whiny bitch.

AH! Nu orkar jag snart inge mer jag är helt slut! Har jobba hela långa dagen idag, och det var den värsta dagen hittills i sommar. Ont i varenda litet ben i kroppen. Och nu har jag också börjat få lite ont i halsen också >< (bara för att det är så jäkla varmt och fuktit i butiken aså att man måste ha en lite fläkt på i kassan) Men what to do lixx? Svettas ihjäl eller bli förkyld? Pest eller kolera? GRR!

Och toppen av isberget var ju ändå att på allt detta så hade jag en sån sattans huvudvärk idag ockås. Men blev faktist bättre efter jag fått lite piller av A-K (: Och huvudvärk och jobbiga-painintheass-kunder går inte riktigt ihop. Men servicemänniska som man är klistrar man bara på ett leende och fortsätter vara trevlig! Sen när jag kommer hem spyr jag lite galla över jonas, så får han höra om jobbiga kunden här och surtanter där.

Juste, var tydligen två (sur)tanter som hade stått och pratat om att dom tyckte att det var dumt att man, nu när det är ta 2 betala för 1, inte får den dyraste gratis istället för den billigaste. HUR LÅNGT TÄNKER EN MÄNNISKA PÅ EN SKALA? Jo men det är ju helt logiskt att jag tar ett par öronhängen för 29:- och sen ett överkast för 699:- och så får jag överkastet gratis! HALLÅ!?

Tror att min bägare rinner lite över, men efter ledigheten har jag nog tömt den och kan återgå till mitt vanliga glada jag (:

Btw, ska vi ju åka till stenöcamping när jag är ledig, tre dagar och två nätter av att bara vara.. ledig! Det är mina kära föräldrar som står för kalaset. Ska ju bli trevligt att mötas upp där och minisemestra lite med dom. För jag tycker ju faktist om att umgås med mina föräldrar, precis så svensson är vi. :D


The cute couple ^^


Ne nu ska jag nog kåosa ner mig i soffan och kika lite whale wars och bara slappa ett tag!


Spela inte hjälte, viking.

Ohjiiz vilken dag det har varit, skönt att få lite sovmorgon men jäklarsch vad jag har sprungit runt på jobbet, pjuh! Mina ben värker som som nått från underjorden (?) ajajajooh! Men jag ahr fått lite fotmassage iaf, me likei!
Och imorgon blir det halv tio till kvart över fem. Hur ska man palla? :O Och sen söndag och måndag.. SEN är jag ledig!

Har kikat ett avsnitt trueblood <3 Låter så himla roligt när vissa försöker spela svensk, men kan inte uttala orden rätt riktigt ^^  Du är kung.  :D

Har shoppat en lite väst idag <3 Och ett par fina öronhängen. KATTI <3 REA. Jabadabadoo. Plus att jag har invigt mina nya skor idag, en sväng iaf, inte helt funkis att springa omkring i sju timmar i klackar. Men dom var sköna. Kunde ha dom nån timma iaf (:

Lite morgonfoton ^^ (love min nya finfina jeansklänning!)




Jonas vela också vara med :* Men då blev jag helt till mig och fotot blev suddigt :D





Gerard.

Happ, så var myskvällen slut ^^ Det blev lite film, mys, lite prat och lite mat :D Denna gång blev det 'The bounty hunter', inte riktigt så bra måste jag säga. Lite seg sådär.




Jennifer Aniston har defenitivt gjort bättre romantiska komedier än denna. Och Gerard, omg Gerard, det var lite below han måste jag säga. Om man ska se någon film med Gerard ska man definitivt se law abiding citizen, så SJUKT bra film! Clever lixom! SE DEN, i´ll tell ya! Lite grose ibland men såå GUT!




Well, nu ska jag gå och borsta gaddarna sen ska jag krypa ner framför teven och kolla.. satc, finns det bättre kvällsteve? nope!

Hoh, jag var och kikade på lite gamla bilder, och denna får mig alltid att småfnissa :D Lillsnuttan Mallis försöker fånga en snöboll men den råkar träffa henne i huvudet istället, FAIL! <3  Sakar henne gammtanten!


Shopp & mys.

Pjuh, nu har jag slutat fördagen, eller ja, jag slutade klockan fyra. Jiiz, helt slut i fötterna, folk har varit som galna idag. Men det är ju bra för försäljningen (; Eftersom det idag började tag 2 betala för 1 och folk inte rikgit har uppfattat det (fast att det är typ femtio skyltar i butiken) har man fått stå och säga det till var och varannan kund som kommer med EN reavara. Aja, det är ju en glad överraskning för dom dårå (:

Yay, har ju haft en liten shopping dag idag. Har ju köpt jeansklänningen och myspysbyxorna på indiska och sen på lunchen så råkade jag impulsshoppa ett par skor på scorett, av märket tiamo <3 Veschta tokrean (nu missar du något Erika!) 149:- Wopidoo!



Sen har jag ju även shoppat lite småplock på rean på jobbet. en solfjäder (som verkligen behövs nu i denna hetta) och en liten vinkork med en apa på till Jonas (:







Så himla trevlig när det är rea, och när man gör såna himla fyna, ÄLSKAR MINA NYA SKOR! :D

Aja, nu är middagen i ugnen (idag blir det crepes) och snart ska jag och min älskade ha myskväll, eftersom jag börjar först tolv imorgon (: YAY! Vi ska nog kika också kika en film tror jag, NÄHÄ?! ovanligt va? :D


jawn.

Åter en tidig morgon, gäsp! Vaknade ca en kvart före kolckan skulle ringa. SUCK! Dessutom trodde jag att jag skulle upp vid åtta och inte sex så när jag tittade på klockan och såg att den var 05.45 så slog jag igen ögonen och mös lite.. i typ en minut innan jag insåg, f**k, jag ska ju upp nu /: BLÄ! Hata såntdär. Aja, men nu är jag ju uppe igen och pigg.. eller mja,.. kanske inte pigg men vaken iaf.

