trala..

Tjenixen. Nu ere höst minsann. Så fint när löven börjar bli röda och gula, me lajki!






Och denna lilla luringen låg och mös i solen utanför vår balkong!
Attans katter alltså, men dom är ju så gulliga ^^


Idag blev det en väldigt effektiv dag. Jag har storstädat, tvättat, handlat, shoppat; skor på skopunkten, bh på H&M, basklänning på emmaus och lämnat tillbaka en kjol på kappahl. Plus att jag duschat och lagat mat. Crazy bizzey (; Och nu sitter jag och kikar på idol. Hejsvejs.





creature.

Oh, snart åker jag ju hem. Så himla skönt att jag fick semester, trodde inte jag skulle få det men sedär! Och rackarns att jag har börjat bli förkyld. GRR! Men det struntar vi i, eller hur? Preppar med allt jag kan komma åt (:

Jag och syster har försökt planera lite grejs vi ska göra när jag är uppe. Och det ska definitivt bli en eller två plåtningar uppe nautanen. Är så pepp! (: Har letat runt efter lite inspirationsbilder. Känner att min kreativitet varit instäng alldelens för länge nu ^^ Så nått åt detta hållet får det nog bli på en plåtning (:















Jah, något åt det hållet. Skogsvarelse är ordet jag håller i (; PEPP, PEPP! Hoppas bara vädret inte sviker oss, hört att det har regnat en del där uppe på senaste /: Oh well, då får det väl bli en blöt skogsvarelse då :D För plåta ska vi, god damn! Har packat ner allt man kan behöva i materialväg ^^ Lite vax, lim, hår och en MASSA smink. Det blir nog bra ska ni se (;

Ne nu ska jag göra mig iordning för jobbet. See ya!


mr P.

Igår var jag ledig, var ju som übernajs. Var iväg till frölundatorg och shoppade lite, dock blev jag lite besviken på newyorker, GRR! Hittade inte alls det jag vela ha. Hittade bara lite smycken. Är så avundsjuk på Köpenhamn, dom hade ju ett sjukt stort Newyorker. Tre våningar. Där hade dom säkert haft allt jag vela ha. Buhu. Oh well. Hittade iaf en liten tröja på monki, show you later.

Sen så kikade jag en liten film på eftermiddagen. SÅ BRA!



Var verkligen en film för mig, både hemsk fast mysig.



Två sötisar (;


like a bird.

Hejhejhej.

Har legat i sängen till tio idag, så skönt. Bara ligga och filosofera och vicka på tårna som att man inte har ett enda bekymmer i världen. Det var härligt. Sen har jag gått upp och placerat mig i soffan och käkat frukost och kikat på lite serier, vår allas älskade bröder är tillbaka med Supernatural. YEY!

Och nu är jag precis påväg ut till frölundatorg och shoppa lite. WOOP! Och såhär ser jag ut idag.



Tröja från Zara.
Shorts och strumpisar från H&M.
Halsband från mommo <3






Kör även på lite linser idag (.

Puss och hej!


CRAZY weekendstart.

BÖÖHP! Fy tusan vilken lång dag det här har varit. Vaknade upp i morse vid kvart i sex av en väldigt irriterande ringklocka, trött som tuusan. Har inte varit den bästa dagen på jobbet. Är ju lön idag så det har varit SJUKT mycket folk i farten. Och när det är lön blir folk som galna. O-M-G. Har varit några stunder av irritation ja. Så en jobbdag-LÖNDAG på nio timmar har gjort mig rätt slut, somnade rätt snabbt i soffan efter jag kommit hem.

Nu sitter jag och kikar idol, käkar lite godis, försöker skriva en matlista och förbereder mig mentalt på en hel lönhelg av jobb. Får se till att vakna på rätt sida imorgon.

Ha det bra sötisar!

shopshop.

Hej mina vänner.

Nu har shoppingtomten varit framme igen. Och idag blev det;



En söt tischa från H&M Divided.




Ett par vinterdojjor, kan man aldrig ha för mycket av (; Dom också från divided.




