mina saliga tre.

Här kommer min lilla tretaliga filmupdate.

Jag och Jonas har för ett tag sen kikat på the fighter, en riktigt bra film.



Christian Bale spelade sin roll så jävulusiskt bra! Ojoj.





Sen var jag på bio med Emelie och kikade på denna lilla goding. Filmen var helt okej
dock kunde dom göra 'vargen' lite bättre. Men annars tummen upp! (: Och sen fanns det ju l
lite ögongodis att kika på (;


Och sist men inte minst så kikade jag och Jonas igår kväll detta dramat.



Helt galet otippad film måste jag säga faktiskt. Jag trodde inte alls på den
men den bevisade faktiskt motsatsen (:


sthlm i mitt hjärta.

Okej okej, jag har varit urusel dom senaste dagarna, veckorna tillome kanske? Men såhär är det; ju mer det händer i mitt loiv ju mindre bloggar jag (; Borde ju vara tvärtom men oh well..

Mh, så vad har hänt. Jag har ju varit i Stockholm, hade det ljuvligt. Var ju superduper väder när jag kom dit. SOMMAR! I´ll say! Riktigt trevliga dagar där med trevligt sällskap, busiga knattar och och ett och annat vinglas ^^ SUPERNAJS! Köpte ju btw en finfin väska på urban outfitter i sthlm. Med lite sponsring av kusin Sanna som försenad 25 års present (:




Sen drog jag ju iväg hem igen på onsdagmorgon och i gbg fick vi ju besök samma dag. Jonas mor och far har varit på besök i ca en vecka. Men det får bli i ett annat inlägg.. see ya!

 


on the way again.

Heyhey! Morgonpigg som en ärta! Eller inte. Fybubblan för att stiga upp såhär tidigt, eller ja ännu tidigare. Klev upp 04.45 CRAZY! i say! Nu har jag iaf packat mina grejer, fixat mig och käkat frukost. Så nu ere bara att beges mott spårisen och sen till stationen. Jobbigt dock att det kommer ta typ 5 timmar på dit resan, är ett lite segare tåg då. Och hem tar det bara kring tre. Oh well. Ska definitivt försöka snooza lite, om det går. Är inte allt för lätt på tåg.

Har med mig lite mysmusik som jag kan lyssna på iaf. Tänkte ta med datorn men det blir inte, så jobbigt att släpa på den rackarns datorväskan. Har ögonen på en ny som jag vill köpa men det har inte blivit av än så dattan får stanna hemma for now.

oh well peeps, se you in sthlmtown.

15e bilden.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill umgås med.


(Älskade syster, miss you!)

16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

jag lever.

Hej mina vänner. Bloggptaden har inte varit den bästa i know, men lite smått trött denna vecka. Jobbar 9 timmar varje dag nu så, ni får ha förståelse. Idag har nog jobbslitet tagit ut sin rätt, är sjuk /: Haft feber inatt och tokont i halsen. Men nu efter massa deg i soffan, 'sjukfilmtittning' (som man alltid gjorde när man var liten) och massa kurerande med te så känns det faktiskt som det går åt rätt håll. Febern är borta och halsen är inte lika ond, YAY!

Har alltid ångest när jag inte kan gå på jobbet, man känner sig lite som en svikare, speciellt nu när vi håller på att flytta lokal på jobbet och all manpower som finns behövs. Men what todo lixx? Förhoppningsvis ska jag väl kunna jobba imorgon iaf.

Och sen ska jag ju på en liten tripp till sthlm söndag-onsdag, då vill man ju verkligen inte vara sjuk. Speciellt inte när det finns småttingar man kan smitta ner /: Nej nej, nu ska jag kurera hela dagen så att jag är i tiptop shape imorgon serni!

Längtar verkligen till Stockholm, till min käre kusin och hennes små busfrön till söner <3

splatter.

Kikat en film på morgonkvisten, som jag och Jonas har i kategorin 'bakisfilmer' ^^ Denna var definitivt i den kategorin. Den var inte bra :D Men det kan vara rätt okej att kika en dålig film en söndagmorgon ^^


en dag som denna..

Heyheyhey, sommarkänslor i hela kroppen. Jag och Jonas har tagit oss en liten cykeltur. NAJS! Nästa vecka blir nog en tung vecka. Sex långa jobbdagar. Men det blir fint klirr i kassan. (: Och om allt går vägen så blir det kanske en sthlm-tripp i slutet av den långa veckan (: Håll tummarna!

Btw, hittat oh så fina saker på urban outfitters som jag vil ha, ha, ha! Här är två av dom.






Nu blir det soffdeg (;


ze hair.

