Remeber this?

Hoh, det var tider det. Den var ju så himla bra (:


good shit.

har ju glömt bort att uppdatera er om två filmer jag sett.

 

Så himla mysig film, tyckte jag. Så gillar jag ju även skådisarna (: Tummen upp från mig.

 

 

 

Denna var också bra, men blev lite förstörd för mig som sett trailern, SE INTE TRAILERN om ni ska se filmen, förstör verkligen, man får veta alldelens för mycket. Skulle klassa filmen som mystery/drama.

 


omg

nya favoriter.







hörtbulle.

Så fantastiskt väder det har varit idag igen, lite kallare än igår men ändå wunderbart. Jag och syster drog iväg på en liten cykeltur, picknickade muffins och klättrade i berg (; Sen grillade jag och Jonas på balkongen igen. ÄLSAKR VÄDRET!








Happy monday, i say!



ajjabajja.



Man ska inte klättra bland klippor med en kamera i handen, okej?
Dock är det bara uv linsen som är trasig men det jobbiga är att den som 'fastnat' så jag får inte lös den.  Så måste nog lämna in den iaf. Tur som fan att jag tagit försäkring på den, pjuh. SÅ hela världen är det inte, men så himla onödigt. BAH!



härliga vår.

mysbilder från gårdagen.













































strålande sickan.

Varit en härlig dag idag. Varit i sillvik och strosat plus att vi grillat lite på balkisen.



Fotade lite fler bilder men orkar inte lägga upp mer idag.


in a galaxy, far far away..

Dagens dårå,





Tröjan är från H&M divided och byxorna är olisar från lindex heartquake.
Halsbandet är från Accessorize.



Det har varit strålande sol ute idag. Jag har jobbat 17-20.15.
Over and out.


kom ett litet..

..paket på posten idag minsann.



hmm, såg att det var från mor min, vad kan det vara?




ett kilo MARKNADSNOUGAT! WOOP!




delicious brown bits..




.. of MARKNADSNOUGAT! MMM!

Tack mamma!


yumms.

Muffins alltså, kan bli så himla gott! (: Jag bakade lite idag, hittade på ett eget litet ihop knåp.



Jag hällde i marabou apelsinkrokant i smeten och la en klick nutella i mitten. SÅ GODA! MUMS!





Men dessa gjorde jag för nån dag sedan, blev inte riktigt lika bra. Ganska torra. Men tycker det oftast blir så när man har kakao i smeten. Oh well, dom slank ner iaf ^^


off again.

Jaha, då var dom iväg igen, mina föräldrar. Denna gång till Spanien. Vi har bokat en resa till egypten i juli men dom kunde tydligen inte vänta så länge så dom passade på att åka till Spanien innan. Crazy kids (inte alls avundsjuk ^^)



Äh, klart att jag är glad för deras skull, att dom kan åka iväg hela tiden, men jag hade ju också velat (; Men det börjar ju bli lite finare väder här också såatteh.. :D


ett litet

Ja det var väl en trevlig dag då, promenad på stan, kinakäk, och lite godis. Plus att jag och Erika testade våran nya cykelpump, och den var AWESOME! Så nu jäklar ska jag börja cykla, okej!

Men nu ska jag nog hoppa i sängen, jobbar 12-20.15 imorgon. Så.. godnatt då gott folk!

välkommen.

Nu har systeryster och hennes pojkvän flyttat ner till Göteborg, och idag var vi på en liten turistrunda (;









Jag och Jonas såg även två duvors pardans, eller rättare sagt så var det väl hanen som dansa, och tillslut fick han honan på kroken (;





Gulligt.


the weekends.

Jag har ju minsann jobbat hela helgen lång. Och när det är helg vill man ju piffa sig mer än vanligt, eller? (:



Igår kände jag för att dra i med något riktigt vårigt, och det här blev resultatet. (:
Toppen är secondhand från en butik i Stockholm som heter nu&då. Och kjolen är ena kapet jag gjorde i fredags på emmaus.