Och en supersöt basker, divided även där. (: Passar perfekt till min nya höstjacka (:


Sen kom jag på att jag glömt att visa ett par skor jag köpte i danmark;



Fanns massa härliga skor i den butiken och dessa trevliga kostade bara 199:- Crazy.
Ångrar att jag inte inhandlade fler skor bara (; Hiho, i just looove to shop, don´t i (;

Nu ska jag kika lite robinson i väntan på att Sandra ska komma hit och baka lite pizza med mig (:



all alöne.

Mhmm, Jonas drog ju hem igår så idag är första dagen helt ensam. Känns faktiskt skönt må jag säga. Man behöver lite alonetime ibland. Dock är det ju sjukt tråkigt att laga och äta mat själv. Så imorgon ska jag tvinga hit Sandra för lite hemalagad pizza och en film kanske. Och lite tjejsnack på det, najs blir det nog (:

Men idag blir det jobb 14-20.15 sen lite städ kanske, Jonas städa det mesta på söndag när jag inte var helt på G så jag får väl ta resten nu. ^^

Auf wiedersehen.

Weekend.

Hej och hopp! Jag lever! Har bara inte haft så mycket ork att blogga. Gårdagen var ju en deg dag med stort D! Indeed! Hah. Om jag säger såhär så kände jag mig lite smått schleeten efter lördagens bravader! (:
Hade riktigt kul i lördags iaf, vi var typ 12 personer intryckt i Emmas lilla lägenhet, riktigt mysigt och roligt hade vi!

Sen blev det styrbord barbord för oss, och där shakade vi loss lite. Jag drog hem vid.. halv tre tror jag och resten fortsatte pertajande på stickys fick jag höra. Tusan, nu i efterhand ångrar jag lite att jag for hem, men men.. Det kommer fler gånger (;

Ja iallafall blev det soffdeg och maxmat på söndag (: Och nu är det en ny vecka och Jonas ska lämna mig i två veckor för att dra upp tioll Gällivare och mysa runt. Om jag har tur kanske jag får semester vecka 40 så jag kan åka upp en sväng. Höst i norrland går inte av för hackor!

Nu ska jag mysa lite i soffan. Tjillevippen!

efterlängtad kväll.

Tjenixen prefixen.

Nu håller jag på att fixa mig klar inför kvällen. Ska kila iväg till Emma om ett litet tag. Som jag har längtat, har tusan inte varit ut på sjukt länge. Ska bli riktigt skoj tror jag. Undra vad alla andra kompisar ska göra en kväll som denna? (; Vad ni än gör hoppas jag på att det blir trevligt.

Pöss på er!

mjao!

Oh, måste alldelens strax springa till bussen, men först en dagens;





Allt är från H&M, och tröjan är ny (: Love it!



Bad morning.

Aloha! Idag är det onsdag, och vad säger det? Ingenting faktiskt, bara lite jobb står på schemat, 14-20.15.
Ganska rutten morgon, eller ja, har sovit rätt dåligt så har väl inte det bästa humöret just idag. Får väl försöka att turn the frown uppside down när jag kommer till jobbet då. Hmm, läste dock att man kan faktiskt bli deprimerad av att låtsas le mycket. Ojoj, då ligger vi i service branschen rätt illa till, eller?

Men nu ska jag nog ta och äta något innan jag drar till bussen.


shopping update.

Godkväll mina kära.

Nu sitter jag och kikar på idol, men tänkte samtidigt lägga upp lite bilder på mina fynd i från köpenhamn, plus lite annat inhandlat här hemma (;



Denna trevliga lilla spagettiburk hittade jag i en underbar inredningsbutik (:




En myspys kofta, lite preppy sådär, från Newyorker.




En liten plisserad kjol också från Newyorker. Btw så var Newyorker i Köpenhamn skjukt mycket större än här i Göteborg, så det var ju trevligt! (;






Sen hittade jag en väldigt söt klänning på en butik som hette Next. Är ju helt såld på sådana kragar (:
Sen hittade jag inte mycket mer i Danmark, men jag är nöjd ändå (:




Iförrgår shoppade jag lite på jobbet, två tröjor till Jonas sen ett par svarta byxor till mig (som jag inte orkade stoppa upp, ja menar det är bara ett par svarta byxor ^^) plus att jag köpte denna lilla goa halsduk. Redan en favorit ska ni veta!






