sparkle.

Heyhey, just svirat om till myskläder. Har kommet hem för ett litet tag sen, jobbat ett litet kvällspass idag 16-20.15. Och detta var dagens jobboutfit.





Tröjan är från H&M trend, strumpbyxorna från ginatricot och kjolen är ett av mina fynd från erikshjälpen. Och halsbandet är en ny liten pärla som jag faktiskt inhandlade idag på jobbet! (: Love it! 


yumm.

Klockan är nu ca tio i elva och jag har hunnit sminka mig, diska, bakat en dubbel batch kolakakor, degat ihop deg till chokladsnittar, diskat igen och nu ska jag äta ilte frukost. Känner mig lite hurtig faktiskt. Julbaket har börjat! (;




Mitt efterrättsjulbord ska bestå av;
Kolakakor
Chokladsnittar
Lussebullar
Pepparkakor
Chokladbiskvier
Pepparkakskola
Saffranspanacotta
och kanske nån julmuffins

Tror vi kommer rulla fram efter julen, hoh! (;


a skirt and a blouse.

Hej vänner. Här har ni den ena kjolen jag inhandlade på erikshjälpen här i helgen, den var lite längre men jag har sytt upp den lite. Och blusen är faktiskt också rätt ny. Köpt på veromoda, loove it! Fick en jättefin komplimang av en kund när jag jobbade. Hon tyckte verkligen det var den perfekta blusen, och det håller jag nog med om! (:



puss!


1a advent.











Mys.


en helg.

JA då var det söndag igen då. Och detta är väl vad min helg har bestått av hittills;





På lördagmorgon drog jag iväg till erikshjälpen och fyndade. Hittade två sugerfina kjolar och en klänning. (Plaggen är under konstruktion så dom får ni se senare) (; Och på köpet fick man med sig en fin liten påse tillome (:
Och fint väder var det dessutom, härligt!







Efter det så hämtade jag upp Jonas och vi for iväg till haga för att strosa omkring på den lilla julmarknad dom hade där. Mysigt, och där träffade vi på dessa små söta tomtegubbar som spelade nån jazzig liten trudelutt! NU börjar ju faktiskt julstämningen infinna sig, fast att vi inte fått snö än. Har även pytat lite hemma nu också. Hittade förresten en liten julklapp i haga, så nöjd! (:







Och idag har jag och Jonas kört en liten spelrunda här på förmiddagen. Ett enkelt roligt spel, scrabble dash, som vi inhandlat för ett tag sen. Underhållande och så enkelt (: Yatzy spelade vi aldrig, men vem vet, detär mycket kvar av dagen (:

Nu ska jag betala lite räkningar och sedan mysa ner i soffan till något spännande!
Puss!


det värsta någonsin.

okej, det kanske är att ta i men nära inpå.

Här satt jag på golvet i lugn och ro och kikade på dexter medan Jonas masserade mig lite. Sedan efter vikikat klart avsnittet skulle jag räcka mig till bordet (som jag skjutit till höger om mig) och ta kontrollen. Och vad ser jag då stå och lura på golvet bredivd mig, BREDVID MIG! EN FET GALEN SPINDEL! EN FET! Jag har aldrig sett nått så groteskt, här i sverige vill säga! Och bredvid mig, bara nån dm ifrån. Jag dog, JAG DOG! Om någon har missat det så har jag en överjävulsk spindelfobi! Och när man ser en sådan åttabenigt åbäke kan man ju inte annat än att skrika.

Kroppen var typ 1½ cm lång, och omkrets från ben till ben var säkert 3-4 cm. Oh jiiz! Undra hur stora gaddar en sådan krakel har? Vill jag nog inte veta.

Karln i huset fick ta tag i saken och mosa den lilla rackaren, nej jag har faktiskt inget emot att döda insekter monster! Fybubblan, kommer drömma mardrömmar. Tänk om den hade hunnit krypa upp på mig, eller tänk om jag vaknat en morgon och den var bredvid på min kudde. Tänk om.. Fytusan, försöker att inte tänka men det är svårt. Nu kliar det ju överallt och hela tiden. Rackarns demoner!




åter igen..

