shiver.

Två sjukt bra låtar, sånadär som man inte riktigt kan leva utan, you know.

Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Iron and wine - Such great hights






 

worKingah!

Hej alla glada.

Skulle ju pyssla, blogga och ha mig i dag på morgonen men det hann jag inte med för typ halv elva fick jag ett mess om jag vela jobba ute i Kungsbacka idag. Och det vela jag ju såklart (; Så idag har jag varit på jobbet mellan 12-17. Najs. Körde dock lite fel när jag var påväg till jobbet :D Missade en avfart, tur för gps:en måste jag säga. Annars hade jag aldrig hittat tillbaka ^^ Och igår var jag ju i Nordstan och arbetade, och när jag kom dit fick jag veta att Nordstan tydligen var typ bombhotad :O Kanske därför det inte var sllt för mycket människor där igår ^^ Aja, tror dom fått tag på nå rackare som är misstänkta.

Btw, här är 'the look of the day' med nyblusen och allt (: och nyarmbandet!






Nu är jag rätt trött faktist. Inte helt vanligt för mig att vara såhär bizzy två dagar i rad :D Najs att vara bizzy, ska iväg till partille och jobba tre timmar på kvällen på tisdag, är inventering. (:

Ne nu ska jag blippa runt ett tag och sen kanske pyssla lite.


fight.

Tjo, just kollat 'Scott Pilgrim vs. the world', den var grejt. :D Sjukt roliga effekter, i definitiv tvspels anda. I like!



Annars har jag ju varit en sväng på stan idag. Det regnade faktist inte. Fast jag safeade med regnjacka iaf. (; Jag köpte lite mer pysselstuff och så råkade det komma med en blus från cubus :D Men i mitt försvar så har jag länge letat efter en sån blus, sådeså ^^

Sen får jag och träffade upp Jonas på backaplan och vi kikade runt lite på vardagsrumsbord. Vi hittade två som var helt okej, en bättre än den andra, men då skillde dom ju något i pris. Får se hur vi gör, det får bli en liten tankenöt på det.

Nu ska jag nog göra mig nattfärdig och hoppa i säng och sova till nått funkis på teve :D Ska ju jobba imorgon så då kan man ju inte sitta här hela natten, eller hur? (;

See ya piiipöööl!

big shit!

OJOJ, ska komma en film i november som jag tror kommer vara SJUKT bra. Det är det intrycket jag fått av trailern iaf. Gåshud-varning.



Den har fått 8.8 på imdb. Så nått säger mig att det kommer ju inte suga iaf (; ÅH, vill se den nu, nu, nu. Well, 5 november släpps den i usa iaf, så vi får väl se när den kommer hit.

Imorgon blir det som sagt en tripp på stan, OAVSETT väder, så de så. Ska gå på hm och kika lite, jobbar ju på lördag så det är lika och kika om det är nått jag ska ha så kan jag köpa det på lördag. Är super pepp att köpa julklappar nu (: Sen ska jag nog köpa lite mer pyssel stuff också. Och sen ska jag på emmaus (secondhand butik) och kika runt lite, och efter det ska jag träffa Jonas på backaplan för vi ska kika på lite vardagsrumsbord på lite olika butiker. Håll tummarna att vi hittar nått fint.

Nu blir det lite mys med gosen i soffan till lite fringe.


mumma.

Jadu, netto var väl inget att hurra över ^^ Typ som lidl. Aja, men nu vet vi iaf. Och jag hittade bueno där (: Har tänkt att jag skulle testa den länge, men det har som inte blivit av. Så nu.. och den smakade ju grejt. Typ en blandning av kexchoklad och pigall. (:



Mmh, nu blev jag hungrig. Kanske man ska gå och laga lite mat då. Btw så ska jag jobba på lördag, wiho!


omg.

Jonas visade mig ett super gulligt klipp idag. Cutest ever!




Aja, nu drar vi på handlingstur!

pick.

Ingen stan idag heller, jäkla regn. Imorgon får jag ta på mig regnjacka och stövlar om det ska va såhär, för jag ska tammetusan på stan imorgon iaf!

Ja och akupunkturen är ju avklarad för denna vecka iaf, ska tillbaka på fredag nästa vecka igen. Och höger skinka den värker. HOH. Men vi får väl hoppas att det är värt det (;

Idag är det handlingsdag, ska utforska netto :D Ska se vad vi hittar. Nu ska jag kika lite hollywoodfruar.

shoppo.. holic?