Och nu ska jag gå och väcka min andra hälft så att han kan skjutsa mig till jobbet. Men imorgon börjar jag 12, SKÖNT! Då blir det snoozemorgon deluxe! i´ll tell ya!

LIte shopping idag rå (:

100 feet.



Precis kollat klart 100 feet, sisådär tyckte jag att den var. Okej handling men slutet kunde verkligen varit bättre.
Nu ska jag nog börja göra mig nattfärdig och krypa ner i sängen och kolla satc när den börjar. Godnatt på er.

Snooze or no snooze?

Gäsp! Är så otrligt trött. Försökt att inte snooza men det vare lite svårt. Börjar ju nämligen åtta iorgon också så jag vill kunna somna relativt tidigt. Men.. jag tror jag tåkade blunda där nån sekund ^^ Och så var det ju som så mysigt när herr nilsson kom och mös med mig här i soffan :*

Men det har gått jäkla smidigt på jobbet, slet som ett djur på morgonen med pallarna som kom, fyra stycken! Och det var BARA kuddar i dom. HM! Så skulle man ju slita in det som inte skulle ut i butiken, in på lagret, var ju inte det lättaste. Var flåsig, trött, kladdig och skitig när jag var klar ^^ (eftersom kartongerna är så himla skitiga /: )

Woop, imorgon börjar ta 2 betala för 1 på rean, då ska det väl upp en massa skylat och grejjs. Och jag kommer ju vara själv på jobbet en timma på morgonen, scary ^^ Men jag fix it! Ska nog shoppa lite imorgon också (: Hittat finaste jeansklänningen/tunikan och supermysiga brallor! YAY!

Hih, jag har varit räddningsuppdrag idag. Försökte länge att rädda en trött liten geting som var i fönstret på jobbet, efter många om och men lyckades jag! Stackarn, men innan jag slutade för dagen såg jag att det var en till i samma fönster (!!) Hoppas bara inte det var samma?

Nu ska jag gå å äta lite skålglass! MM. Btw, världens bästa boyfriend har fixat satc2 åt mig !!! (: YAY!!

Lådor plus lite hungerilska.

Har blivit en packdag idag, och en whale warsdag också såklart :D I´m hardcore!
Vi har packat en massa i köket plus alla småprylar i vardagsrummet. Men yusch vad mycket det är kvar. Har lixom redan packat sex lådor i köket och det är säkert lika många kvar /: Damn, vad vi har mycket köksgrejjor.

Annars har det inte blivit av så mycket mer, handlat lite mat, intressant, jag vet! ^^

Btw, här kommer lite nya inhandlade saker som också säkert är super intressant för er att se :D



Nya sängkläderna, super cutsie (;




Mitt nya väsksmycke som jag inhandlade i Umeå, love it!




Och vaserna från hemtex, älskar verkligen vitt glas! <3


Sitter och lyssnar på en grupp som Jonas nyss upptäckt, 'First aid kit', himla mysiga! Påtal om musik, jag gillar verkligen 'The pretty reckless', med Taylor Momsen som sångare, hon som spelar Jenny i Gossip girl. Like it alot!







Asskick.

Ho, har nu käkat och kikat klart Kickass, så jäkla bra :D Bättre än jag hade förväntat mig! Love Hit-Girl :D

 

Verkligen en film man ska se om man vill ha lite humor, lite action och lite, lite romantiK (: Två tummar upp!



Drake.

Hej och hå mina trogna få :D

Idag har jag slutat två minsann, tuusan vad skönt! Jag och herrn i hushållet har varit på stan och kikat lite, hittade en supersöt picknickkorg <3 Faast, inget köp blev det där. Känns onödigt att köpa såna stora grejer efetrsom vi ändå ska flytta snart! (JIPPI) Igår var ju en väääldigt slow dag på jobbet. Vi hade inte så mycket värst att göra. Så jag sorterade alla våra cdskivor ^^ Aja, nu är ju dom i ordning iaf (:

Har inhandlat en superfin klänning som har kommit för inte så längesen på jobbet. Det är som en skjortklänning eller vad man nu ska kalla den. Wiie, har provat den två ggr nu och sneglat på den dagarna igenom så nu är den min (:

Hah, var så himla trött idag när vi kom hem att jag hann bara slå på ett whale wars avsnitt så somnade jag ^^ Hann verkligen inte se nått av den. Men då har jag ju det avsnittet kvar till senare (: Har ju börjat på tredje säsongen nu. LOVE IT! Msn blir som så meddragen. Jäkla valfångare, kan ju bara ha pengar i huvudet, man kan ju bli arg för mindre >:/

Nu sitter jag och väntar på att vi ska få i oss lite mat i magen. Det som står på matlistan idag är varma mackor och sallad (: MMM. Och nu är dom klara. SEEYA!


Btw, kollade en film på fyran igår. Så himla bra! The kite runner <3

se den vettja!


Inception.

Jepp, nu har jag sett den också (: MYCKET bra! I truly recommend it! Annars har det bara varit jobb idag, och lite shopping på hemtex (: Två vaser blev det! 

Det var mitt otroligt långa inlägg :D Nu blir det sängen. 11.30 - 16.15 imorrn då. Kom till Indiska vettja? (:

Jobb.

Ja här händer det inte mycket mer än jobb må jag säga. Jobbar hela helgen. Ska dock kanske på bio imorgon, jag och Jonas. Är supersugen att se Inception. Den har tydligen fått crazybra recensioner!



Aja, nu blir det lite deg framför Whale Wars (i'm SO hooked!) innan sängen väntar!