Och idag blev det lite, barnsligare ^^ Tröjan är från H&M barnavdelsning, skjortan under är ärmlös och från H&M divided (båda nyinhandlade till vårgarderoben ^^) Byxorna är ett par oldisar från bikbok. (Såg att H&M-brickan fick hänga med på ett hörn där också ^^)


see or not to see?

Mja, har inte varit så mycket på filmfronten på senaste och det som varit har inte varit så bra måste jag säga.



Kikade den här för nån dag sen. Föll inte mig i smaken. Den var väl lite småunderhållande ett tag, sen blev den bara jobbig och man undrade när den skulle sluta.. ungefär. Nej inte tummen upp. (Dock bra skådisar)




Och denna, hm, ja vad ska man säga. Den var väl helt okej, man satt spänd och blev skrämd. Men kändes som dom bara vela göra en film och trycka in lite coola grejer i. Tyckte man inte fick nått förklarat och det gillar jag inte riktigt. Nja.


nyinkommet.

Hejsvejs.

Idag har jag varit på stan och strosat runt själv en sväng, rätt skönt att gå ensam ibland, ha på nån bra musik i öronen och bara strosa. Var och letade lite skor, hittade dock inga. Var också in på myrorna och emmaus, och OJ vad endorfinerna flödade när jag kom in på emmaus. Så mycket nytt, så mycket fint! Ojojoj! Tror jag provade ungefär 15 plagg :D Men det var bara två saker som passade, men jag är nöjd ändå. Jag ska visa er någon annan dag. Men här har jag iaf två andra finfina saker som jag hittat.



Denna hittade jag på emmaus idag, ska få bli min nya sminkväska, min gamla är alldelens för liten och alldelens för sliten.



Och dessa små godisbitar hittade jag på jobbet härom dan, helt nyinkommna! Love'em!
Det var ju så jag, pastellit och gulligt :D


a long way!

Imorgon kommer min systeryster och hennes boyfriend hit till Göteborg, för att BO! WOOP! Dom har börjat köra ner idag, dom ska göra ett stopp och sova i Östersund i natt och sen fortsätter dom tidigt imorgon. Det är en lång, lååång bit att köra, och på det har dom släp, så då blir det ännu längre tid att köra.



Kikade på eniro och det är ca 150 mil att köra, pjuh!


lovley pink.

VILL HA.







Stövlarna är från have2have.se och sneakerserna är från dinsko.


våffeltajm.

Vi var lite lata idag så det blev våfflor till middag, och OH så gott det är.










ledighet.

Oh, vad jag uppskattar 'riktig' ledighet. Nu är jag ledig idag och imorgon, på riktigt. Inte sådär att man sitter och väntar på ett pass och får inget så man är 'ledig'. Utan 'jag har så pass många timmar denna vecka så jag får inte jobba nå mer-ledig' Me like. Så idag har jag och Jonas varit iväg och handlat och jag har varit på emmaus lite.

Och idah blev det såhär.




underbara.

Men tusan vilket finfint väder det varit idag då, eller ja hela denna vecka, men idag har jag bara jobbat till två så då kunde man ju vara ute och njuta av det fina vädret. Dagen har varit härlig.

Först har jag jobbat 8-14 sen har jag shoppat fina vårkläder, sen träffade jag upp min käreste på stan bjöd han på mjukglass. Sen prommade vi ända till subways i linné och käkade en macka i slottsskogen. Fantastiskt.

Men när jag kom hem var jag slut, mina fötter är smått döda. Efter att ha jobbat 12 timmar igår och prommat runt idag såär dom lite mörbultade, men det var det värt (: Så jag tog en snooze. Såå skönt! Och en kikat lite BB och sen bakat muffins, som btw INTE blev så bra. Buh. Något gick totally wrong och dom såg ut som svampar och var svampiga. Oh well man kan ju inte alltid vara bäst (; Och Jonas tyckte om dom så det var ju inte allt förgäves ^^

Imorgon är jag ledig så då blir det storstäd, en sväng till backaplan för emmaus och biltema och sen kanske en trevlig fika med trevliga Julia (:

Nu blir det iaf sängen för mig. PUSS på er!


icedogs.