Heyhey. Alltså, när man jobbar så blir ma ju så SJUKT shoppingsugen. ÅH! Hittade ju massa fina saker ju. Tänkte fara på stan idag och kika på lite pysselgrejer (och försöka hålla mig borta från att shoppa kläder) och kanske börja kika på lite födelsedagspresenter och julklappar (: MEN.. det är jätteblåsigt och regnigt ute. HMM! Vi får se om det blir bättre senare kanske. Eller så åker jag imorgon efter akupunkturen, om man kan gå på stan efter en akupunktur? Ingen aning, aja det märker jag ju ^^

Nu har jag teddat den nya webkameran, så mycket bättre, här har ni en snapshot;


Och jag och Erika pratade på skype igår i typ 50 min :D Det är ju som roligare när man ser varandra (;
Aja, nu blir det lite morrondeg i soffan.




Skypolichos.

Hej alla glada.  Idag har jag jobbat, i Nordstan. Det var grejt. Var på barnavdelningen, Åh vad mycket fint det finns. Så himla mycket gulligt!

Och jag har precis 'skypat' med Erika. HIH! Helt imponerad ^^ Såhär otroligt bra bild är det på min webkamera (;




Eller, Jonas webkamera rättare sagt. Men kom just på att han faktist fått en ny från skolan, ska tedda den sen kanske? (:

Aja, har inte så mycket mer att förtälja, JO juste att jag är SJUKT sugen på karra! Fan och så är det bara tisdag idag. Fast.. tror det kan ligga nån liten chokladbit i nån påse nånstans (; Sen blir det lite nagellacksmålning!


nålstick.

Sitter och äter havrepuffar och kikar på 'secret lifes of women'. Fytusan alltså för sekter. Palla.

Har varit hos sjukgymnasten idag. Och hon mom fram till att min smärta är inte ischiasnerven iaf. Så på torsdag ska jag gå tillbaka för lite akupunktur (: Spännande. Hoppas det hjälper. Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom pyssel såklart (;

Har suttit och lekt med mitt smink och varit lite kreativ här på kvällskvisten (: Resultatet blev 'Korkad bimbo' :D





I'm home.

MMM. Sitter och mumsar i mig lite lakritsglass. Har haft en toppendag på jobbet idag. Sen plockade jag hem lite sushi till middag, lite pyssel efter det och nu sitter jag och Jonas här och pratar om hans breda musiksmak (;

Man blir ju inte lite sugen att shoppaloss när man jobbar och ser alla härliga kläder och accessoarer uppandclose. ÅÅH! Men nej, jag har bestämt mig. Jag ska inte. Inte mycket iaf :D Nej men jag ska försöka hålla mig. 

Förrästen, Jonas visade en video åt mig, så himla sorglig. Man kan ju inte undgå att tänka på sina egna djur. Väldigt bra låt också.
 


sushidrömmar.

Okej, nu är jag redo för lite jobb. Lite trött sådär, inte van att stiga upp tidigt :P Men det funkar. Hela natten har jag legat och drömt om sushi. ^^ Och faktist inte så himla kula drömmar. Typ att jag inte hittar sushi stället, när jag väl hittat det att dom inte hör vad jag säger när jag beställer osv. osv. HAH. Wll, det ska bli smarr iaf (:

Off i go..

to bizzi to blip.

TJOZZAN! Oj, oj, jag har varit så bizzi med mitt scrappande så jag har inte haft tid att uppdatera och dylikt (; Var på fyra olika scrapbook butiker inne i stan; IN-EX, Arkivet, Papeterie och Panduro. AH, man blir ju helt lyrisk alltså. Hittade en massa fina papper. Så n u har jag kommit en väg på mitt album, det blir så fint så. Kan fota och ge er en glimt imorgon kanske. Men nu har jag ju blivit helt hooked, så nu kommer väl alla mina små slantar gå till pysselprylar, det är ju inte helt billigt /: Men oh så värt (:

Har även käkat god citronpasta idag och kikat film, idag blev det lite action, kikade Joah Hex. Helt funkis slötitt sådär.



Imorgon är det jobb som gäller, i Kungsbacka, sen blir det sushi till middag. Ska hämta efter jobbet. MMH! Som jag har längtat. Well, nu ska jag kika vad det blir för jobboutfit till imorgon (:

scrappa.

Wosch, nu har jag googlat på scrapbooking och kolla upp inspiration och butiker så det räcker och blir över (; Hitta ett antal i stan, så jag tänkte nog dra dit imorgon. Och sen ska jag ju självklart på panduro <3 Älskar verkligen att pyssla. Dock så gillar ju inte riktigt min rygg det, men man får lida för konsten ^^

Annars så har jag kikat lite mer på min nya favvoserie 'life unexpected' och käkat supergod lasange. Snart är det paradise (XD i know, i´m hooked) sen måste jag hänga in tvätten i garderoberna och även handtvätta lite shit. Veschta hemmafrun, se jag kan faktiskt :D Jo sen ska jag kika lite på vilka bilder jag ska börja med till mitt första scrapbook album, tror det blir the early years.. (: 

lilla flinga.