Packo.

Hej å hå, ledig idag. Wäh, riktigt trött, fattar inte varför gick ju och la mig till satc men ändå när klockan ringde nio var jag tvungen att ligga kvar ett tag till. Kanske är värmen?

Kollade Clash of the titans igår, den var.. okej. En underhållande action helt enkelt. Och så är ju Sam Worthington med (;




 

Ska nog fortsätta packa lite idag också.


The world is a vampire.

Sitter och kikar på whale wars, jag har blivit hooked! Tur att det finns människor i världen som lägger sina liv på att rädda djur!



Har ju varit ute och badat i havet idag. Det var ju trevligt, solen gömde sig dock bakom mol mestdels. Men när den kom fram var det hett! Vi satt och spelade lite kortspel och mös. Jag doppade mig faktist en gång och simmade runt lite, men inte var det allt för varmt :D






Nu har vi äntligen börjat packa ihop alla grejer. Vi har börjat i sovrummet. Tog ju ett tag, men när man börjar såhär tidigt innan vi flyttar ska det nog gå bra ska ni se (:


Nu mer teve :D




Beach 2010.

Idag blir det beachen! (: YAY! FAst nu ska jag definitivt tokkladda in mig i solskyddskräm minsann. Vill ju inte dli mer räka :D Ska ta med småbrudarna dit. Kommer bli great ska ni se (: Just nu är det iaf inte ett moln på himlen! WOOP!


Tävling.

Ah nu är jag också med och tävlar på Nelly (: Så rösta på! Här är min fina design ^^

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


<3

Btw, Hedlund hade hittat en sida med massa fina kläder och acc. www.dollydagger.co.uk Loove! Fixade ihop ett litet kollage med fina acc (:


I DIE.

AH, var in på en inredningsbutik som finns i gbg. http://www.filipiniana.se/  HIMMEL!
Det fanns så mycket otroligt fin, check it out! Hittade en supersöt kökskrok, want it!


Todiloo.

Jiiz vad varmt det är. Tokisch! Har suttit och spelat lite mario, har nog toretts. Iaf när det går dåligt i spelet :D
Har även kikat lite whale wars. Usch och fy. HAT på valjägarna! Nu ska jag spela lite turba (: Det nya pcspelet that i like (:

Sen kanske en film månne?

Sunshinetrip.

Hemma i S-town igen. Kom hem igår vid halv elva tiden. Och idag är det en sjukdag :( Vaknade upp med jellybelly, eller ja ont gjorde det iaf ): Så jag hoppas dom klarat sig där på jobbet utan mig, men det tror jag! (:

Min lilla minivacation var rikitgt rolig! Trevligt att träffa Mia, har ju som inte setts på x antal månader (!!) Så det var great! Ja som sagt var vi ju på stranden på lördag i fyra timmar, var riktigt härligt. Doppade mig en gång ^^ Sen var det bara stek som gällde, och som jag sa gav det resultat! Jonas vartvungen att smörja min rygg igår, lite för stekt!!

Vi åt även lunch på stranden, mys! Supergod sallad. Vid fyra började vi dra oss hemmåt, vi gjorde lite trvlig middag och jordgubbsdrinkar! MM! Massa snicksnack blev det Och sen fix och utgäng! For på tc tror jag det hette, och satt på uteserveringen och drack en cider. Dansade lite och pratade med en rolig amerikan ^^ Som stoppade mig i 'the friendbox' eftersom jag hade 'a bad hug' :D Hoh. Han var kul. Han hade även varit i Gällivare (!?) ^^ Och han tyckte att det var 'a gays town' HAH! Jag citerar 'it was a town with little men with lots of cash' Hah, jag kan nog faktiskt hålla med! :D

Aja, efter det så promenerade vi hem, härligt med en lite nattlig promenad, och i det härliga vädret! När vi kom hem så tröck vi i oss lite käk och somnade som klubbad! (: 

Vaknade vid niotiden och åt en brakbrunch! LOVE IT! Efter det drog vi ut på en liten shoppingrunda. Hittade lte smycken på rea! NAJS! Man blir alltid så energisk när det är rea! (: Och det avr ju 75% HALLAH!
Vi käkade lite lunch på stan, sushi <3 Och drog vidare på friluftsmuseum och matade lite djur <3 Cuties! Ångrade dock att jag inte tagit systemkameran med, så det ick bli lite mobilbilder på alla cutesies!

Väl hemma var vi rätt döda, och jag snoozade en timma, so nice! Och sen blev det pizzabak! MM! Och på kvälen var det bara att hoppa i bilen och åka hem igen! And here i am! 

Btw, denna vecka ska vi ju börja småpacka lite woop! Aja, här kommer lite bilder från trippen! (: Enjoy!





















 

Umeå.

Nu är jag här, blir ett litet snabbt inlägg. Klev upp halv sju i morse (!!)
Kom hit till Umeå vid elva tiden. Då tog vi vårat pick och pack och drog till stranden på en gång. där låg vi och stekte i fyra timmar! NAjs. Nu har jag äntligen fått min bränna. Fast den är lite felfördelan. Till ena sidan av min kropp! Well det är en bränna iaf (: Och jag som sa till Mia att jag inte brukar bränna mig. HA! Hej knallröd halvnäsa och axel :D Aja, det är sommar och jag är glad (beror inte bara på dom två drinkarna jag druckigt ^^) Men jag blir glad av dom med :D Jordgubbsdrinkar! LOVE IT! Och Mia hade en smarrig bacardi razz som vi blandat med, m-mm-mmmm!

Nu går Umeborna osäkra! See you on the flipside! :D

Little vacation.

YAY! NU är det helg på riktigt (: Och imorgon drar jag iväg till Umeå och ska träffa Mia. Det var ju inte igår så det ska bli riktigt kul! Looking forward to it!