Idag har jag kikat en liten dokumentär om slädhundar i sibirien. Jäklarns vilka hårdhudingar. Stackarna hade aldrig varit innomhus, dom käkade typ valköttisklumpar (som dom svalde hela) och sprang i hundspann åtta timmar per dag. Helt galet. Men folket där ser ju dom verkligen som redskap, inte husdjur.

Men en gång när dom skulle dra iväg vägrade en hund att bli fastspänd, han var så tjurig och stretade emot så han slapp tillslut och fick springa fritt bredvid. Såg så nöjd ut (;

Tänka sig hur bra dom kan klara sig, sover ute i -30 grader. Bara borrade ner sig i snön som en liten korv.
Och om det snöade under natten så kunde dom nästan vara helt snötäckta på morgonen, dom små sötisarna.




Jag skulle dock ha väldigt svårt att se dessa vackra varelser som bara redskap.


dottie.

Ja, trots min sura start på dagen så har det väl varit en relativt bra dag. Jobbat min sista dag på kompassen, fick ett pass på femman imorgon så det var ju najs. Sen ringde som från nordstan och erbjöd ett veckovik där nästa vecka, DUBBELnajs (; Så jag är rätt nöjd.

Såhär så jag ut idag.



Blusen är från veromoda, kjolen secondhand och strumpisarna från H&M.

Nu är det sängen som gäller!

Btw, så har det ju exploderat en bomb här i stan. Precis vid mitt jobb, galet! :O


ASBULLE!!

Nu undrar jag, finns det NÅGON, någon som ser positivt på arbetsförmedlingen eller försäkringskassan? Förutom dom som jobbar där. Det undrar jag. För jag tycker att dom är helt åt helvete dumma i huvet, eller rättare sagt deras beslut. Jag blir så less.

Här har man kämpat hela året för att jobba så mycket som möjligt, januari - mars förra året var väl inte en höjdar period men så är det ju. Sen har man slitit som ett djur nu ända till december typ. Och sen kommer dessa tröga månader igen. Och då tänkte ju jag att 'ne nu kanske man borde se om man kan få a-kassa'. Och visst kan jag få det eftersom jag jobbat nog mycket. Så jag ska börja få a-kassa från och med februari säger dom.

Jag skickar in alla mina papper korrekt, fyller i kassakort korrekt. Och eftersom jag ENDAST jobbat 4 dagar i februari tänker jag (dum som man är) att jag ska kunna klara mig eftersom jag får a-kassa. MEN NEJ DÅ!

DÅ har dom ju kikat på mitt arbetsgivar intyg, och sen räknar dom ihop arbetade timmar under ett halvår och slår ut det på 12 månader och SÅ många timmar är 'min normalarbetstid' Och i mitt fall blev det 12 timmar i veckan TOLV! Då har dom räknat från januari till juli förra året, då jag jobbade som minst, inte från juli till december då jag jobbat arslet av mig, nej då!

Så nu när nästa månad kommer, ska jag alltså klara mig på den lön jag får från dom FYRA dagar jag jobbat i februari plus dom HELA 924:- jag fick från a-kassan. Livet leker! Och när jag frågar hur jag ska kunna klara mig på dessa futtiga ören får jag till svar, 'ja vi beklager men sådana är reglerna'

Tur att man kan behärska sig lite, annars hade den stackars handläggaren som antagligen inte har något med beslut och regler att göra, fått höra många långa fula ord som jag har lagrat i mitt huvud.

FAN VAD LESS MAN BLIR!!


Så slutklämmen av det hela är att jag måste egentligen jobba mindre än 12 timmar i veckan för att klara mig, HUR GÅR DET IHOP!?!

floral.

HEJHEJ! Idag har det snöat, helt galet. Våren ska ju komma nu, HALLÅ! Oh well, jag försökte med lite färggrant idag ändå, ett nyinhandlat linne från H&M divided och min älskade donut.




flower flower.