God morgon alla vänner.

Okej, jag har inte vaknat precis just nu, men så länge har jag inte varit vaken. Har dock legat i sängen och filosoferat lite och funderat lite. Men vetni vad jag såg när jag drog upp rullgardinen? Jo det här;




Woho, vinterns första snö ^^ För nu är det väl vinter, när snön kommit ? (: Igår var det höst, idag är det vinter.

Idag har jag nog tänkt pyssla lite, får se om det blir så, men det var tänkt iaf. Sen har vi ju också tvättstugan idag från elva till tre. Och efter det ska vi åka och handla. Så det händer ju lite i mitt liv idag XD

Nämen jag är iaf helt inne på att börja typ scrapbooka, typ göra ett fint album. Istället för att ha ett vanligt gammalt album kan man väl göra ett fint, där man väljer ut dom bästa bilderna och scrapbookar varje sida, och kanske skriver nån trudilutt om kortet. Det skulle väl bli bra? Tycker jag iaf. ^^ 




Nått sånt kanske? (:


so good.


Oh, han  har gjort det igen. Joshua Radin har släppt en ny skiva. HAN ÄR SÅ BRA! Blev så himla grumpy när han ställde in konserten här i gbg. Hade verkligen velat se han spela live. I DIE, han är så bra.

Här är en gammal goding från en gammal skiva;


So much.

WOHOHO! Är så pepp på en film som ska komma. 'Legend of the guardians, The owls of Ga'hoole' Oh, vill se den nu, nu, nu! (;



Verkar så himla, himla bra. Älskar ju såna filmer. Animerade djurfilmer, gotta love'em! (; Och denna verkar ju superb. Påtal om djurfilmer så tror jag minsann att Jonas hittat mitt älskade barnprogram 'De vilda djurens flykt'. Men dock på engelska, tror nämligen inte att dom har översatt hela serien till svenska. Hade ju velat se den på svenska eftersom det är ju som do rösterna och så man kommer ihåg, men det blir nog bra ska ni se.

Har förresten börjat kolla en ny serie idag 'Life unexpected', än så länge (sett ett avsnitt) verkar den bra (; Handlar om en tjej som blivit bortadopterad som bebis och nu (hon är typ 16 år) har hon hittat sina biologiska föräldrar. Btw, så mamman i serien är hon som hade huvudrollen i serien 'Roswell', kommer ni ihåg den? (; Kommer iaf ihåg att jag var lite het på Max i den serien :D




Så himla nittiotal, Roswell, hoho! (: Men hon har då tammetusan åldrats bra Shiri Appleby, som är med i båda serierna. Hot mama (;

Gimmie some.





Oj, hittade ju tok fina vatar och mössa på Gina som jag bara måste ha tror jag! How cute is this? Nu blir det lite mat i magen kanske.


what comes next?

Okej, nu har jag bokat tid på vårdcentralen. Har så sjukt ont längst ner på ryggen, början på stjärten, på vänster sida. Så jag hoppas dom kan hjälpa mig. Ska få gå till en sjukgymnast först och se om dom kan hjälpa mig.

Sen då, har bestämt att vi ska äta sushi til helgen, är så himla sugen. Och självklart då så ser jag sushi överallt. Grr. HÅHHÅ! Jo juste, ska ju jobba på söndag också, det är ju najs. Blir i Kungsbacka. Hoppas att bilen är klar tills dess (den är på verkstan). Tycker det blir så tjorvigt att ta tåget dit ut.

Hejhej.

the update.

Oj oj, spännande på la ink ska ni veta. Men nu hade jag slut på avsnitt. WÄH! Aja, kan ju uppdatera er lite om sundsvallstrippen. Har ju inte gjort destomer stuff när vi var och hälsade på. Umgåts med småbrudarna, målat lite naglar, käkat god mat, lyssnat och tittat på när dom renoverat i köket hos syrran och sådana saker. ^^ Jag tog ju med mig kameran men det blev inte speciellt många bilder.