Annars så har jag och Jonas städat hela lägenheten och bäddat rent i sängen <3 Ja, jag kan knappt tro det själv, och jag slutade 19.15, hur har vi hunnit med allt ? (: Men nu är jag helt död, det kan jag lova. Så nu ska jag gå å sussilera lite hade jag tänkt. Har ju packat klart det mesta och duschat (!!) redan? i know! Men det är ju faktiskt en painintheass att först kamma ur det toviga, tuperade, skitiga håret (lizzardbrain) och sen samma skit när man ska fixa det nytvättade, helt sladdriga håret. Crazy i-landsproblem! Men dock så jobbigt!

Aja, goodnight folks!


(ett litet videoklipp som gör att man drar på smiilbanden ^^)



HELG!

Hej, hej, hej!

Jobbade och slet igår! Var n rätt trevlig dag, fixade uppe upp lite nya varor på hall och sen på eftermiddagen fixade jag och Aina till hela accrean, är inte riktigt klart men det kommer bli najs! (: Och idag är ju sista dagen innan jag tar helg! TUUSAN vad skönt det ska bli. Och nästa vecka är ju också rätt lugn. PJUH! Har varit lite tufft att jobba åtta dagar ska ni veta. Och ikväll blir det KARRA! :D

OH, är så pepp att flytta! IIH! Nästa vecka ska vi börja småpacka lite grejjer. YAY! Äntligen får man börja!

Btw, spelade ju (såklart) lite mario igår, men denna gång vaar Jonas med och spelade, och nu i nya supermario spelar man två på samma bana inte varannan bana. Hah, det var faktist lite klurigt, man hoppade på varandra och jag råkade kasta massa saker på Jonas ^^ Aja, nu vet vi ju hur det funkar. ^^ Men är man sugen på att inte dö så ofta ska man nog spela själv ^^

Mmmmhm.

Worky.

Tjofaderittan.

Fick just ett mail av HM som det stod på att dom söker folk till deras vikariepool i Göteborg, och att man kunde börja anmäla sig där den 26 juli. Great! Det hade ju varit trevligt att få sig ett jobb lixx ^^

Nu på morgonen när jag klev upp (vid nio) så insåg jag att Jonas inte låg i sängen, så när jag gik ut i vardagsrummet låg han och sov i soffan (?) butt naked! :D Jag petade lite försiktigt på han och frågade vad han gjorde, då vaknade han upp och sa bara att han skulle gå och sova, fick inte så mycket mer ut av honom innnan han försvann in i sovrummet ^^ Undra om han sovit där hela natten? Eller om han klev upp tidigt och råkade somna om? Eller har jag varit en painintheass under natten så han gick ut dit istället? (; Haha ja, who knows!

Buhä, börjar bli ritkigt seg och trött nu, idag är det mion sjunde dag i sträck jag jobbar, gäsp. Men sen är det ju bara imorgon kvar, sen lehehehedig! WOOP! Och jag har varit så räkans karrasugen hela veckan, men jag har hållt mig! Men imorgon är det fredag då får man! YAY! Jag är inte alls en sugerjunkie! nejnej :D 


 

mmmmhmm!

Gah, jag har veschta såret på armen /: Jag råkade bränna mig på locktången för några dagar sen! AH. Och nu har det ju som börjat läka så det KILA som tusan! Jag sörsöker sådär som med myggbett, att klia runt såret. Men jag vill ju som bara scratcha det hell of it!! II!




 
Det ser faktist lite läskigare ut nu, när var det ju nästan fresh, nu har det ju som äcklat till sig lite :D
Aja, nu vet jag att inte trixa runt så mycket med locktången iaf, you always learn something!

Nu ska jag fixa frippen!


Möp!

Jag är trött! Sprungit runt som en myra idag på jobbet! Har kommit massa fina nya kläder också minsann! E MIG NU! Åh, kul att jobba i  en klädbutik och inte ha råd att shoppa, mhh! Finfin skjorta som jag inte skulle ha nått emot att ha i garderoben.



Den var lite cute tyckte jag! Mh, nu ska jag gå och sova, är lite smågrinig för det gick inte rikgit som jag vela i supermario, jäkla vinterbanor >:/ Aja, SATC strax tror jag (: Det glädjer ju en alltid <3

(två dagar kvar till ledighet!!)


Crash.

Solen lyser idag igen, love it! Kanske man får sig lite sol på balkongen efter jobbet. 12-19.15 idag då. Brukar hinna sola en liten sväng när jag kommer hem! I want my bränna ok? :D

Jonas dator har kraschilerat lite, eller tror det var ena hårddisken, ajaj /:


Så det blir inge jobb för han idag (eftersom han jobbar via datorn). Han kommer nog sitta och fixilera datorn tills den funkar igen. He will make it min lilla smartis-data-nörd :* 

JAG VILL SHOPPA! buhu, hittat massa fina saker på HM, i WANT!





Miss.

Mhmm, har legat ute och solat idag! WOOP! Har fått en gnutta färg minsann! (: Har legat där ute och lyssnat lite musik och försökt spela lite ds men det gick inte så bra, solen bländade så mycket att man knappt såg nått. Så det blev att ligga och slappa på filten istället. (:   Men min lilla solstund började inte så bra, när jag kom ut och hade placerat min lilla stjärt på filten och tagit fram Jonas ipod (som jag fått låna) insåg jag att den tydligen inte funkade (!!) Och det skulle ju bli lite småtråkigt att bara ligga där och lyssna på ingenting, så då var det bara att ta sitt pick och pack och gå in och gnälla lite på Jonas (^^) och byta till min mp3spelare. MEN när jag kom till porten insåg jag även att jag tagit fel nycklar så jag stod och surade ett litet tag utanför, sen frågade jag några grabbar som gick förbi om dom hade nycklarna till 'min' port. Och som tur var hade dom det.