Och idag var jag ju på emmaus en sväng och hittade dessa fynd. Ett riktigt kap ska ni veta, 125:- för ett par gammeldags vinterkängor, och är rätt säker på att det är riktigt skinn. Tyckte dom var supersöta.


Nu ska jag fortsätta med idoltittandet, ha en bra kväll!



movietime.

Har inte blivit allt för mycket film på senaste faktiskt, men dessa två har vi hunnit med.



Faktiskt en helt okej superhjälte film, dock tycker jag att sånahär filmer har blivit sämre med åren, som om det blivit mycket mindre handling och mycket mer specialeffekter. Tråkigt.




Hah, sen var vi ju bara tvungen att se den här ^^ Faktiskt besviken, tyckte dom gjorde lite parodi på sig själva. Jag menar det skulle ju vara scream inte scary movie. Som om dom som gjorde filmen visste att folk skulle tycka att filmen var töntig så dom drog med sig själva lite. Då kunde dom ju helt och hållet låta bli. Så nej, ingen tumme upp här inte.


vardag.

Hej vänner. Idag är jag ledig. Så jag har dragit mig i sängen lite, nu kikar jag lite serier. Senare ska jag nog röja lite här i lägenhet och sen åka och köra lite ärenden. Behöver lämna in ett papper till ams och posta lite paket och kanske fara förbi emmaus en snabbis. Jepp det är vad jag ska göra idag (;

På tal om nå helt annars så jääklarsch vilket väder vi har, total storm. Galet, igårkväll trodde jag nästan att man skulle få ett träd genom fönster eller att en katt skulle flyga förbi. Helt galet blåsigt. Men ändå rätt mysigt.

Nu ska jag nog fortsätta dega (;

Btw, hörde rykten på radio att det kanske ska komma en 'pre' sex and the city serie. Typ när Carrie fortfarande går i skolan, på åttiotalen. Tror det skulle bli en riktgit rolig serie. Håll tummarna!

countrygirl.

Tjo, ska strax springa till bussen. Jobbar 8-14 idag. SÅ skönt. Men sen blir det nog lite födelsedagsshopping efter, är ju nåågon som fyller år på onsdag (;

Här har ni klädvalet för dagen.



Både skjortan och kjolen kommer från H&M!


En ledig dag.

Hejhej, sitter och kikar lite på true talent som Jonas dragit ner åt mig. Skönt att vara ledig idag. Ska iväg och fika med Elisabeth på stan om ett tag, trevligt!

Igår var jag faktiskt lite spontant sådär på vip shopping kväll på monki och weekday. Hade inte tänkt att gå men gick ändå (; Hittade massa fint. Var lite brådeis eftersom jag kom dit först vid halv nio så jag testade ingenting, och till min besvikele passade inte mycket på mig nu när jag testade det idag :/ Behåller bara en mössa och ett par strumpisar. Huhu, tråkigt. Oh well..

Sen var jag och Sandra och käkade lite mat och drack ett glas vin och bara snicksnackade lite, riktigt trevligt.

Men puss på er peeps.

Ett skratt förlänger livet.

Tjenixen. Nu är det ju höst mina vänner, brruuu. Men det är lite mysigt ändå. Har dragit på mig en myströja och myst framför svenska miljonärer i soffan. ojoj sicket blåsigt väder det var ute idag, trodde jag skulle blåsa bort när jag kom ut efter jobbet, crazy. Och mörkt var det. Höst i tell you!

Btw, fick mig ett gott skratt idag på jobbet. Kom fram två småtjejer till mig (kanske en åtta år sådär), dom tittade bara på mig men sa ingenting. Trodde dom var lite blyga och vela fråga något så jag sa hej. Dom hejade tillbaka, och sedan ploppade det ut ur ena ungens mun "har du peruk?" :D Och när jag då sa att 'nej, det är mitt riktiga hår', så kunde man nästan se ner i deras magar så stort gapade dom. Tydligen var det inte det svaret dom hade förväntat sig (;  Hihi, barn alltså. Sandra som stod en bit bort höll ju på att dö av skratt ^^ 

Oh well, nu ska jag nig strax krypa i sängen, imorgon blir det jobb 14-20.15 sen ska jag och sandra käka någe gott ute och sippa ett gals vin eller två, blir mys. Och på fredag ska jag fika med fröken Elisabeth. Trevligheter! Har varit rätt osocial känns det som så nu är jag sugen på att umgås (: 

Puss & Godnatt!  