Här spelar iaf Jonas och Clara lite hänga gubbe (;




Och sen var vi ju på lite småparty med Aina & co. Stina var ju med också. Riktigt roligt, drog aldrig på krogen, tycker det är riktigt najs med hemma fester (: Det snackades en massa, spelades gitarr och sjöngs. Jag spelade faktist lite på bongotrummor också. HAH. Som tur kanske ingen riktigt hörde hur dålig jag var (;
Sen på natten tog vi bussen ut till matfors, och Jonas mådde blaj hela söndagen XD Han som sa till mig att vi skulle ta det lungt så man kunde göra nått på söndag ^^

Det enda vi gjorde då var nog att dega, och faktiskt så bytte vi däck på bilen. Jag fick ta i och hålla i the big guns, eftersom Jonas mådde lite pyton. Men han klarade sig rätt bra ändå, mina fingrar not so much (;



Nu ser man inte riktigt här på bilden, men dom var skitiga as hell! Fick lite nostalgiska känslor när jag tvättade bort smutsen. Var alltid det pappa gjorde typ vid middagstid, han hade varit ute i garaget och meckat och sen när det var mat kom han in, gick på toa och tvättade sina meckarhänder. Just den där synen hur skitit det blir i handfatet och den där lukten; olja/smuts/tvål ^^ hih. Och btw så klarade mina naglar sig igenom däckbytet (:
Det var lördagens party som fick min pekfingernagel att lossna ^^

Nu blir det nog lite Dexter och lite mys med min boyfriend. <3


Räven.

Sådär ja, då var denna dagen över och comhem snubben har varit här och bytt uttag. Det tog typ höst tio minuter för han. Och här har jag gått och oroat mig typ halva dan. HAH. Töntigt värre. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när dom är här. Man kan ju som inte riktigt bara sitta och stirra på dom, lite creepy. :D

Har även kollaat lite la ink (: Det var så grose, Kat hade blivit biten av en spindel i ögat :O Ojoj, är ju så himla mycket smaskigt som har samlats upp medan vi varit borta (: HÄRLIGT!

En grej som jag suttit och klurat på är ett barnprogram som jag såg när jag var liten. Satt för tusan halva bilfärden igår och funderade, vill nämligen se den igen. Handlar om massa djur i en skog som måste fly. Och idag så hittade Jonas titeln; De vilda djurens flykt. Åh, den var ju så himla bra! Finns ju inte så bra barnprogram idag. Nu är det bara toklöjliga plastserier BLÄ! 

This is the shit




Jonas ska se om han kan hitta och ladda ner den, HOPPAS!

Nu blir det nog lite mer la ink tror jag minsann.

PUSS


whatteF.

Oh, vet att jag inte uppdaterat destomer på senaste. Har ju varit på bizzy i Sundsvall s[ jag har inte hunnit. Ni ska f[ en rej'l update, promise. Och nu ser jag att det inte g[r att g;ra dom tre sista bokst'verna i alfabetet, wierd! Aja, men jag uppdaterar senare. Nu 'r jag lite f;r n'rvis f;r att g;ra det, ska ju komma n[ gubbar och byta i v[rat comhem uttag >D


jamen toppen hörrö.

Sicken strålande höstdag det var idag då! Solen skiner och så är det lite sådär småkallt så det biter lite i kinderna. HÖST kallas det! (;

Idag har jag hunnit med;
Vakna
Fika
Fixa fejjan
Träffat världens bästa Indiska brudar
Gå på syste
Fikat smaskig bulla
Groomat Jonas :D
Fecebookat lite
Spelat den dagliga ronden av kort på ze computer

Och så förhoppningsvis ska vi hinna med lite vändåtta och fixa sig inför kvällen, plus mat såklart! (:

Nu ska jag nog spela nån runda kort till, sen blir det nog mys i soffan. Men en sak grubblar jag på; what to wear tonight, WHAT?

hänger du löst?

Olle får tummen upp. Från idol alltså (; Och Linnea, hon är MIN idol (: Jepp jag har blivit en idoltittare. Har inte varit det på några år, men i år så.. bara blev det. Och nu är man hooked. Och ett glas rött på det så är kvällen räddad. Och helt fel är det ju inte att ha en sovande tio åring här brevid sig i soffan, aaw (; 

Snart blir det nog faktist sängen, har ju klivit upp vid sjutiden imorse, pjuh! ^^

SNAARK.. 


oh, you know..

Hej alla barn!

Nu ligger jag mätt och belåten (med en mysig filt på mig) i storsoffan och myser. 

Dagen som den började faktist inatt :D Jag och Jonas har vårst tillhåll i Claras rum för tillfället. Och där sover vi på en luftmadrass, som läker. Så jag kan beskriva natten med ett ord, GROP! :D Och sen på morgonen när jag skulle kliva upp, så blev det en ännu djupare grop för Jonas att ligga i, stackarn. Men han snoozade ändå på nån timma till ^^

Jag skjutsade in han till skolan vid halv tio och drog senare vidare till Birsta, inte igår jag var på stan så tidigt (;
Jag kikade runt lite och hittade lite smått och gott. Hittade en ring på S.I.X. som var supersöt, en guldring med en liten rosett med rosa stenar på. Sen hittade jag lite nagelstenar, har blivit tillfrågad att fixa naglarna på lillskruttungen här så då vill man ju ha lite bling och fixa med också (:

Vid tolv skickade jag medelande till Jonas att jag var på väg hem till Matfors (han skulle sluta kring fem var det sagt) och att han skulle ringa när han var klar så kommer jag och hämtar honom. Då fick jag ett mess tillbaka 'Åk inte ännu. Jag är klar strax, kom hit så kommer jag ut'. Så han var redan klar (så snabbt gick det att laborera och så smart är han ^^)

Så då drog vi iväg p cubus och köpte en fodrad tröja åt honom, eftersom lilla hjärtat har nämligen glömt sin jacka hemma och det är svinkallt här. Så det var behövligt. Det blev ett par handskar också.