Här är dom fyra senaste (;



JA! Är ordet. Jag tyckte den var himla bra, en BRA romantisk komedi, faktiskt! (:





Muskler! Är ordet för denna film, hah. Nämen det var väl en helt okej actionrulle, med en gnutta ögongodis ^^





Jomen detta var väl också en bra romantisk komedi. Justin är tammetusan en riktig talang, i say.





En feelgood film i allra högsta grad, mysig och tragisk på samma gång. I like!

Måste nog säga att alla fyra är faktiskt värda att se (:


game on.

Idag har jag varit på stan och inhandlat lite julisar. Nu har man kommit en liten bit på vägen iaf (: Oh well, inte mycket mer att förtälja. Ska strax hoppa i säng. Godnatt!

 Idag blev det debut med min nya fina nintendo tischa! (:


aggravation is the word.

Hej världen!

Igår var inte min dag vill jag lova. Gick upp åtta, som jag alltid gör, för att fixa mig och invänta det där jäkla sms:et som aldrig kom. Jahapp, sen kom jag på att vi hade tvättstuga, sorterade tvätten och gick och stoppade in den. Sen när vi häng upp den så for vi iväg för att fylla luft i vinterdäcken som vi skulle byta till. Första stället vi var på, statoil, var typ luftgrejn trasig. Så drog vi iväg till OK. Där funkade iaf luftgrejerna men dom är ju så rackarns små så det rymms ju nästan ingen luft i dom så man får fylla på sjuttiofjorton gången innan man är klar.

Ja, sen skulle vi ju iväg och byta däcken, det gjorde vi på en stor parkering inte långt från oss. Då var klockan kanske.. halv två, och två skulle tvätten vara klar. Och tidsopptimist som man är trodde jag vi skulle kunna snabba oss och fixa det på en halvtimma ^^ Men.. fick ju inte loss dom där sattygen till skruvar. (Här har ju humöret tappats lite pga allt tjorv innan) Innan vi fick in knixet med skruvarna så hade ju klockan redan blivit förmycket. Och ingen av oss kännde ju sig sugen på att gå och hämta tvätten så det blev den klassiska 'sten-sax-påse' - där jag självklart förlorade med min ruttna påse mot Jonas sax. 

Så iväg sprang jag och hämta tvätten, och när jag kom tillbaka och skulle hjälpa Jonas med däcken så klämde jag ju såklart fingret mellan däcken och bilen, för att mina spagettiarmar knappt årkar hålla uppe däcket. Så efter det blev det ju bara svart, jag sparkade lite på ett däck som låg ner, svor lite lätt, snäste åt Jonas när han frågade hur det gick osv. Härligt med denna trevliga oskarsson-mäki genen. Sedan fick Jonas fixa nästan allt det sista själv eftersom jag stod med händerna i korsoch surade.

När vi var klara och kommit in gick jag och la mig och sov en timma. Men efter det var jag tillbaka till mitt vanliga jag. Men.. vilken jäkla dag alltså. :D Får se om den blir bättre idag då? (;
   

wax on, wax off.

Var lite nostalgisk här om dan så jag bad Jonas dra ner Karate Kid åt mig (: Och idag slog jag slag i saken och kikade den, ettan alltså. Vilken film! Undra hur många gånger man sett den egentligen, speciellt i farmor & farfars tvrum (:







Tror man var lite kär när man var liten. Daniel-san <3


all green.

Här har vi en dagens, dock gårdagens men wtf.. (;





Jeansen är highwaist från bikbok
och linnet är secondhand (;


a click away.

Jag måste bara säga att det är rätt svårt att stå emot asos.com dragningskraft :D Har man ett problem då? (; Nemen, dom har ju så sjuuukt fina grejer, i die! Så igårkväll råkade jag visst klicka hem dom här godingarna!



En superdupersöt liten stickad tröja!