Ska strax springa till bussen nu. Och idag kände jag för denna lilla utstyrsel.



Finfin sommarklänning jag även den hittade på Myrorna i lördags.

Puss på er!


smaskens.

Btw, jag och Jonas gjorde en superduper god middag i helgen. Små spenat/fetaost pajer med massa sallad. MUMS!




somwhere in the trees.

Igår var ju min första dag på kompassen, ska vara där hela veckan. Det var trevligt. Och till min trevliga förvånad så ska fina Sandra också vara där denna vecka, härligt värre.

Och här var gårdagens workingoutfit;





Tröjan är en oldie från H&M och kjolen hittade jag faktiskt på Myrorna i lördags, love it!

Puss.


awesome.

Jag och Jonas har varit på en gotterunda idag (: Drog först iväg till den bästa glassbaren ever, triumpf glass i majorna, eller ja där i närheten. Mumsade i oss den sen for vi till coop och handlade lite chips till kvällen. Mums. När vi kom hem så röjde vi hela lägenheten. Känner mig rätt nöjd nu faktiskt (:

Btw så kikade vi en film i morse också.



Den var rätt rolig faktiskt, och inte sådär töntig HAHA rolig. Så den var helt klart värd en tumme (:


2x<3

Har vart en väldigt trevlig dag idag, och nu ska jag gå och sova. Men innan ska ni få lyssna på två låtar, eller egentligen en låt och en cover, vilken är bäst?









Jag kan nog faktiskt inte bestämma mig.

Puss & Godnatt.


back.

SKa strax till jobbet, idag är det 11-19 som gäller, i nordstan, älskar't (: And this is how i look today.











Klänningen är en oldie från Zara.
Puss.


the trip.

Hej vänner. Long time no see.

Ja juste, nu är jag hemma i gbg igen, kom i måndags. Tänkte ge er en liten snabbgenomgång av mina dagar uope i norr.

Jag har allmänt bara tagit det riktigt banjo och njutit varje sekund av ledigheten och lugnet.


Fredag

Vi hoppade på planet och drog iväg uppåt i landet.



Landade i Luleå där syster plockade upp oss. Det var VINTER! (;




Lördag

Jag, Jonas och papi tog skotrarna ut på en liten upptäcksfärd, och vad hittade vi? Snö minsann! (:

 





Vi busade även med denna lilla going, Malte, grannens hund.




Söndag

Vi tog det allmänt chill och spelade supermario med Jonas brorsbarn.




Måndag

Har faktiskt inga bilder från måndagern, kommer heller inte ritkigt ihåg vad vi gjorde, oh well (:


Tisdag

Vi tog ut skotrarna än en gång, men denna gång var det jag, papi och Mallis som var ute.













Det var ju även Jonas födelsedag denna dag, tog dock inga bilder på kalaset, men vi mumsade massa smaskigt vill jag lova (:


Onsdag

Tror det var på onsdag jag var hos syster min och spelade lite mer mario med henne och Anne, om jag inte minnsa fel (: Och åt pizza gjorde vi (:

Torsdag

Jag och syster var på stan och inhandlade det som behövdes inför helgen (:


Fredag

Jag kickade ass i mario och klarade tillslut av sista bossen på sista banan, WOOP!



Sedan färgade jag även håret på syster, umgicks lite med min vän Lotta och hennes vovve Bobby, och spelade lite sällskapsspel med Jonas, Jonas Bror Daniel och hans fru Jenny.


Lördag

Denna dag färgade jag om systers hår (blev inte så lyckat första gången), bakade lite till Annes födelsedag, sen drog jag, Ulli och Erika till Anne och sen partade vi gärnet ^^




Söndag

Söndag var en liten degdag om jag säger så. Så jag hängde mest med Mallis och gosade (:








Måndag

Ja då var det hemfärd som gällde, blev en lång jäkla resa, med lite förseningar och sånt. Men tillslut kom vi hem till Göteborg igen (:


RSS 2.0