Man känner ju sig som rätt hemma här i stan, kära Sundsvall <3 Och imorgon blir det förhoppningsvis lite party med trevligt folk. YAY! I´m craving some social interaction. :D

Aja, nu blir det nog bara lite deg, mys och matkoma! (Btw, har hunnit med en lite snooze idag också :D)

peace out! ><

HEJ Sundsvall.

Ja, nu var vi framme, eller rättare sagt kring sx tiden var vi framme. Nu har vi käkat lite från Max och är rätt nöjda efter 9 timmars bilande, pjuh! (Och btw så rymtes alla grejer i en bag.. nästan ^^) Efter vägen har jag haft nöjet att se en massa rådjur. IH! Blir så glad när jag ser djur sådär i det fria (; Imorgon blir det att skjutsa Jonas till skolan vid tio tiden, sen ska jag nog ut till birsta och kika om dom har nått trevligt på S.I.X. (smyckesbutik) ^^ Herregud det var ju ca två månader sen jag var där sist. ABSTINENS! (: Men först och främst blir det lite robinson ikväll och slö i den gigantiska soffan som finns här hos min syster (: Och lite systerdottermys såklart ! See ya!

Up, up and away!

Ja, då ska vi ut och göra vägarna osäkra (; Sundsvall nästa! YAY! Har klivit upp halv åtta och skrapat ihop en apelsinsallad så man har nått att snaska på efter vägen, sen har jag ju köpt karra såklart. Vad är en roadtrip utan karra lixom ^^ gottegrisen has spoken..

Well, då syns vi i Sundsvall gott folk!

natten som så.

Vaknade morse av att jag fick ett mess på mobilen (vid åtta :O) om jag velade jobba idag mellan 16-20.15 i Partille, och det vll jag ju! (: Men nu är det bara det kluriga hur man ska ta sig dit? Tror det blir bilen, skulle typ ta 50 minuter att åka kommunalt, nej tack!

Btw, jag har vaknat inatt och insåg att jag hade drömt nått om statoil i Malmberget. Då började j tankarna rulla (jag kunde verkligen inte somna om), jag började tänka på när jag och Ulli spelade in en kort lliten film med pappfigurer :D Då var ju 'starre i marre' med ^^ Och sen fortsatte jag tänka på filminspelning, vi
 gjorde även en lite "film" eller vad man ska kalla det som hette 'Purjo Pulks' :D HAH! Jadu, those were the days my friend.. :D

Nu ska jag käka lite frukost och fixa fejjan (: Se ya.

what did you do?

Ja, om det är någon som går in för en roll är det väl ändå Jared Letho i filmen 'Chapter 27'. Han har gått upp en massa i vikt för rollen.



I vanliga fall är han ju.. ja, en hunk helt enkelt. ^^ Tror jag har trånat efter honom sen jag var liten och såg serien 'My so-called life' med Claire Danes i huvudrollen. Det gjorde väl dom flesta tjejerna då, eller? (;



hih, lillJared^^


do or die.

Okej, nu har jag planerat ihop lite av det jag ska packa imorgon. Ni vet det är en lång process det här med packplanering (; Än så länge är det här vad jag har fått ihop;





Och ja, jag vet att det bara är över en helg vi ska vara borta :D Men man måste ju ha alternativ att välja på såklart! Jonas sa att vi ska packa allt i en bag, vad tror ni? Kommer det rymmas?

To be continued..


cheeky.

Sitter just nu och kikar på paradise hotel, hah, jag vet, cheesy, men vafan det är ju rätt amusing :D Annars har jag inte gjort destomer idag faktist. Kollat lite Medium som min käre sambo dragit ner åt mig, första säsongen. Har ju kommit ifatt i alla mina andra serier så då tänkte jag att Medium har jag ju inte följt destomer och den är ju ändå uppe i rätt många säsonger. Så det blir bra plöjtitt (;

Imorgon måste jag ju packa, blev inget av det idag. Ska dammsuga lite också. Så man inte kommer hem till veschta dammboet. ^^


dreaming.