Autumnisch schoolgirl.

Hey, första dagen det blir jobb efter våran minisemester. Det blir grejt. Skulle börja fyra först men vi på dam ska ha ett litet möte, så jag börjar ett istället, det blir najs. Och såhär ser jag ut för dagen.



Senapsgult linne från H&M,
Kjolen är från NewYorker,
Knästrumpor från Monki.


Last day.

Morning.

Gäsp säger jag, både jag och jonas är väl smått trötta i kroppen (: Har precis varit och käkat frukost och nu ska jag börja fixa mig lite så vi kan checka ut och sen strosa på stan en sväng till, denna gång blir det nog varuhuset Magasin du Nord och istedgade som gäller (: Vi får se om vi hittar nått intressant. Ha de bra.

Syns i Sverige!


a day in cph.

Tjo, nu är vi tillbaka på hotellrummet efter en heldag i köpenhamn.



Detta blev dagens.




Så himla mysigt här, jättefina hus och små gränder, me like!








Efter lite shoppande behövdes det fyllas på med energi, blev en mumsig panini på ett mysigt café.




Och lite efterrätt på det, hemmagjord kulglass, mums! Btw, hur säger man kulglass på engelska? Ballicecream? :D
Efter det så strosade vi runt lite till sen drog vi till hotellet och jag snoozade lite innan vi skulle ut och käka. Blev helt lamslagen när de gällde fotandet nu på kvällen, så tyvärr inga bilder, oh well..






Det här blev kvällens. Har inhandlat en ny kjol på jobbet i torsdags (:

Nu ska vi bara mysa och kanske kika en film innan det blir godnatt för oss. Och imorgon väntar lite till shopping, hittade inte allt för mycket idag. Ska lägga upp lite bilder på mina inköp sen när jag kommer hem. PÖSS! 


morning in denmark!

God morgon mina vänner. Eller det är iaf morgon här i Danmark, vet inte riktigt hur det är i Sverige :D

Morgonen startade med lite morgonmys i sängen och sen drog vi ner till frukosten, mumma i say! Sen har vi inte gjort allt för mycket mer, jag har fixat mig och Jonas har blippat på datorn (; Men nu ska vi iaf dra till Ströget och shoppa loss lite (: Här kommer lite morgonbilder!







Yep, det var det, hoppas ni har en trevlig dag!



Hey Danmark.

Ja, nu har vi äntligen anlänt till Danmark, Köpenhamn, eller ja vi har anlänt för ett tag sen men vi har strosat runt på stan och så ett tag, duschat och nu ligger vi och kurar i sängen (; Så mysigt. Här kommer en liten bildbomb från dagens bravader.





Klart för start!




Här var vi framme vid öresundsbron, how exciting! (:





Här har vi vårat lillla mysiga hotellrum.




Och utsikten, mitt i smeten, i like! (:




Gick på en tripp, det är ju inte för inte Köpenhamn kallas för en cykelstad ^^
Helt GALET mycket cyklar på gatorna.








Efter lite allt strosande så blir det chill i sängen med lite vin och mys!

Sen säger vi godnatt härifrån Köpenhamn!



Cutie.

Uppe med tuppen. 

Var på bio igår med Amanda, Emme, Annica, Malin och Jannica från jobbet igår, det var ju trevligt. Kikade en riktigt söt smårolig film;

 

Och idag bär det av till Danmark, yay! Ska bli så himla skönt att bara vara och mysa och käka hotellfrukost (: Och shoppa lite förstås, hih. Nu ska jag bara packa det sista innan jag beger mig till jobbet, för sen drar vi direkt efter vi slutat. Dom har trådlöst internet på hotellet så jag för väl köra nån update därifrån (; PÖSS!


RSS 2.0