Jag gick upp och böt musikmöjäng och sen gick jag ännu lite irriterad tillbaka till gräset. Men sen vart det heöt okej (: Jonas kom ut efter ett tag efter att ha fixat hans musikmöjäng och även stoppat in lite ny musik till mig, sicken pärla! :*

Sen när jag fått mig lite färg (och hade blivit superkissnödig) gick jag in och gjorde lite middag (: Pestopasta! MMM! Och sen blev det ju såklart lite mario! YAY! men attans skepp altso, dog typ 10 ggr /: AJAJ! But i made it at last!

Nu lite slapp framför teven och datorn ^^ HEJ ELEKTRONIK BEROENDE!

Tjofräs.

Jobbat 8-14 idag. Fytusan va det var tungt att gå upp, men fytusan vad skönt att sluta tidigt! (: Solen ligger på och vi ska åka ut till matfors och hänga lite, kanske bada lite? (: Aja, vi får se.

see ya later peeps!

Modell?

Hejhej, jag har varit på ett litet modelluppdrag idag :D Hah, nämen det kom två brudar in i butiken idag och frågade om dom kunde få fota lite kläder (dom var från dagbladet) och dom kunde få nån att stå modell. Och så frågade dom mig ^^ Så fick jag dra på mig lite indiskakläder (dom skulle fota lite sommar/strandmode) och gå ut i parken och posa lite ^^ Så nu på fredag eller nästa fredag ska jag tydligen vara i tidningen (: hoh!

Riktigt jäkla tokvarmt idag, NAJS! fast har ju jobbat hela dagen, men jag tänkte sola lite på balkongen iaf (: Där är det 32 grader. hihoha! Nu blir det lite hemmalagad potatissallad och biffar som min snuttbulle har gjort (; <3

torkan är över.

Oj, oj, oj, vilket regnväder det blev! Och åska och shit! GREAT! me like it! Så jag och Jonas släppte allt vi höll på med och sprang ut (: Svalka av oss lite i regnet! Och så ville jag såklart ta lite bilder ^^ Always!






















Försökte med nått crazy-marypoppins trick från muren, men jag gjorde bara en 'nu-bajsar-jag-ner-mig grimas' och fick ont i fötterna, not clever! :D Nu är regnet över och vi ska precis äta melonen jag skurit upp och spela lite mario kart <3


SUPER MARIO.

Ännu en toklugn dag på jobbet. Men då hann jag ju iaf med att fylla på massa på accen (: Och inga söta gubbar idag inte /: Bara några konstiga kvinnor! BÄ!

Har käkat hemmalagad hammis idag, MM! Och druckigt cola till det, inte helt fel. Och så finns det ju massa melon i kylen till efterrätt! YAY! Så perfekt när det är såhär varmt. Hot in herre! Men himlen ser väldigt svart ut nu ser jag. Hoppas det regnar under natten! Och så kan solen kika fram på morgonen! Inte för att det spelar såå stor roll för mig, jobbar ju 12-19.15 så. Men men. Man blir ju som gladare av sol  ändå lixx (;

Oh, Jonas har fixat nya spel till wiin! Så jag har suttit och spelat new super mario bros! YAY.







Det var ju kulibruli! Har klarat första världen (: Katti <3 Mario! Kul med den där propeller grejjen ocskå!
Those days när man satt och spelade på sin 16 bitars! Skit i pengarna satsa på friheten :D Kommer ihåg när jag satt och spelade Super Mario tryggt i mitt rum, och så kom Erika hem och hade för första gången med sig Jonas (inte min Jonas ^^) Dom kom in imitt rum och sa hej, och jag som bara var en liten flicksnärta på den tiden blev lite nervös och dog i spelet, på en boss och allt! Crazy shit! :D

Nu vattenmelon --->





Utkast.

Äter godis och tittar serier, vad mer kan man begära :D Och nu precis vaknade Jonas upp.
Börjar jobba 11.30, och jag får ju skjuts av min egna lilla taxi; Taxi Nilsson Keskitalo (: Det är ju inte helt fel.

Jahapp, då var denna Gatufest över. Hoppas ni har haft trevligt ni som gick! BUHU. Hade velar se hoffmaestro & chraa.



Men men.. jag tjänar storkovan istället! (: Nu är det bara, mån, tis, ons, tors, fred kvar till ledighet! ^^
Btw, kikar på en ny serie Jonas dragit ner åt mig 'Rookie Blue'. Kikat två avsnitt, verkar bra än så länge iaf (:




Nu ska jag gå å kramas med min boyfriend lite innan det bärs av till jobbet!


yippiekayey MF.

Okej, nu har jag babylenthår igen, me no lajki! Så jobbigt att fixa frippen när det är nyduschat. Well well nångong måste det ju ske ^^  Ännu proppmätt av godistrycket. Men änner mig som ändå lite frestad när skålen står här framför mig :D Självdiciplin, NOT!

Vi har kikat Cop out, hah, den var rolig! Katti <3 Bruce! Okej Tracy Morgan är ju inte dålig han heller, men Bruce är ju lixxom.. Bruce (: Stenhårda Bruce! Se den!



Åh, är himla partajsugen, var ju som ett tag sen sist. I WANNA! Kikade på bilder från när Hedlund fyllde 18 år! HAH! tinywinystringbikini! Det är ju bara sex år sen. Najs med partyna i Mesta <3 Aja, men här bjuder jag på en liten annan partybild :D När systrarna Larsson peppar inför Promoe! ^^


Tror att jag ska sova i kylen inatt, jag DÖÖÖR av värmeslag snart! Ge mig femton fläktar please!