Tjohej, oh vilket härligt väder det varit idag. MUMS! Sitter och mumsar i mig lite jordgubbar och sippar lite vin (; Ska snart iväg och möta upp min söta vän Sandra och hennes kompis. Ska bli trevligt.

Btw så lovade jag ju en bild på mitt nya hår (; Här kommer den.


Ja som sagt är det ju inte tokmycket förändring, men lite iaf (: En liten gnutt sommar i det ^^ Hoppas alla får en trevlig kväll.

 

i see sunshine.

Här kommer lite bilder fråån när vi var och utforskade vid kville lite (;






















Det var väldans mycket löv i skogen må jag säga, nästan så man plumsade i dom ^^ Mysig vår i say! Och nu är det också super fint väder, mindre blåsigt än igår och redan 9 grader i skuggen. YAY!


Baka, baka, liten kaka..

Heyhey, nu sitter jag och käkar lite frukost och kikar på vampire diaries. Ska iväg och jobba i högsbo vid 12. Har bara varit i den butiken en gång faktost, men den är mysig. Lite mindre sådär (:

Btw, köpte en överjävulskt trevlig baktidning igår, mm-mmm! Jag älskar ju att baka och att snaska bakverk också såklart. Så i denna trevliga tidning hittade jag massa härliga recept (:






fishilichious.

Tjo, just käkat lite sushi med min käre sambo. Hemmagjorda.





Var riktigt gott. Har varit och storhandlat idag också. Riktigt fint väder ute, typ 15 grader i solen (: Dock så blåser det rätt mycket, eller nu har det lugnat sig lite men förut stormade det verkligen. Vi var även på upptäcksfärd vid kvilletorget. Har fotat en massa men dom får ni se sen.. Är så tött nu, så det får bli en liten snooz här på eftermiddagen (;

Höggs & Kesses


Kiera & Colin x2

Tjohihopp. Här kommer den senaste filmupdaten med riktigt bra filmer!

Först ut;



Denna kikade vi förra helgen, den var helt okej, sorglig. Ingenting för
den som vill ha spänning och action ^^




Sen har vi denna trevliga film, inte helt fel att kika på
Colin Farell spela en gangster, Oh lala.. (;




Och denna film såg vi igår, skitbra må jag säga! Här ser man
då att Colin kan spela annat än bara snyggingen! Och så var ju en svenne
med; Gustav Skarsgård! Himla bra film, se den vettja!


Och nu sitter jag och morgonmyser med Narnia, andra filmen. sen blir det att åka och köpa lite karra (: FREDAG IDAG!


working 9-5.

Aloha! Nu ska jag strax bege mig mot bilen och dra iväg till Borås, känns riktigt kul. Men jag är tröööött! Dock gick jag och la mig igår vid niotiden (; Hade ju bara klivit upp 04.30 och jobbat 10 timmar! Lätt som en plätt, or not! Damn jag var så sjukligt trött när jag kom hem, höll på att halv snooza framför teven men jag höll mig. Tänkte att det bara skulle förstöra sömnen sen. Så imorgon ska jag iaf sova lite längre (:

Btw, nästa vecka blir det massa åhléns jobb. Dom ska ju flyttta till en större lokal, och the re-opening sker den 20 april. Så den blir långa dagar nästa vecka. Men det är ju gött i plånkan! I say! (:

Oh well mina vänner. Ha en trevlig dag så syns vi kanske ikväll rå! (;

små krafs.

Tjohej.

Oändligt tråkiga väder, ÅH, vill ju ut och cykla lite. Men inte allt för trevligt att åka i regn och dimma. Men varmt börjar det ju bli iaf, det är ju najs. Var typ 12 grader här nån kväll! (: Det bådar väl gott iaf.

Juste, var ju och käkade på en supertrevlig restaurang här i fredags; Mañana hette den. Så ruskigt god mat. Det var en födelsedagsmiddag. Vi firade min vän Elisabeths sambos födelsedag. Riktigt trevligt måste jag säga, men det blev inte allt för långvarit för mig och Jonas. Drog hem vid halv elva nångång. Jag var så sjuukt trött, hade nämligen klivit upp halv sex (GAH), jobbade från 8-17 den dan. Så man var lite mör (; Men iaf.. väldans trevligt var det!

Vad har jag mer att förtälja, jo.. jag ska iväg och jobba i Borås på onsdag, på H&M, dom behövde lite förstärkning. Det blir ju spännande att se om jag tar mig dit, virrar kanske bort mig, HOH! Nemen jag har ju min trogne vän GPSen som håller mig sällskap så det ska nog gå vägen.. tror jag. (;

Ne nu ska jag nog gå och käka lite frukost, kanske slå på nån flm.. Har ju inget jobb idag.. än så länge (lovlie to be a fastpoolare, NOT!)


RSS 2.0