Naglar; avklarat. Och jag är supernöjd. Nu ska man bara vänja sig igen med längre naglar (: Tänk att man går och fixar dom på salong för massa pengar när man kan göra det hemma för en billig slant ^^

Nu återstår bara att packa inför trippen. IH, ska bli så kul!


Looking good.

Goodmorning sunshines! Jag har sovit som en stock inatt, lite svårt att somna dock. Det var 'medium's fel. Tyckte att det var ett bra program att sova till, men sen blev det ju lite för spännande så jag råkade ju se typ ett och ett halvt avsnitt :O Oupsii! Aja, försökte kliva upp när Jonas klocka ringde vid tio, men vi båda "skulle ju bara gosa lite" så somnade vi och klockan blev halv elva. Aja,nu är jag ju uppe iaf (: Måste verkligen gå och lägga mig tidigare idag, så man hinner vända dygnet lite innan vi drar iväg. Åker nog rätt tidigt på torsdag så vi kommer fram i bra tid, och man vill ju inte missa Robinson direkt :D

Hih, denna fina lilla teckning hittade jag på min dator i morse;


Hih, han är inte den bäste på att rita men söt är han då min boyfriend :* Mitt hår var verkligen vackert måste jag erkänna :D

Kanske man ska fixa naglarna nu rå.

Shocker.

Gudars, mina ögonlock är på tok för tunga för att sitta uppe och spela spel på datorn. Just one more level.. :D Men nu är det färdigspelat. Ska strax hoppa isäng, ska bara kika om det finns nått på teve man kan sova till :P

Visst sa jag att jag klippt luggen, om inte: Jag har klippt min lugg (;



Lite kortare och lite rakare, jag vet, fruktansvärd stor skillnad, right? (; Nu känns det som om jag kommer ha småhår i ögonen rästen av veckan :O Inte det lättaste att klippa luggen själv, man ska se vad man gör men ändå inte titta för mycket så man får allt i ögonen, klurigt värre.

Och sen ver jag inte om jag berättat att jag äntligen köpt mitt älskade halsband som jag trånat efter ett tag nu.



Jag glömmer verkligen bort jättelätt vad jag skrivit om tidigare :D Så bli inte förvånad om jag nämner nått jag redan nämnt förut en gång (eller två ^^) Oh well, ska dra mig tillbaka nu annars somnar jag väl här vid datorn.

Good night & Sleep tight.


Okt. 11, 2010

Sitter ock kikar 'svenska hollywoodfruar' hah, ena kvinnan verkar ju vara helt.. ja jag hittar inte ens ord. Omänsklig? Obehaglig iaf. Usch.

Aja, sprang ju på stan en sväng idag, hittade det jag skulle ha. Köpte en ny mascara jag inte testat tidigare, isadoras wig wham. Hoppas den är bra. Sen inhandlade jag även rosa bandet, ett ljusfat, ett doftljus (luktar verkligen urk i badrummet så doftljusen går åt ^^), och ett nagellack. Ska fixa naglarna imorgon så att dom är långa och fina till vår sundsvallstripp (;

Juste, har lite bilder på byråerna, som är klara, vita och fina. Jag är helnöjd!





Ena bilden är lite suddig men äh, man ser ju att den är vit iaf :D


måste hit, måste dit.

Morning. GAH, måste iväg på stan idag. Ska lämna papper till arbetsförmedlingen och sen måsta jag inhandla lite smink /: WÄH. Har nästan slut på puder, ansiktscréme och mascara. Huhu, schvisch så försvann nån hundralapp ):




Tycker inte om att slösa pengar på sånt som man måste ha, och då menar jag inte 'OMG, den där tröjan MÅSTE jag ha' utan 'HMM, det är slut på smink, MÅSTE köpa nytt' BLÄ. Roligare att köpa roliga saker (:

I'm off.


Hachi.

Åh, såg en så himla bra film idag. 'Hachiko, a dog's story'. Jag är ju så blödig av mig så jag låg här i soffan och snyftade medan jag småkikade på Jonas då och då, som satt vid datorn med headsetet på, så att han inte såg. ^^ Saknar verkligen Mallis när man ser sådana filmer. SNYFT!





Filmen är ju baserad på en riktigt händelse, och bilden här uppe är på den 'riktiga' Hachiko. Så söt. Och lojal. SE FIILMEN! :*


This is what i´ve done.

Tjoho, nu har jag klippt min lugg lite, hade blivit alldelens för lång. Jag har även måöat ett andra lager på ena byråens toppsida. Tyckte att det endast var där som det behövdes ett andra lager. Så imorgon ska jag fixa ihop dom, det blir nog najs.

