Svenska flicka, sockerdricka!

I söndags kom vi tillbaka från härliga Egypten. Goddamn vad varmt det har varit, men jag klagar inte (:
Här får ni en lite kort sammanfattning vad som försegått därborta (;
 
Vi har snorklat en massa, en dag hyrde vi egen båt och drog ut på rödahavet och snorklade i det djupa. Såg sjukt mycket fisk, lite läskigt först, såg tillome några baowta (2 meter?) napoleonfiskar. Dom ser inte så skräckinjagande ut med när dom kommer närmare är det lite läskigt ändå ^^ Käkade lunch på båten och hade det allmänt trevligt.
 
Sen har vi ju även solat en massa och tagit det chill i solstolarna. Ätit har vi också hunnit med, skönt att bo på ett allinclusive hotell så man slipper bry sig om maten (: Vi har även spelat lite biljard, lite kortspel och varit runt i 'stan' och promenerat. Och jäklarsch vad dom är jobbiga, försäljarna. Nästan så vissa vill slita in en i deras krimskrams butiker, och när det står trettio på raken som försöker få in en så tycker jag inte att det är så konstigt att man bara inte ids vara trevlig.
 
Men nån butik har man väl slunkigt in i ochdå är det ju pruteri som gäller, don´t like, men måste man så. Har iallafall fått ner alla mina priser till högst halva priset, det är väl helt okej. (: Inte för att jag köpt mycket men ändå.
 
Annars så har tiden spenderats väldigt mycket på hotellet, inte så mycket att se annars, om man inte drar till nån större stad.
 
Allt som allts har det varit en härlig och trevlig semester, och mys att umgås med alla goa. <3
 
Nämen bilder får ni inga än så länga, för blogg.se har ju blivit så jäkla dåligt nu när dom ska 'förnya' sidan. Så kanske senare dårå.
 
Puss
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0