Candylicious.

Hej alla barn!

Haft en trevlig dag på jobbet med Aina och Stina, nice girls you know (: Och på eftermiddagen när vi skulle stänga kom det en jättesöt gubbe (som väntade på sin fru) och pratade med oss. Han var helitresserad (:  Om vi skulle ner på gatufesten ikväll, vad vi gjorde förutom att jobba osv. (: Gamla gubbar kan vara så söta ibland ^^
Annars har det gått relativt segt på jobbet, har inte varit så mycket värst att göra.

MMh, har ätit tacos idag! YAY! Och KARRA! hobbilohooou! Det var ju karradag igår men jag glömde faktist bort det, helt crazy, jag vet! (; Så det fick bli idag istället. Vi lyxade till det med vidioteketgodis! MMMH! Men nu har jag nog proppat lte för mycket tror jag :D

Jahapp. Duschen nästa rå ---->

Fruity!


Godmorgon! Ska sticka till jobbet om en timma ungefär. Stänger fem idag, najs! (:
Dricker en tokgod proviva dryck, Gul kiwi mangostan. MMMH! Rekomenderar STARKT!



HAH!

Har jobbar x antal timmar idag, CRAZY. Var helt slut när jag kom hem, är ännu helt slut :D Well.. det har ju inte hänt så mycket idag så jag ska amusea er med några bilder jag hittade när jag snurrade runt i gamla mappar :D





Hah! (: O'lerays dansdeluxe ! :D




Party hos Marri tror jag nog, i E-tuna. Se hur tinywiny Jonas var där i bakgrunden ^^






Midsommar i Bulgarien (: Vi partade järnet när det var happyhour (: HAH!




Ja heerregyy, var ju som ett tag sen :D Hedlund & Eriksson hade gjort en fin liten skylt åt mig ^^




Var ju inte så länge sen, way out west förra året, men jag tycker den är lite cute (;



Hah ja det är ju underhållande att kolla igenom gamla mappar, har ju crazymycket bilder. Haha, partybilder från 2004/2005! Jag säger då det OMG ^^ Nu ska jag snugga ner mig i soffan och deeega! So long!


Zombie.

Jiiz! Gillar verkligen inte att gå upp så här tidigt, eller ja jag klev upp tillomed halv sju idag. BUHÄ! Not my time of the day! SÅ TRÖTT!



Well.. skulle börja tidigare idag eftersom jag och Stina skulle ha ett litet möte med Carina (vår chef). Så då blir det ju iaf inte workeliwork på en gång (:

När jag la mig igårkväll somnade jag som en stock, hörde inte ens att Jonas och brudarna for iväg, SNARK! (: Var så himla trött. Fast att jag sovit till tio nästan. Men det var ju en innehållsrik dag så det kasnke var därför ^^

Aja, nu ska jag gå å och trycka i mig lite riktigt frukost, har ju nämligen bara ätit min förfrukost :D

Great day, great day!

Vilken dag det blev (: Har ju hunnit med rätt mycket måste jag medge. Och jag har bilder som bevis :D


Jag var ju lite putt när vi gick ut först eftersom det var rätt mulet.



Men det var rätt skönt att ligga ute på filten ändå (:



Herr Nilsson Keskitalo var ju också med och snoozade på filten <3



Sen gick vi in och spelade lite guitar hero.



Men bara en snabbis, för vi var båda så hungriga, så det blev att laga sig lite middag.



Het fläskfilégryta och ris. MM! Eftersom det var sånt behagligt väder så käkade vi ute på
 balkongen, sommarens första minsann! (:



Och läskande saft till såklart!


Sen efter det så har jag hängt in alla kläder från gve trippen (jepp, har inte packat upp förrän nu^^) i garderoben, PJUH, var ju som x antal greeejor lixx! Och så har jag ju även varit lkite husmor och lagat lite kläder :) Sen småbrudarna förbi, vi ska vara lite barnvakt nu ikväll medan systeryster och Mathias är ute och härjar :D


Vi for och handlade lite smarrigheter och fixade en fet picknick a´la katti style! 'Ta med så mycket så att alla kan trycka järnet' :D Och det gjorde vi (:



Hanna låg het på jordgubbarna hon :D



Även jag tröck väl en å annan gubbe ^^



Jonas mumsade i sig lite saftig melon.



Han stack sen och stoppade upp våra kubbpinnar, medan vi andra tröck lite till. När han var klar kom vi rullandes till matchen! (: Efter tre matcher så började vi känna lite små droppar från himlen så då fick det va nog.



Nu är vi inne och jag sitter här och blippar, Jonas sitter vid sin dator och blippar och brudarna spelar lego Indiana Jones. TECHNOLIGIC! :D (En liten smygfotat bild :P Koncentrationen är hög)



Börjar tidigare imorgon än jag egentligen skulle, klockan nio! PJUH! Brukar ju som tidigast gå upp vid den tiden, wellwell. Det ska väl gå. Ska dock vara uppe rätt länge eftersom brudarna är här och vi ska skjutsa dom samtidigt som vi hämtar syster från stan, kring ett tiden. Tror Jonas får ta tag i det (; aja, nu ska jag väl.. mja.. göra nått annat :D Great day, i´ll say!


REA!

Gah, hittade ju lite fint på rean på nelly.com ÅH, varför, VARFÖR ska man alltid vara pank!








Sweeties.

Inkommen. Var ju rätt trevligt ändå att sitta ute en sväng ^^ Lite blandat, moln, blåst, stekande sol. Behagligt (:

Kikade runt på youtube lite, hittade lite söta klipp :D





cute cute!


Rutt.