Har varit rätt fint väder idag också men jag har inte visat ens en fot utansför dörren :O Har haft för mycket för mig här inne idag (: Men här kommer lite bilder från igår från våran promme i det soliga vädret.



på g ut (;






vi hittade en liten stig som ledde till..




ett jätte mysigt bostadsområde (:




höstigt värre (;




wiiie.




hah, den bilden var bara för ful för att inte lägga upp :D




Jonas hade också ett 'wiiiee' moment :D




HAH, smilfinken i bakgrunden :P




hittade en superfin trädgård där man verkligen inte ser att det är höst nånstans (;




sen bar det hem igen, upp för veschta uppförsbacken! :D


Nu är det film som gäller!


Måleri AB.

Nu har jag minsann målat första varvet av lackfärgen på byråerna. Kommer bli superfint ska ni se.



work in progress



Vet inte om det kommer behövas ännu ett lager, men vi får väl se. Jobbigast är nog att måla kring nyckelhålen på dom stora lådorna. Dom är ju nämligen av metall och går inte att ta bort, så då får man vara såå försiktig och måla med en yttepyttelite pendel. Men jag tror det blivit bra iaf (:

Kollade förresten 'gone in 60 seconds' igår. Den är ju bara för bra. Lite action, lite Angelina Jolie, lite snygga bilar. Kan det bli bättre? (: Undra hur många gånger jag sett den? HMM. Och ni kan ju förstå att jag tappade halan när Jonas sa att han aldrig sett den, bara sågra snuttar av den. HUR KAN MAN INTE HA SETT DEN? :D 


Pjuh.

Nu har jag minsann slipat våra två byråer, inklusive alla lådor som hör till, sen har jag grundmålat allt också. Hört-Katti må jag säga. Och sen i mitten av allt så gick ju såklart en säkring, gjorde mig måttligt road. BRR! Men Jonas sprang som ett spjut till OK och köpte nya säkringar (det enda alternativet, eftersom jag var lite SMÅTT grinig ^^) Och sen fortsatte jag i mitt pyssel. Jo juste hann prata lite med både mor & far en sväng ochså i nån paus dära.

Nu är jag hungrig som ett djur och har ont i min 'pyssel-axel' (får alltid ont på ett speciellt ställe när jag pysslar med nått) Så nu sitter jag och käkar hårdbröd med pepparsalami och dricker lite proviva, heaven! Och om Jonas tillåter ska jag nog dega ner mig i soffan och kika på nått trevligt (han har nämligen hoggat teven nu ^^)




bra.

Idag har vi varit och köpt en massa målar grejor, ska nämligen måla om två byråer. Just nu är dom ljusgröna men dom ska bli vita. Antikvit närmare bestämt (:

Har även varit ute och prommat i det otroligt härliga höstvädret! Plåtat fina höstbilder också minsann, ska fixa in dom senare, men nu blir det målarkatti!

(btw, har ätit SUPERgoda squashplättar just! ^^)

homefashion a'la H&M.

Åh, vad man vill ha mycket. Är så sjukt fin stil på allt just nu, från kläder till heminredning. SÅ jag. Här är lite fint från hm home som jag verkligen vill ha, såå fint.



I'm such a girly girl (; Rosa är färgen för mig! Eller rättare sagt jag har nog tre favvofärger; ljusrosa, senapsgult och marinblått. Jepp, så nu vet ni. 


fabulous fantasy.

Sitter och kikar lite på idol nu, jag vet chockande, jag tittar på TV! :O Händer ju inte varje dag faktiskt. Har kikat på Big Fish tidigare idag också, dock inte på teven utan på pch:n (; Den är ju så himla bra. Tror det är tredje gången jag ser den, love it. Så himla mysig film alltså! Ibland skulle man ju verkligen vilja gå in i en liten fantasi värld. 








Myspys film deluxe.


stekos.

Karradag idag då. JIPPI. Onyttig som jag är. HAH, det här med cleansing-week var inte riktigt min grej :D
Vi har varit iväg och skadebesiktat bilen, det gick ju snabbt och smärtfritt. Sen har jag stekt lite plättar eftersom vi ska göra crepes iidag, hatar att steka saker, blir så osigt när det inte finns nån riktigt jäkla fläkt. BLÄ! Fattar inte varför man bygger lägenheter utan fläkt? /: DUMT!

Btw, så är det nu set in stone att vi ska till Sundsvall nästa helg, KUL! Åker upp på torsdag och hem på söndag eller måndag. Vi får se. Oh, kulibruli det ska bli!

Nu lite parenthood!

trippo?

Tjohej. Idag har vi varit och shoppilerat lite mat på coop. Och ätit supergod citronpasta, MM! Och som det ser ut nu så blir det nog en tripp till Sundsvall nästa helg, NAJS! Saknar mina små skruttungar till systerdöttrar och mina indiskabrudar!