Och ett par mycket fina strumpbyxor, kan man ha för många strumpyxor lixx, don't think so! (;

Egentligen vela jag klicka hem en massa andra grejer också, men man får ju som prioritera. Hittat en riktigt fin klocka (ah, egentligen två menattteh.. ) som jag vill ha välding mycket, men det får kanske bli nästa månad, man är ju itne miljonär ^^ Plus att nu har ju julklappsshoppingen börjat så då måste man ju ha pengar till det. (:

Påtal om julklappar tycker jag att det är så himla kul att köpa julklappar! Och för engångsskull på hur länge som helst har jag faktiskt råd till det, WOOP! Har faktiskt redan hittat några godingar vill jag lova! (:

Ne nu är det snart dags att sticka på jobbet, så.. ha en bra dag allihopa! Puss!


-79 vs. -11

Här har ni ett klipp, ett gammalt klipp som jag snodde av min syster från FB. Ett lite långt klipp, men det mest intressanta är ju i början. (; Här ser ni en spinkig liten 27 årig kille med den coolaste bilen i stan. Min pappa <3, x antal år innan jag var påtänkt ^^



Och självklart måste jag ju springa till min jackgarderob och fota denna bild (;





Coolaste jackan i stan (:

out of nowhere.

Jah nu har jag ju letat så länge efter typ en gammal mjölkkanna som jag kan ha besticken i, men till min förtvivlan inte hittat någon än. Och sen igår slog det mig, har ju en väldans fin gammal tekanna som jag skulle kunna använda, och voilá..



Den passade ju in perfekt (;


mirror, mirror, on the wall..

Ojoj, kikat runt lite på imdb. Och till sommaren kommer en film som minst sagt är i min smak kan jag tro! Tror att skådespelarna kommer att passa som handen i handsken i rollerna, åh så himla långt till sommaren bara :O



a hot black one.

Jag har blivit med dator. Woppidoh! Äntligen, äntligen. Det var som på tiden, min gamla lappis fick jag nog.. hm.. 2003-2004 kanske. Helt galet att den har hållt så länge, gamla bettan.

Här har ni min nya hingst, som Jonas har valt ut till mig efter mycket eftertanke (:



Mycket snabb liten pärla.


that girl.



Skulle inte tacka nej till hennes garderob, gimmi!


11/11-11 11.11

Okej jag vet att det var igår men ändå. Fick ett fint litet mail av min lilla pappa idag. Han och Mallis hade varit ute i skogen igår och promenerat. Och denna bild är tagen 11.11 Lilla gosen! <3





Nu ska jag sticka iväg och hämta upp Sandra, ska bli lite secondhand shopping hade vi tänkt! (;

Puss


love is in the air.

Nu är det fredag allesammans!

Idag har jag jobbat på kungsgatan 12-18.15, sen mötte jag upp Jonas på stan och vi gick till Moon Thai Kitchen och käkade, mumma. Fick tillome sitta i deras lilla 'love hut' ^^ Min mat var smarr som en smarräng, Jonas mat var dock ingen höjdare. Men ett riktigt mysigt ställe. Alla tummar upp! Vi avslutade med att gå till 4-gott och köpte godis (: Nu blir det film, yay!








o-o-o-oliver <3







Ojoj, vad gott det är med oliver. Det är det som mestdels snurrat runt i mitt huvud dom senaste dagarna. OLIVER! Min feta olivburk tog slut igår så jag fick lite panik, men nu har det mirakulöst kommit en ny fet olivburk i kylen, oh yes! (Kan nog ha en pojkvän att tacka ^^) Undra om det är farligt att äta för mycket oliver?  dunno, i just lööv it!

Min rekomendation till en toppen kvällsfika; En kopp proviva, två polarmackor med mjukost, smaksatt med chorizo, och toppa det med några (många) oliver. And there you got it. A nightmack supreme! (;

Puss


new in.

Godkväll.

Varit ett tag sen jag delat med mig vad av mina små inköp, så här kommer en drös av lite smått och gott som fått följa med mig hem på senaste (;



Dessa godingarna har jag köpt för ett tag sen, båda är från H&M divided.





En ljuvlig liten skjorta som passar utmärk under en stor stickad tröja eller dylikt (;
Från H&M.




Ett fint ugglehalsband från H&M som jag föll för direkt och ett klockhalsband från Newyorker.
I got a thing for animals, i know.




Två superhärliga romantiska ringar från Newyorker som jag köpte några veckor sen.