Pissvädergudarna. På tisdag var det mulet, när jag var ledig, igår var det toppen väder, idag, NÄR JAG ÄR LEDIG, är det PISSmulet igen. VAFAN? Okej, jag kanske är lite girig, det är ju faktist 23 grader i skuggan. Men jag vill ju få en bränna for god's sake! Så nu känner jag mig faktist lite grinig. Och det här är ju faktist sista lediga dagen på åtta dagar! GRR!




Nu ska jag iaf gå ut med Jonas och spela lite kort (I SKUGGAN ><)


Del2.

Hemma från en timmas spring på gatufesten. Jag är supertrött och har ont i mina fötter, efter att ha sprungit på jobbet sju timmar gjorde fötterna redan ont, men nu är det snäppet värre. Aja, det var mycket härligt väder ute iaf, myspys. Mycket folk, mycket fulla folk, mycket fulla gamla folk :D  Dom är jobbigast!

Vi gick en runda kring stan, ner mot tivolit och så kikade vi några låtar med Brolle. Så var den gatufesten gjord (:



Godnatt! (;

Gatufestdeluxe.

Jobbat hårt idag, 12-19.15. Eller ja, hårt och hårt. Var rätt banjo där på kvällen, jag och Stina hade nog gjort allt som skulle göras typ. Så vi gick och städade runt lite. Och jag som hade byggt upp en mastig hunger blev ju inte gladare av att folkmassor står utanför och käkar festivalmat >< Och lukten slingrar sig in i butiken. GAH! Men tillslut fick vi sluta och jag fick åka hem och käka ! YEY! Och nu (mätt och belåten) ska vi strax åka in till stan igen och vandra runt i folkmängden och kanske kolla på Brolle :D Det är ju faktist gratis idag (:



Jag inviger mina nya leggings idag också (: Det blir nog grejt :D

Mmmmmmmhm. See ya på gatufesten biatsches!

Bohya!

Har inget på hjärtat just nu, så det blir två vackra bilder från igår istället :D




Jump.

Har varit några timmar ute i Matfors och umgåtts med flickorna Kindholm. Har badat för första gången i sommar, var lite kallt eftersom somen velade inte kika fram. Men det funkade ändå. Sen har i spelat kubb och hoppat lite studsmatta. Blir ett litet snabbinlägg eftersom jag är såå trött just nu. Fotade rätt mycket idag men dom bilderna får komma upp nån annan gång. Har dock ett litet smakprov åt er, enjoy & godnatt!


Gräshäng.

Oh, sicket härligt väder, fast att det är mulet idag! Vi har suttit vid ån inne i stan och spelat ett parti kort, käkat glass och bara slappat (:




(hållning som en ostkrok, i know!)








Det satt ett gäng kanadensare brevid oss på gräset, både jag och Jonas eavsdroppade lite, rätt intressant ^^ Dom pratade lite om hur det var att bo.. ja där dom bodde, tror att det hette Victoria. Dom hade minsann ingen snö på vintern iaf :D

Nu blir det lite snooze och sen mat, fläskfilégryta idag! YAY!


Och svar på kommentaren jag fick på förra inlägget av 'Anonym'; Nej jag är inte gravid, har bara lite svårt med morgnar :D


Förfrukost - in or out? :D

Morgon igen.

Sitter här och äter en liten 'förfrukost'; provivadryck (LOVE IT) och lite melonbitar (: Har kommit på att det är nog smartast (iaf för mig) att äta en liten förfrukost och sen kanske fixa the face och kika lite teve innan man äter riktigt frukost. Eftersom min kropp är nog inte helt vanlig, när jag kliver upp på morgonen har jag oftast huvudvärk, mår illa och har ont i magen. Så.. det funkar ju inte helt bra att trycka i sig veschta frukosten då serru. Så jag har börjat eeza in magen med något litet på morgonen istället innan the real thing (;

Nu ska det nog bli lite cougartownrepris titt (när det inte kommit några nya avsnitt tittar jag repriser, SÅ bra är den ^^) Och sen ska jag ringa ut till Matfors och höra om det ska vara någon hemma där, så kanske man kan få komma och umgås och bada lite pool ^^


(från förra årets Matfors-bad-äventyr.)


PorjusPixies.

Kom på att jag fotade ju lite bilder när vi var och turistade i Porjus som jag tänkt lägga upp, så här är vi i vårat turistesse (;


(mycket suddig men den blev ju lite rolig ändå ^^)






Aja, nu är det hopp i duschen som gäller! Se yaoo. Tills dess, lyssna på denna gamla goooding!


It´s a party.




Härligt att bli hämtad efter jobbet, någon som lagar mat åt mig, masserar mina fötter (som är helt döda efter dagens tokspring), och häller upp en kall sommarcider i ett glas med is i. Jag tror jag tycker om min pojkvän lite <3 He´s a nice one. 

Helt crazy mycket spring idag på jobbet, rean skulle fixas. Och det hann vi ju inte rikgit helt klart med iaf, jag och Stina. Men vi kom en bit på vägen iaf (: OCH det har kommit veeeschta fina klänningen, typ lite skogshuggarrutig, och supercute! Jag vill verkligen ha! Men jag har inte råd, WÄH! KinkigKäthyDeluxe!

Och kanske blir det en tripp till Umeå här i juli, vi håller tummarna! Skulle vara så trevligt!

Hah, sitter och lyssnar på gamla godingar, hittade massa gamla skivor hemma hos mamma & pappa som jag lämnat där. Just nu snurrar Absolute music 34 i stereon :D Härliga tider det där!

Ska försöka få mig en lite bränna imorgon, promise!


Goodmorning sunshine.

Hej hej hej.

Hittade en trevlig sida igår med lite kläder och smycken (: cloey.se Hittade fina öronhängen och ett sött halsband! Cutierutie!






