färg vs färg.

Idag har minsann varit kreativ, eller inte ^^ Nemen, jag drog iväg och hjälpte syster att grundmåla två parkbänkar (; Ojoj, gubbarna på verkstaden vi var på fick dagen gjord med två tjejer där ^^ Hah! Det gick ju iaf rätt smidigt, lite smått ont i ryggen efter dom fina ställningarna man sätter sig själv i när man målat. Förvriden är ordet!

Sen har vi åkt upp till simhallen och solat lite, så att man blir fin till utekvällen imorgon (; Har bara solat en gång i hela mitt liv tills nu, så jag hade ju lite smått panik där inne ett tag ^^ Men det gick ju bra, och lite färg har jag ju faktiskt fått, yay! Nu är ju den stora frågan; vad ska man ha på sig? :D 

Kära dagbok.

Hej mina vänner.

Nu har vi ju som anlänt till Gällivare, eller rättare sagt Malmberget. Kom hit igår på förmiddagen, efter en helvetisk tågresa. Eller ja, lite små jobbig iaf. Många byten och jag kunde verkligen inte sova, grr! :/ Men nu är vi här iaf.

Har hängt med systeryster hela dagen. Vi har varit och gjort schtan, handlat lite hårfärg och strumpbyxor. Även käkat på det nya fiket i gallerian. Sådär trevligt som bara två systrar kan ha det (; Sen har jag gjort benen klar för sommaren och låtit mamma vaxa dom, NAJS! Nu ere bara solbrännan som saknas. Och det ska jag och Erika troligtvis fixa imorgon ^^

Har också tagit en liten eftermiddagspromenix med Erika oh odjuret. Passade på att ta med mig kameran ut och fota lite (blivit lite dålig med det på senaste, så nu jäklarsch ska det komma bilder i varje inlägg hoppas jag ^^). Fast det blåste nå så överjävulskt, men på ett sätt var det rätt bra, då hörde nämligen inte Mallis (odjuret) att jag skog på kameran, som i vanligavis hon brukar gå bergsäkragång över (:












Rätt trevlig att vara hemma må jag säga (;

 

social schmocial!

Hej å hå.

Nu har vi tagis oss en bit på vägen. Är i Sundvall hos systeryster och umgås lite i två dagar innan vi beger oss upp mot norr till mor&far och syster nummer 2 (: Insett att vi är ju supersociala i denna familj; jag sitter vid min laptop, Jonas sitter vid ds:en Hanna (systerdotter nr1) sitter vid sin laptop, Clara (systerdotter nr2) sitter vid sin laptop. :D Fast alla sitter vid ett och samma köksbord och samtalar lite då och då med varandra ^^ Så lite sociala är vi ju :D

Imorgon ska Jonas till skolan och tenta lite och jag ska nog.. gå på stan lite tror jag. Och på lördag ska vi nog plocka skräp med syster och systerdotter nr2, för att samla ihop pengar till deras förening, om jag inte missminner mig (:


redbull is for pussies.

Hej mina vänner. Det går verkligen upp och ner i mina uppdateringar, i know. Men här är jag igen (;
Igår var lilla Emelie här och käkade med mig och Jonas sen kikade vi även film, denna gång blev det i am number 4.



Helt okej faktiskt, dock så var det rätt mycket som var oförklarat, oh well.
Känns som om det kommer komma en två faktiskt. Vi får se !

Btw, inte har ni väl missat att jag åler till sundsvall på torsdag och kommer upp till mampatown på söndag?! ^^
Cya peeps!


little one.

Igår påväg till jobbet så såg jag en råtta. Den stackaren mådde inte så bra /: Usch, den betedde sig lite som när våra hamstrar innan dom dog. Buhu, tyckte så synd om den. Hade dålig balans och snubblade omkring. Får väl vara lite morbid och säga att jag hoppas den dött, snabbt och smärtfritt. Hatar att se när djur lider.

 


  

Annars så har jag varit ledig idag och inte gjort nånting alls, eller ja vi har handlat lite. Men annars så har jag bara degat, såå skönt. Och imorgon blir det nog fika med Sandra och sen lite jobb (:

life or death.

Yes, då har vi kikat på the hurt locker, en ritkigt bra krigsfilm. Men lite annorlunda, inte som krigsfilmer brukar vara. Himla bra var den iaf, spännande.