Har även fått tre yttreligare härliga nagellack till min ständigt växande samling (;
Det gröna hade jag på mig på halloween!







Den här kjolen från Newyorker följde med mig hem igår. Har en likadan i rostorange och gillar den så mycket så när jag såg att denna marinblåa var på rea slog jag till direkt! (:





Och idag hämtade jag ut denna ut denna goding från posten, den är från H&M divided blue, men fanns inte i min storlek så jag betsällde den på nätet istället. Man kan hitta mycket fint på herrsidan (:







Även den här kom med i paketet, sett den på jobbet men den var på rea på nätet så
norpade den därifrån istället (;

Ah, det var väl den updaten frör denna gång (;
I <3 my stuff! :D


like honey for the bee.

Jomen nu har jag ju sett film.. igen. Kollade en igår ooch en idag. Denna gång blev det dessa;



Den här var ju himla bra, trodde den skulle vara lite mer.. barnslig eller vad man ska säga.
Men det var den inte, och bra effekter tyckte jag iaf. Två tummar upp!




Och denna var också helt okej. Trodde att även denna skulle vara lite mer.. ja, töntig.
Men var över förväntan. Bra komedi helt enkelt. Och Ryan Reynolds är ju som jag säker tidigare nämnt, the shiznit (;


Puss på er!


Woop!

Igår var ingen vanlig dag för igår var.. någons födelsedag, hurra hurra hurra! Nemen, hade jävligt kul igår ska ni veta. Inte haft så roligt på riktigt länge.

Kvällen började på nordstan. Mötte upp Sandra där vid halv åtta, vi köpte med oss sushi och käkade hos henne. Samtidigt sippade vi lite vin och pratade en massa skit (; Sedan drog vi till andra lång vid halv ett satt där på en pub ett tag sen drog vi till riorio. Dock så var det så SJUKT tråkigt där så vi drog vidare till stickys. Och där dansade vi hela natten lång tills dom stängde vid femtiden. SÅ KUL! Har lite smått ont i fötterna idag, men det var det värt! Så bra musik dom spelade! SÅ himla kul, i say!

Och nu sitter jag, lite ont i huvudet, i soffan och myser och äter lite behövligt (; Sicken underbar kväll!









btw, hittade denna i kylskåpet i morse, HAH.
Jag tror jag skulle dö. Bakishumor på hög nivå.. jag vet inte (;


spookey.

Tjo, precis kikat klart, det jag tror är hela första säsongen (eller enda), av en brittisk serie. The Fades. Brukar ha lite svårt för brittiska serier men denna var riktigt bra.



Var bara sex avsnitt men det kan vara skönt med en lite kortare serie. Blir som mer intensivt då (:


little miss..

Ja då var det snart dags för inventering dårå. Tänkte att jag kör på lite bekväma kläder dagen till ära (; Härlig tischa och jeans. Ha en bra dag och puss på er!




filmdax.

Jahaja, var ju ett tag sen jag uppdaterad mitt filmtittande, men här är iaf filmerna som jag sett (;



En rätt spännande film men slutat var ju inte att hurra för om jag sägger så..





Det här var en riktigt mysig film, speciellt om man som jag
älskar allt som har med 20talet att göra, riktigt fin film!





Ja den här var ju rätt rolig, Cameron Diaz gjorde ju rollen riktgit bra! (:





Ne, det här var inte en film för mig, riktigt töntig. Dock om man är sugen på en sjukt
lättsmält film så kanske man ska se denna då.





Hoh, ja den här var ju faktisk också rätt skoj, dock trodde jag att den skulle vara mycket roligare, en väldigt ojämn film. Collin Farrels karaktär var ju sjukt bra, och ful som stryk hade dom gjort honom ^^





Sen har jag och Jonas börjat kolla en ny serie, så SJUKT bra. Har dock bara kommit fyra avsnitt än så länge. Måste nog säga att detta är min favvo just för tillfället! Det är ungefär som om dom gjort amityville horror till en serie. Tycker man om skräck och läskigheter är detta definitivt serien för dig! SJUKT bra, i say!


RSS 2.0