Har ju fixat mina naglar igår också, alla har nästan gått av men man vill ju ändå ha fina naglar fast dom är korta (:



Strax blir det iväg till jobbet, 12-19.15 idag. Och imorgon är jag ledig, kanske man drar en rajd ut till Matfors och trakasserar ungarna lite? :D

 


Furniture.

Åh, har snokat omkring på lite inredningssidor och hittade pärlan roomservicestore.com, så himla fina möbler. I DIE! GIMMIE!






(jag skulle ju självklar vela ha den rosa ^^)


(Finns det något finare än vita prydnadssaker? nope!)




(i like white, nån som märkt det? ^^)


Nu blir det sängen för mig gott folk, jobb imorgon!


Crazy.


Dagen har varit helt perfekt, shoppingrunda i Birsta, trevligt väder, god mat, gott snask, bra film (: Vi stack ut till Birsta typ vid tolv tiden, Jonas kom med iaf, och det är jag glad över, blev en himla trevlig dag faktist. På vägen till Birsta smaskade vi i oss en härlig läskande glass.



För det var ju så himla varmt (måste skryta lite extra). Men jag var smart och ställde bilen i garaget igår så den var sval och skön när vi skulle åka iväg (: Ja vi var ju ett litet tag där ute och shoppade och mina inköp blev:

Lindex Shop Online - Balconette BH 
En najs bh från Lindex, Ella M. Helt perfekt. Eftersom jag var ute efter en bh man kunde ha under tubtoppar och liknande, och den här var ju bara för söt och passade som ett smäck. Kan det bli bättre? (:

Lindex Shop Online - Leggings

Och dessa snygga leggings, blev så sugen när jag såg att Hedlund hade köpt dom. Dom var slut i Gve men så hittade jag dom här i Birsta istället, vilken lycka (:



Hittade den här härliga sailortoppen på cubus!




Var ju såklart tvungen att springa in på SIX också (bästa smyckesbutiken ever)
Då hittade jag dessa trevliga örhängen, och på REA tillome, GREAT!


Sen for vi hem och gjorde lite mat, eller ja Jonas gjorde mat och jag degade (; Det blev en härlig sallad som passade dagen till ära och lite smarrig melon till efterrätt!






(Kocken Jonas var nöjd med maten ^^)



Denna film blev dagens film, den får tummen upp, spännande! (:


Shoppingphase.

Söndag idag då, ledig idag då! (:

Har vaknat för ungefär en halvtimma sen, och JIISES vad det är varmt och fuktigt i våran lägenhet. 27 grader inne. Kanske dags att plocka upp fläkten, think so!

Kollade trueblood igår, LOVE IT! Och finns det någon bättre intro låt, tror inte det.


Och idag blir det ju lite shopping dag ute i birsta, men Jonas kanske bangar ur, för han var där i fredags, och jag ska gå på så mycket 'tjejbutiker' ^^ På tal och shopping så har jag ju lite bilder gfrfån det jag shoppade uppe i gve (:


En söt liten nyckelring från Lindex barnavdelning, som jag insåg att man kan ju faktist smycka
väskan med den (: Eftersom jag redan har en bra nyckelring men vela som ändå ha den ^^



Riktigt fint litet halsband också från Lindex, med en liten fågelbur och fågel på. Cutie!





Superfin sminkväska från Lindex, helt i min smak (: Så himla söt dragkedja också ^^



Och till sist supe tinywiny söta flaskor från Dollarstore, hur söta som helst!

 

Aja, nu ska jag fika lite morgonfika och sen fixa på ansiktet och sen bär det av mot stora shoppingäventyr (:


Sommar & sol <3

Hej alla vänner och alla som jag känner :D

Humöret är på topp och värmen är olidlig, eller inte. Alltså värmen, det är ju så skönt med sommar sommar sommar! Det pendlar mellan 34 och 35 grader på termometern! YAY! Det är varmare ute än det är inne, så det är ingen idé att ha uppe balkongdörren för att få in lite luft, det blir bara varmare då ^^

Har precis kommit hem från jobbet, och nu är middagen klar. Så nu ska jag smaska i mig lite mat och dricka lite iskall sommarcider i solen!

Btw, idag fyller min pappa 58 år! GRATTIS pappa!



Världens bästa pappa! <3


Clear.

Second day of work. Ska strax dra iväg på jobbet and this is what i look today (:






I min nya härliga randiga tunika från Indiska, endast 149:- (: I like it! Ja igår var ju min första dag på jobbet efter 'sommarlovet' (: Det var najs, är dock inte helt van vid att springa omkring i sju timmar så mina fötter var lite döda när jag kom hem. Men jag fick en liten footrub av Jonas <3 Idag blir det bara fem timmar och imorgon är jag ledig, då ska vi dra ut till Birsta och ha en liten shopping dag jag och my boyfriend! Det är ju inte helt dåligt väder här. Var 22 grader i skuggan idag när jag vaknade <3 LOVE it! HEJ SOMMAREN! Efter många dagar av regn och kyliga vindar uppe i norr är det grejt med lite sommarvärme.

Förresten kikade film igår med Jonas, I love you Phillip Morris. Den var ju så bra. <3 Fattar inte när folk sagt att den inte är bra eller inte så rolig, den ska ju faktist inte vara rolig hela tiden bara för att Jim Carrey är med, har du inte sett den? Se den!  




Aja nu ska pluppa vidare lite på fejjan och sen borsta mina tänder och sen är det workeliwork.


Jomenvisst.

Pissfan, jag skrev ett långt trevligt inlägg men så råkade jag komma åt nån satans knapp så försvann allt. KUL!
Så nu ids jag inte skriva nått av det ruttna jag fick ner förra gången, för nu känner jag mig bara allmänt irriterad på allt!

Godnatt.

RSS 2.0