La vita è bella.

Hey mina vänner. Känner mig väldans glad idag. Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi beger oss upp i landet, först till sundsvall sen till gällivare. Tusan vad najs. Och där kommer vi vara borta till 7e juni, semester, YAY! Så trevligt det ska bli. Riktigt trevligt att bara få vara.

Sen efter det så är det bara ca 3 veckor tills vi flyttar! WOOP! Kan man längta mer eller? ^^

Livet leker, hiiohihoio! :D

Idag är det ingen vanlig dag..

..för idag är det Erikas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!



Idag fyller min systeryster 29 år! Ett fyrfaldigt leve, hon leve; hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!
Hoppas du får en skitkul kväll i limon! (: Önskar jag vore där!

Okej jag ska väl komma med en 'fin' bild också ^^


Ringadingdong!

Hittat en massa fina ringar som inte vore helt fel att ha!



Men jag måste verkligen försöka hejda mig när det gäller mina shopping vanor ^^ Men det är ju såå trevligt att shoppa så det kan bli svårt, hiho!


love the work.

Hej å hå. Fredag idag.. Och vad betyder det? Jo GODIS! Har tryckt i mig lite här efter jobbet, dock en massa på jobbet också (; Ojoj.. Men man får!

Imorgon åker våra gäster hem, och jag jobbar hela helgen. Men det känns najs, lite casholinos lixx! Och det behövs ju alltid.

Har haft sån jävulsk huvudvärk idag /: Och det har varit sjukt mycket folk i butiken, och vad provar dom; sjuhundrasjuttio bikiner! HOHO! Fast det har gått bra ändå, jag är så nöjd att man verklkigen börjar komma in i det nu, och jag är ju mest på dam så har läsrt mig att hitta rätt bra nu. Är ju inte det lättaste eftersom det är ju inte den minsta butiken om man säger så (; But i like it. Är ju inte som att man står och hänger och har tråkigt iaf (;

Nu är det lite criminal minds sen är det sängaen som väntar, upp med tuppen imorgon!

Puss hej!

16e bilden.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill umgås med.
16e bilden: En bild på dig själv.


(en poserande jag under en trevlig umeåvisit hos Mia förra sommaren ^^)

17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

some 'oops' shopping.

Råkade shoppa lite idag, jag och Jonas skulle åka och handla lite på coop men jag slank in på lindex och på ginatricot. Och hittade dessa godingar.






Vart helt kär i halsbandet! Så himla fint. Kändes inte så 'gina' utan mer typ accessorize på nått sätt (; Pricken över i:et hade väl varit om det fanns en stor äppelring också, det hade jag tyckt om minsann! (: Och shortsen var väl bara för goa, det har väl kanske inte undgått någon att jag gillar rosa ^^ Och tyckte dessa hade en lite retrofeeling över sig, me like!


wouldn´t know where else to be.

Ledig idag, woop. Jag och Jonas tänkte mysa med en film här på dagen, Linus och Daniel är på bio så då tänkte vi passa på. Men det blev inte av riktigt så vi kikade en modern famely istället. Den är ju bara för bra! (: Men här kommer två filmer vi sett i veckan iaf.

En liten action med hjälten Jason Statham. Tyckte den var riktigt bra!

Och inte bara för att Jason var med ^^

 

 

Här är en riktgit mysig 'feelgood film'. Om en gammal gubbe som

planerar sen begravningsfest (; Väldigt bra!


me <3 H&M trend

Btw, har inhandlat en till fin kjol ^^ Har varit sugen på den ett tag. Men nu så köpta jag den tillslut. Från Trend, såå fin! Tror jag ska köpa en klänning från trend också, så himla fin. Är verkligen inne i en trend period nu. Är så mycket fina kläder där så man svimmar ibland (;


live like animals.

Ve och fasa, nu regnar det. Okej, faktiskt inte så farligt. Rätt skönt om jag får säga så. Härligt med lite kvällssommarregn (; Och imorgon är jag ledisch, najs najs.

