pingpongboll i Frölunda för att hitta Stadsmissionen, men tillslut kom vi fram rätt (: Sen hem för att gosa lite med mannen min, och efter det iväg på stan igen för vipkvällen på monki och weekday. Där fyndade jag minsann! Två par shorts, två par byxor, ett linne, en kjol, två halsband och sockar. Plus en tröja till Jonas och sockar till honom (: Woho!

Så lyckad dag helt enkelt (: Nu återstår och se om denna dag blir lika bra (: Tjillevippen!

pretty good, ey!

Ny vecka, nya tag! Jag är så glad att få jobba med mina fina kollegor <3 Idag har varit en strålande dag, var rätt varmt ute och det har varit rätt lungt på jobbet.. so, i´m happy! På onsdag blir det erikshjälpen med Sandra, vip-kväll på monki och weekday. Och på lördag ska jag och syster samla ihop allt vårt skräp och skrot och dra på bakluckeloppis i slottsskogen! Så kom och fynda (;

Nu blir det mys i soffan och sen sängen. Puss!

RSS 2.0