Ser dock inte fram emot den långa bilresan, usch. Fast nu är det ju iaf nån annan väg än Sundsvall - Gällivare, den har man ju kört så det räcker och blir över. Btw så är jag såå sugen att åka hem och hälsa på, HUHU, men det lär ju inte bli av på länge /: Vet inte ens om det kommer bli av till jul /: Vi får se.

Aja, nu ska jag kika lite på robinson :D

dagen då.

Jadu, dagen har bestått av att kika på ett avsnitt av gossip girl, ett av weeds och ett av 90210. Sen har jag legat i sovrummet och bara filosoferat och funderat lite. Hmm, sen har jag.. suttit vid datorn rätt mycket. Typ spelat och shit. Jag har även tagit en låång dusch (så skönt) sen har jag käkat lite middag (rester sen mor var här, LYX) och efter det har jag och Jonas kikat på 'How to train you dragon' Så himla bra! LOVE IT!



Så himla bra och söt (: Älskar ju verkligen animerade filmer. Se den, se den :D

Ja så innehållsrik har min dag varit, fyfan vad less man blir.


bzzz.

ÅÅH gudars, nu har jag kommit in i en såndär svacka när allt bara är tråkigt /: Har inte fått nå pass än så länge denna vecka men vi håller tummarna.

Igårkväll kikade jag på filmen på sexan, 'The Condemned', har sett den tidigare men tycker den är rätt okej så inte mig emot att se den igen. Sen hade jag ju SÅ tråkigt så whatevs lixom :D


Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra, kanske kolla en dokumentär eller två. HM! Och det blåser som tusan ute och är mulet, not najs. Man blir ju som mer pepp om solen skiner, fast att man inte ska gå ut. Jag kan ta som dagens uppgift att gå och boka tvättstuga :D Ja herregud..



Sortera mera.

Ja idag har jag minsann sortera lite i mina kläder, har rensat bort massa kläder, känns skönt (: Nu får jag plats med alla mina nya plagg (; Och sen har jag plåtat lite mer av mina nya grejer plus nysoffan och en liten ask som jag målat och fixat till (: Jo, och mitt fina smyckesställ som köpte på panduro för ett tag sen.














Så himla mysig soffa! I love it. Dock behöver vi som sagt köpa ett nytt vardagsrumsbord, eftersom vårat gamla är ju såå stort. Men sen blir det nog slut på shopping ett tag. ^^




nytt.

Första dagen utan mamsen här, känns lite tomt. Men det var ändå lite skönt att mysa ensam med Jonas i soffan igårkväll (; Hon ringde i morse halv elva och sa att hon böt tåg i boden, så snart är hon nog hemma.

Btw, här kommer en liten bild från i lördags, mysmiddag deluxe.




Hah, efter dessa dagar så behöver jag nog en cleansingweek. Fybubblan vad mycket onyttigt jag har tryckt i mig, hmm få se nu; chips, dipp, godis, ostbågar, kakor, bullar och kladdkaka (med grädde)! :O Jadu..

Men nu har jag iaf stoppat i mig en liten nyttigare frukost, smoothie och hårdmackor.  (: Hm, what todo today then? Inte den blekaste måste jag säga, vi börar väl som vanligt; med en serie eler två :D

 


Update 2.

Jahapp, idag åker mamsen hem. Det har varit riktigt mys och trevligt att ha henne här (: På onsdag då hon kom åkte vi ut till backaplan och var på emmaus och shoppade lite, jag hittade en söt liten tröja. Sen på torsdag åkte vi till stan och shoppade loss ^^ Jag har hittat massa fina saker (; Här är en del av dom;







Supernöjd med mina nyinköpta skor (: Och båda är fodrade, WOOP, det blir härligt till vintern! Det översta paret är från din sko och det andra från skopunkten. Det första halsbandet är från New Yorker (LOVE IT) och det andra från HM. Har även köpt lite kläder också, men har inte fotat dom än. Men är riktigt nöjd (:

Vi har kikat lite film också (har faktist inte bara varit galet shoppande :D) igår kikade vi 'brooklyns finest', var helt okej fast lite seg. Inte riktigt som jag hade tänkt mig men som sagt helt ok (: Och i förrgår kikade vi 'repo men', OH, den gillade jag verkligen, och så var ju jude law med så, MMH, :D



Repo men rekomenderar jag verkligen! Nu blir det lite 'oprah'. See ya! 



Update.

Hejhej, en liten uppdatering. Var ju ett tag sen sist. Har varit så upptagen nu när mami är här så har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn. Men som ni ser lever jag ju :D

Jag ska skriva mer senare. Vi har haft riktigt trevligt, shoppat massa fint och idag har vi färgat håret på varandra, riktig girltime! (: Men nu ska vi nog kika lite teve och sen kanske ta en liten promm. Syns sen (;

RSS 2.0