Idag har vi varit i slottsskogen och kikat lite på djuren dom har där. Mysigt, dock blev jag lite besviken över hur älgarna hade det. Lite väl litet /: Men resterande djuren hade det nog rätt gött. Pallar inte att se när djur inte har det bra /:

Har varit riktigt härligt väder ute idag, lite mulet och riktigt varmt. Har fotat en massa bilder idag men dom får ni se lite senare, orkar inte pilla in dom idag. Kan dock bjuda på två (;





here comes the summer sun

Hey mina medmänniskor. Idag har jag köpt min första långkjol ever (; Har verkligen varit emot långkjolar och långklänningar men som det är med mode iaf för mig så växer ju saker i ens ögon när man blir utsatt för dom mycket. Och de kan jag ju lungt säga att man blivit på senaste (: Så nu har jag ju som börjat tycka att det ser bra ut, i viss mån iaf, beroende på vad man har till och så.. Så nu har jag gjort slag i saken och köpt mig en svart en från jobbet (: Tänkte sno en bild från H&Ms hemsida men den fanns inte där, men den är bara en enkel svart med smock i midjan, i like it! Tänkte nog ha den imorgon på jobbet minsann.

Btw längtar jag superduper mycket tills vi flyttar till den nya fin lägenheten, ska verkligen bli superskönt. Har som alltid bott i lite småtråkiga/skabbiga lägenheter, men nu kommer det bli toppen! Plus att det är ett mycket trevligare område att bo i! Alla mina vänner är bjudna på grillning i sommar ok? (;

Oh well, nu ska vi käka lite tapas! (;


hehehey!

Sicken härlig sommar vi har!

Nu har vi fått besök av Jonas bror och hans son. Och idag ska vi sticka på liseberg och åka lite karuseller, och vädergudarna är ju verkligen med oss! SOMMAR!

Åter till mitt hemliga 'möte' :D.. Nemen, vi har faktiskt skrivit kontrakt på en jättefin tvåa i backa här i gbg. Superfin verkligen. ÅH vad glad jag är. Vela som inte jinxa något i förväg ^^ Men nu är det klart. Så första juli får vi tillgång till läggan. Det känns ju härligt. Och en riktigt stor trevlig balkong kommer vi ju också ha. Najs med lite grillning i juli då (;
Oh well.. nu vet ni det, nu ska jag fortsätta vara lite social med folket (:

Tjolihopp!

aloha!

Woop, storstädade igår och jobbade lite, och ikväll blir det lite mer jobb och sen imorgon får vi besök av två herrar (: Det blir trevligt. Men först.. hemligt möte!

Fortsättning följer.. :D

on and on..

Tjo, låg just och tänkte på massa bra fimler jag sett i mitt liv, okej nu kommer man ju faktiskt inte ihåg alla bra, men ändå.. Så jag tänkte köra en liten sånhär "mina topp bästa dramafilmer, bästa skräckfilmer osv." För er som är intresserade av film är det väl en trevlig idé och ni som inte är det tänker säker 'wtf, mer film?!' eller? ^^ oh well..
Ska knåpa på idén ett tag. Men här kommer iaf senaste filmen vi sett.

Helt okej, inte jätte läskig, men hade sina stunder. 'Dokumentär' stuket gör ju alltid sitt (:

påskveckan.

Ja som sagt sa jag ju att jag skulle brätta när om veckan då Jonas föräldrar var här. Påskveckan, då hade vi så sjukt bra väder här. Riktigt jäkla sommar väder. Vi var ut och käkade på en italiensk restaurang, mycket mumsigt. Vi var även och mös till det vid Delsjön, picknickade lite och sånt. Det var tillome så varmt att folk badade, helt galet (;





Så det var en riktigt trevlig vecka må jag säga. (; Och det går så sjukt snabbt för treäden att få löv, nu är det ju alldelens grönt ute och dom flesta träden har ju slagit ut. LOVE IT!


trippel M.

Senaste updaten då.


Första filmen, en riktigt bra film med Sarah Michelle Gellar. Ett drama om hur en tjej upptäcker
livet typ (: Faktiskt inte bara en tjejfilm, ok? (;





Sen har vi kikat denna, inte veschta höjdaren, men en helt okej action. Men vad hade man förväntat sig? ^^





Och sist men inte minst, Rubber, hah! Jadu vad ska man säga;
Lite smått sjuk film och dom som gjort den måste ha haft så överjävulskt roligt ^^
En film om 'a killer tire' :D




RSS 2.0